|
Post by Japanezos on Mar 8, 2024 23:50:38 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Μετά το πρώτο μου project (Mitsubishi Lancer Evo 6 της Τamiya) που σας παρουσίασα πριν λίγο καιρό σειρά έχει πάλι της Τamiya και πάλι Ιαπωνικό(βαμμένος και βλ@μμένος με αυτή την σημαία στην μηχανοκίνηση) ένα Subaru Impreza Wrc 2001. Tο συγκεκριμένο κιτ είναι αγωνιστικό αλλά δεν ειμαι καθόλου φαν αυτού του πρωταθλήματος (σχωράτε με). Αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω ένα πολιτικό όχημα για trackday. Φρένα, ζάντες, πυρόσβεση, καθίσματα, roll cage τα πάντα από το αγωνιστικό εκτός από τα decals. Θα ακολουθήσει ολοκληρωμένο post σε λίγες μέρες με περισσότερες λεπτομέρειες. Ακολουθούν λίγες φωτογραφίες από WIP. Bαγγέλης
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 9, 2024 9:56:20 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Βαγγέλη! Μικρή παρατήρηση: Τοποθετώντας τις φωτογραφίες τη μια δίπλα στην άλλη (σε τριάδες) αντί για κατακόρυφα, επιτρέπεις στον θεατή μια συνολικότερη εικόνα των εργασιών... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 9, 2024 15:36:34 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Βαγγέλη! Μικρή παρατήρηση: Τοποθετώντας τις φωτογραφίες τη μια δίπλα στην άλλη (σε τριάδες) αντί για κατακόρυφα, επιτρέπεις στον θεατή μια συνολικότερη εικόνα των εργασιών... Καλή συνέχεια! Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ! Δεκτή η παρατήρηση και θα συμφωνήσω! Γνωρίζουμε πως μπορεί να γίνει από κινητό?
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 9, 2024 17:27:43 GMT 2
Γνωρίζουμε πως μπορεί να γίνει από κινητό? Δεν το 'χω κάνει ποτέ από κινητό, αλλά σίγουρα ο admin μπορεί να σε καθοδηγήσει...
|
|
|
Post by czt on Mar 10, 2024 14:40:30 GMT 2
Καλησπέρα καλό ξεκίνημα με ένα ωραίο θέμα, υπάρχει συγκεκριμένο θέμα που σε κατατοπίζει για το πως βάζεις τις φωτογραφίες και να είναι έτσι πιο σωστά δομημένο η εμημερωσγ κλπ
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 10, 2024 23:45:51 GMT 2
Καλησπέρα καλό ξεκίνημα με ένα ωραίο θέμα, υπάρχει συγκεκριμένο θέμα που σε κατατοπίζει για το πως βάζεις τις φωτογραφίες και να είναι έτσι πιο σωστά δομημένο η εμημερωσγ κλπ Kαλησπέρα! Ναι ενημερώθηκα από φίλο μοντελιστή! Ευχαριστώ ποκυ!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 11, 2024 14:43:47 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Βαγγέλη, ο συνδυασμός λευκού-χρυσού νομίζω του ταιριάζει πολύ και μου αρέσει πολύ. Τα βαψίματα σου καθαρά και νοικοκυρεμένα, αν και διακρίνω στο σασί το λευκό να σου έχει ''φτύσει'' λίγο σε κάποια σημεία. Το 2k θεωρώ του έχεις πάρει τον αέρα και δείχνει πολύ καλά ψεκασμένο.
Θα πρότεινα να βάψεις προσεκτικά τα μπουλόνια στις ζάντες (ίσως με κάποιο κόκκινο ή μπλέ χρώμα), ώστε να ''δείξουν'' καλύτερα.
Αναμένουμε την συνέχεια.
|
|
|
Post by ViL27 on Mar 11, 2024 19:22:36 GMT 2
Μπράβο ρε Βαγγέλη ωραίος και γρήγορος! Εξαιρετική η πρώτη προσπάθεια με το 2κ!
|
|
|
Post by kadettoulas on Mar 11, 2024 20:00:40 GMT 2
Μπραβο Βαγγελη! Καθε τι που φτιαχνεις ειναι καθε φορα και καλυτερο!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 11, 2024 20:45:01 GMT 2
Καλή επιτυχία, Βαγγέλη. Πολύ ωραίο το λευκό και το βερνίκι. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 11, 2024 23:11:32 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Βαγγέλη, ο συνδυασμός λευκού-χρυσού νομίζω του ταιριάζει πολύ και μου αρέσει πολύ. Τα βαψίματα σου καθαρά και νοικοκυρεμένα, αν και διακρίνω στο σασί το λευκό να σου έχει ''φτύσει'' λίγο σε κάποια σημεία. Το 2k θεωρώ του έχεις πάρει τον αέρα και δείχνει πολύ καλά ψεκασμένο.
Θα πρότεινα να βάψεις προσεκτικά τα μπουλόνια στις ζάντες (ίσως με κάποιο κόκκινο ή μπλέ χρώμα), ώστε να ''δείξουν'' καλύτερα.
Αναμένουμε την συνέχεια.
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 11, 2024 23:15:16 GMT 2
Καλησπέρα, από κοντά είναι πιο όμορφος ο συνδυασμός αυτός,τελικά! Το σασί το "έχασα" σε κάποια σημεία από χαζομάρα μου! Το 2κ πρώτη φορά το δουλεύω μόνος μου! Τα μπουλόνια τελικά τα έκανα ασημί! Μέσα στην εβδομάδα θεωρώ το τελειωνω!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 11, 2024 23:15:35 GMT 2
Μπράβο ρε Βαγγέλη ωραίος και γρήγορος! Εξαιρετική η πρώτη προσπάθεια με το 2κ!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 11, 2024 23:16:15 GMT 2
Φίλε Σπύρο σε σένα το χρωστάω αυτό! Χιλιοευχαριστώ!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 11, 2024 23:16:32 GMT 2
Μπραβο Βαγγελη! Καθε τι που φτιαχνεις ειναι καθε φορα και καλυτερο!
|
|
|
Post by Japanezos on Mar 11, 2024 23:17:41 GMT 2
Γειά σου ρε Άλεξ! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δν ξέρω αν βελτιώνομαι, σίγουρα όμως το απολαμβάνω όλο κ πιο πολύ!
|
|