|
Post by nektarios on Dec 27, 2023 1:20:57 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Το συγκεκριμένο όχημα αποτέλεσε τη συμμετοχή μου στο 10ο "From Nurburgring to Le Mans GB", και την κατασκευή του μπορείτε να την δείτε εδώ: scalewheels-gr.com/thread/3446/10o-nurburgring-le-mans-groupbuild?page=2 Το NSX GT του 1994 είναι - εξ όσων (ελάχιστων) γνωρίζω - το μοναδικό όχημα της Honda που συμμετείχε στον ιστορικό θεσμό. Συγκεκριμένα, συμμετείχε κατά τα έτη 1994-1996. Κατά το πρώτο και το τελευταίο έτος χωρίς καμία διάκριση, αλλά το 1995, οπότε και συμμετείχαν 2 οχήματα στην κατηγορία GT1 και 1 στην GT2, τα μεν 2 πρώτα δεν κατάφεραν κάτι αξιοσημείωτο, όμως το όχημα της GT2 τερμάτισε 8ο στην γενική κατάταξη και 1ο στην κατηγορία GT2, μετά από 275 γύρους. Αυτό είναι και το όχημα που θα σας παρουσιάσω (# 84), που συμμετείχε με την ομάδα “Team Kunimitsu” και με οδηγούς τους Keiichi Tsuchiya, Akira Iida και Kunimitsu Takahashi. Ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά για το όχημα: Κινητήρας 2.977 κ.εκ., V6, 24-βάλβιδος, DOHC, V-TEC, που απέδιδε 380 ίππους / 8.000 στροφές, με τελική ταχύτητα 280 χ.α.ω. . Το κιτ είναι της Studio 27, με κωδικό FK 2480, και αρχικά αφορούσε το όχημα με σπόνσορα την Kenwood (από το 1994), οπότε αγοράστηκαν aftermarket χαλκομανίες τής “Team Kunimitsu”. Το αποτέλεσμα είναι αυτό: Επίσης, το κιτ παρέχει τα pop up φώτα τόσο σε κλειστή όσο και σε ανοιχτή θέση, καθώς και προβολιέρα για το νυχτερινό τμήμα τού αγώνα, η οποία τροποποιήθηκε ώστε να είναι προσθαφαιρούμενη. Τέλος, το εσωτερικό τού κιτ είναι αυτό: Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2023 9:04:03 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα, Νεκ! Ένα μοντέλο που θα ήθελα να έχω στη συλλογή μου. Καλημέρα
|
|
|
Post by nektarios on Dec 27, 2023 12:59:10 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Τόσο για το θετικό σχόλιο όσο και για τη συνεχή πρακτική υποστήριξη, που ειδικά στο συγκεκριμένο μοντέλο υπήρξε καθοριστική! Το μοντέλο έχει φυσικά άφθονες ατέλειες, ωστόσο είμαι πολύ ικανοποιημένος και μόνο με την ολοκλήρωσή του, καθώς είναι το πρώτο multimedia kit με το οποίο τόλμησα να ασχοληθώ.
|
|
|
Post by alex78 on Dec 27, 2023 20:00:02 GMT 2
Μας φιλούσες το καλύτερο για το τέλος Νεκ (τέλος της χρονιάς εννοώ). Πολύ όμορφο και προσεγμένο φινίρισμα φίλε. Θα ακολουθήσουν κι άλλα multimedia τώρα που μπήκες στον χορό....?
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 27, 2023 20:12:46 GMT 2
Πολύ όμορφο Νεκ! Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 28, 2023 0:49:32 GMT 2
Αλέξη και Φάνη, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια! Αλέξη, δεν ξέρω αν αυτό θα είναι το καλύτερο, σίγουρα όμως είναι ένα από αυτά που με παίδεψαν αρκετά. Κυρίως όμως εξαιτίας κακοτυχιών και όχι ως δυσκολία συναρμογής. Στο στοκ μου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλο "αυτούσιο" multimedia kit, παρά μόνον το Civic ρητίνης (χωρίς όμως μεταλλικά εξαρτήματα) τής Alpha Model, το οποίο όμως φοβάμαι ακόμη και να το κοιτάξω... Χρόνια πολλά σε όλους!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 28, 2023 7:20:47 GMT 2
Νεκτάριε το NSX είναι ένα όχημα που αντί να παλιωνει όσο περνάνε τα χρόνια,ομορφαίνει! Εξαιρετική η εκτέλεση σου σε ένα πανέμορφο αγωνιστικό,πολύ όμορφη δουλειά και θα ξεχωρίσει στη βιτρίνα!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 28, 2023 20:33:05 GMT 2
Πολυ ομορφο αποτελεσμα Νεκ
|
|
|
Post by nektarios on Dec 29, 2023 1:49:39 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε, χαίρομαι που σου αρέσει!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Feb 19, 2024 23:50:03 GMT 2
Όμορφη και πρωτότυπη συμμετοχή. Πανέμορφο αυτοκίνητο. Πολύ μου αρέσει. Συγχαρητήρια Νεκτάριε! 🙂🙂🙂
|
|
|
Post by nektarios on Feb 21, 2024 16:29:41 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αντώνη! Η συμμετοχή, εκτός από πρωτότυπη, είχε και το στοιχείο τής μοναδικότητας, αφού το NSX είναι το μοναδικό Honda που συμμετείχε σε αγώνα LeMans! Χαίρομαι που σου άρεσε!
|
|
|
Post by czt on Mar 11, 2024 13:59:49 GMT 2
Μπραβο Νεκταριε! Πολυ ωραιο αποτελεσμα! Ελα παμε και για το θηρίο να τελειωνει για να μπεις σε κανονικους ρυθμους ΑΜΤ
|
|
|
Post by nektarios on Mar 11, 2024 19:34:00 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Μακάρι, να τελειώσει γρήγορα, γιατί τώρα τελευταία, που φτιάχνω όλο ευκολάκια, μου έχει λείψει η κατασκευή ενός ανίατου και απελπιστικού μοντέλου.. 😆 Όμως μην ανησυχείς, όλα τα κιτ στο στοκ μου ζόρικα είναι...
|
|
|
Post by palatlok-ilias on Mar 21, 2024 9:51:28 GMT 2
μπράβο Νεκτάριε,βλέποντας τέτοιες κατασκευές άρχισαν να με αρέσουν και τα Γιαπωνεζάκια (φανατικός με Ευρώπη)
|
|
|
Post by nektarios on Mar 21, 2024 15:55:06 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Χαίρομαι που η κατασκευή μου σε βοηθάει να δεις προς τη σωστή πλευρά του χάρτη!.. 😆
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 21, 2024 19:46:24 GMT 2
Πολύ όμορφο αμάξι κ ωραίο το αποτέλεσμα φίλε μου
|
|