|
Post by palatlok-ilias on Mar 24, 2024 22:50:36 GMT 2
Η 962 ήρθε να αντικαταστήσει την 956 μιας και η τελευταία δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στους Αμερικανικούς (αγώνες IMSA GTP) ρυθμίσεις ασφαλείας. Έτσι μεγάλωσε μερικά εκατοστά και μπόρεσαν τα πόδια του οδηγού να ρθουν πίσω από τον μπροστινό άξονα καθώς και να φτιάξει ένα νέο roll cage. H Kremer Porsche Racing με χορηγία "Leyton House"(εταιρία ιδιοκτησία στην Ιαπωνία) έτρεξε το αυτοκίνητο αυτό. Το 2008 την αγόρασε ο Tom Malloy και τρέχει σε διάφορους vintage αγώνες. Το κιτ το γνωστό της hasegawa.Μακάρι να είχα τη γνώση και να αγόραζα παλιότερα το κιτ της Tamiya.Ελπίζω να το επανεκδώσει κάποια στιγμή.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 25, 2024 19:31:50 GMT 2
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά Ηλία. Παρόλο τις όποιες στραβές που προέκυψαν στο βάψιμο, το μοντέλο δείχνει αξιοπρεπέστατο και είμαι σίγουρος ότι το επόμενό σου θα είναι καλύτερο και με λιγότερες αστοχίες. Μιας και το παρουσίασες στο gallery περισσότερες φωτό αν μας ανέβαζες θα ήταν μια χαρά. Με το καλό στο επόμενο.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 25, 2024 19:51:48 GMT 2
Κι εμένα μου αρέσει πολύ Ηλία. Πολύ όμορφο χρώμα, πολύ ιδιαίτερο.
Θα ήθελα κι εγώ περισσότερες φωτογραφίες.
Χρόνια πολλά.
|
|
|
Post by palatlok-ilias on Mar 27, 2024 12:33:10 GMT 2
ευχαριστώ παιδιά,σήμερα μιας και το απόγευμα δεν έχω δουλειά θα το ρίξω σε φωτογράφηση.
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 27, 2024 12:35:06 GMT 2
Τις περιμένω κι εγώ για να το απολαύσω από περισσότερες πλευρές!
|
|
|
Post by palatlok-ilias on Mar 27, 2024 20:58:08 GMT 2
τέλος καλό όλα καλά...λαμπιρίζει τόσο πολύ που ξεχνάω όλα τα προβλήματα και όλες τις ατέλειες μου. Θα τα ξαναπώ μεχρι να το ακούσει και η tamiya.....γήργορα επανέκδοση όλων των group c που έβγαλε και μάλιστα ...τώραααα Εδω είναι και το μικρό κατασκευαστίκο με κάποιες λεπτομέρειες και μερικές ακόμα φωτό scalewheels-gr.com/thread/3497/porsche-962-leyton-house?page=2&scrollTo=62221 και για μην σπάσει το καλούπι έβαλα μπροστα την 935. Δεν ξεχνάμε σαν τα phantom δεν έχει..
|
|
|
Post by alex78 on Mar 27, 2024 22:41:36 GMT 2
Λιγοστές ωστόσο ποιοτικές και άκρως ''επαγγελματικές'' φωτογραφίες Ηλία. Το ''Minolta'' πότε θα το περιλάβεις....?
Υ.Γ. Άν και ''δελταπτέρυγος'' απεριόριστος σεβασμός στους ''Φαντομάδες'', 50+ και τα βλέπουμε ακόμα στον αέρα....!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 28, 2024 9:21:43 GMT 2
Πολύ όμορφο Ηλία. Το λίβερι της leyton μου αρέσει και το ανέδειξες με το καλό wash. Το Μάιο, θα ξεκινήσει το φετινό Le mans Group Build, οπότε θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις ακόμη κάποιο group C αν θες, παράλληλα με τη θέαση των αγώνων αντοχής της περιόδου. Περισσότερα σύντομα. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Mar 29, 2024 21:57:58 GMT 2
Ωραίο το εργαλείο Ηλια!Την έχω και εγώ στο σκόπευτρο μου την 962C της Hase,κάποια στιγμή θα την φτιάξω.. Θα σε περιμένουμε στο φετινό Le Mans Group Build!
|
|
|
Post by palatlok-ilias on Mar 29, 2024 22:22:34 GMT 2
Σπύρο,Γιώργο σίγουρα θα πάρω μέρος. Υπάρχει στο ράφι αρκετό στοκ (toyota,mazda,porshe.)
|
|
|
Post by nektarios on Mar 31, 2024 10:27:01 GMT 2
Ευχαριστούμε για τις επιπλέον φωτογραφίες! Αναδεικνύουν πολύ καλύτερα τη δουλειά σου! Όμως έχω μια απορία: το Phantom τι σχέση έχει; 🤔
|
|
|
Post by palatlok-ilias on Apr 1, 2024 8:45:44 GMT 2
Ευχαριστούμε για τις επιπλέον φωτογραφίες! Αναδεικνύουν πολύ καλύτερα τη δουλειά σου! Όμως έχω μια απορία: το Phantom τι σχέση έχει; 🤔 σίγουρα καμία σχέση Έτσι για ποικιλία,μιας και με αρέσει το f4 το κολλάω σαν φωτό κάπου κάπου. Ελπίζω να μην δημιούργησα λάθος εντυπώσεις.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 1, 2024 22:35:02 GMT 2
Καμία απολύτως λάθος εντύπωση, φίλε! Αγαπάμε κύριο Spooky! Έχω όμως να σου πω ένα πολύ δυσάρεστο νέο... Μόλις προχθές ο ΥΕΘΑ ανακοίνωσε οτι ο Θρύλος αποσύρεται εντός του Απριλίου... Πικράθηκα... Υ.Γ.: Αρχηγέ, για να σε προλάβω... Ναι, το ξέρω οτι πριν από 10 χρόνια που είναι βγαλμένη η φωτογραφία, ήμουν νέος και ομορφόπαιδο...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 2, 2024 8:14:13 GMT 2
Βλεπω οτι υπαρχουν και αλλοι φαντομαδες εδω μεσα ! Μηχανικος στην Ανδραβιδα 117 ΠΜ, 338 ΜΔΒ στο μακρυνο 1989 1990
Δουλεια πολυ δουλεια φιλοι μου!!
|
|
|
Post by palatlok-ilias on Apr 2, 2024 8:39:04 GMT 2
Παναγιώτη Ανδραβίδα....δεύτερη πατρίδα.Θα κατέβω για Ηνίοχο μέσα στον μήνα.Μάλλον θα πρέπει να δημιουργηθεί στο φόρουμ ιδική θέση για να γράφουμε όλα τα εκτος-μοντελισμου...χαχαχαχα
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 3, 2024 23:25:47 GMT 2
Βλεπω οτι υπαρχουν και αλλοι φαντομαδες εδω μεσα ! Μηχανικος στην Ανδραβιδα 117 ΠΜ, 338 ΜΔΒ στο μακρυνο 1989 1990 Δουλεια πολυ δουλεια φιλοι μου!! Παναγιώτη για εσένα λοιπόν.... Υπηρέτησε την ίδια περίοδο ο αδελφός μου εκεί.
|
|