|
Post by ViL27 on Oct 6, 2023 14:12:29 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 6, 2023 16:38:24 GMT 2
Καλή αρχή Σπύρο. ‘Έχεις δίκιο για τα mold lines της Tamiya, ελπίζω να είσαι τυχερός και να μην σου εμφανιστεί κάτι μετά το βάψιμο όπως έγινε σε εμένα στο MX-5 και με ταλαιπώρησε πάρα πολύ…. Δύο παρατηρήσεις. 1. Νομίζω στο είχα αναφέρει και παλαιότερα, για το scriber, είναι ακόμη αυτό της trumpeter? 2. Ίσως θα μπορούσες να λεπτύνεις τις εισαγωγές και την αεροτομή να φαίνονται πολύ καλύτερα σε κλίμακα, ακόμη και εαν είναι OOB κατασκευή. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 6, 2023 18:08:12 GMT 2
Καλή αρχή κι από μένα, Σπύρο! Περιμένω με ενδιαφέρον την τελική επιλογή για το εξωτερικό!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 6, 2023 18:29:26 GMT 2
Ευχαριστώ Φανή! Θα δείξει για τα mold lines,πιστεύω δεν θα έχω θέμα αλλά Tamiya είναι αυτή. Το scriber ναι είναι της Trumpeteer γιατί το είχα κάνει περσι το σκριμπαρισμα και το τρίψιμο στο συγκεκριμένο.Εχω προμηθευτεί πλέον scriber της Tamiya με 0,25 μύτη και θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη κατασκευή. Όσο αφορά τις λεπτυνσεις δεν μου χτύπησαν άσχημα στο μάτι τα συγκεκριμένα σημεία που αναφέρεις οπότε δεν ασχολήθηκα,βλέπω και με χαλαρη ματια την κατασκευή και δεν θα ασχοληθώ με την ρεαλιστικότητα του αποτελέσματος,θα δώσω λίγο παραπάνω χρόνο στο custom livery που θέλω να φτιάξω για το συγκεκριμενο Νεκτάριε καλά κάνεις γιατί έχω στο μυαλό μου μια ενδιαφέρουσα "what if" προσέγγιση😉Δεν μου πολυαρεσει το box livery είναι η αλήθεια,βρίσκω άκυρα χρωματικά τα starcard decals.
|
|
|
Post by alex78 on Oct 7, 2023 11:51:57 GMT 2
Αγαπημένη σιλουέτα και κιτάκι value for money και ας μην παρέχει μάσκες για να αγγίζει το τέλειο. Είμαι πραγματικά περίεργος να δώ τι συνέχεια και πως θα κινηθείς, καλή επιτυχία.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 7, 2023 23:22:06 GMT 2
Αγαπημένη σιλουέτα και κιτάκι value for money και ας μην παρέχει μάσκες για να αγγίζει το τέλειο. Είμαι πραγματικά περίεργος να δώ τι συνέχεια και πως θα κινηθείς, καλή επιτυχία. Ευχαριστώ Άλεξ!Θα πάω σε κάτι κλασσικό,δεν θα αναπαριστά κάποιο υπαρκτό όχημα αλλά...θα μυρίζει παρελθόν.Καλο βραδυ
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 8, 2023 10:01:43 GMT 2
Καλή επιτυχία, Σπύρο. Ωραίο κιτάκι, αλλά το λιβερι, απαράδεκτο. Εγώ είχα ασελγήσει στο κορμάκι της πριν 11-12 χρόνια κάνοντας αυτό... ...και μετά παντρεύτηκα.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 8, 2023 12:15:26 GMT 2
Καλή επιτυχία, Σπύρο. Ωραίο κιτάκι, αλλά το λιβερι, απαράδεκτο. Εγώ είχα ασελγήσει στο κορμάκι της πριν 11-12 χρόνια κάνοντας αυτό... ...και μετά παντρεύτηκα. Το είδα χτες ψάχνοντας το φόρουμ...έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά το ιδιο το livery είναι για φυλακή😆😆😆
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 13, 2023 13:01:53 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Oct 17, 2023 14:42:19 GMT 2
Φανταστική δουλειά Σπύρο πάνω σ' ένα πολύ αγαπημένο χρωματικό συνδυασμό. Αν δεν απατώμαι είναι το πρώτο σου ''what if'' project....?
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 17, 2023 22:21:21 GMT 2
Φανταστική δουλειά Σπύρο πάνω σ' ένα πολύ αγαπημένο χρωματικό συνδυασμό. Αν δεν απατώμαι είναι το πρώτο σου ''what if'' project....? Thank you my friend!Ναι είναι το πρώτο μου what if,δεν τα προτιμάω γενικά.Απλα το συγκεκριμένο μοιάζει αρκετά "φυσικό" λόγω του παρελθόντος. Γενικά δεν ξέρω γιατί την πήρα την Taisan αφού δεν μου αρέσει το livery και δεν υπάρχουν πολλά after market decals.Θα μπορούσα απλά να είχα πάρει το road version
|
|
|
Post by alex78 on Oct 18, 2023 0:16:13 GMT 2
Γενικά δεν ξέρω γιατί την πήρα την Taisan αφού δεν μου αρέσει το livery και δεν υπάρχουν πολλά after market decals.Θα μπορούσα απλά να είχα πάρει το road version
Ίσως από ενθουσιασμένο και κεκτημένη ταχύτητα, αν ήξερες μόνο πόσα τέτοια κιτ υπάρχουν στο στόκ που τα παρατηρώ κάποιες φορές και ειλικρινά με κάνουν να απορώ για τις επιλογές και το γούστο μου.
Τελικά μου φαίνεται μόνο εμένα αρέσει η ''Taisan''. Πάντως για την ιστορία υπάρχει και 3η εναλλακτική.....
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 18, 2023 7:27:37 GMT 2
Σαφώς ωραιότερο livery αλλά δεν έχει ξαναεκδοθει εδώ και 20+ χρόνια!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 23, 2023 22:43:37 GMT 2
Εμένα που τα what if τα προτιμάω γενικά, μου άρεσε πολύ! Εξαιρετική ιδέα, και πολύ καλά εκτελεσμένη! Καλή συνέχεια, φίλε!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 29, 2023 10:11:31 GMT 2
Εμένα που τα what if τα προτιμάω γενικά, μου άρεσε πολύ! Εξαιρετική ιδέα, και πολύ καλά εκτελεσμένη! Καλή συνέχεια, φίλε! Εσύ Νεκτάριε είσαι δημιουργικός τύπος,εγώ καθολου😢 Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έκανα κάτι ριζοσπαστικό γενικά,έπαιξα αρκετά safe,απλά ήθελε προσοχή στα μασκαρισματα μην έχουμε παρατράγουδα! Ευχαριστώ για τον σχολιασμό φίλε,καλημέρα!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 6, 2023 15:21:39 GMT 2
|
|