|
Post by czt on Oct 30, 2019 15:44:43 GMT 2
Πιο ακριβη ειναι τωρα παρα τοτε που βγηκε για πρωτη φορα! την ειχα βρει σε καταστημα στην ελλαδα κοντα στα30€ κυκλοφορουσαν και 1 κιτ αλλα με καπελο κλπ πιο ακριβα. Επειδη τιχε ξανα υζητηθει λενε οτι ανεβηκε λογω δικαιωματων κλπ που δεν ειναι απιθανο εγω πιστευω οτι υπαρχη ανθιση στο χομπυ και ζητηση αρα οι τιμες ανεβαινουν. Νομιζω ειναι γυρω στα 40 με 50 € η επανεκδοση προσωπικα δε τα δινω γιατι το κιτ ειναι πολυ απλο σε σχεση με τα ταμιγια που ειναι 1/20 και οχι 1/24 φενεται στο ματι η διαφορα αλλα τα κιτ φ1 της ρεβελ ειναι πιο απλοικα να μου επιτραπει η εκφραση σε σχεσει με τα ταμιγια η με τα εβροο . επειδη εχω πολλα στο στοκ μπορουμε να κανουμε ενα τοπικ με φωτο εκτος αν υπαρχει ειδη αρα θα τα βαλω εκει αν σε ενδιαφερει φανη. Συμφωνώ φίλε, σίγουρα τα κιτ F1 της Revell σε 1:24 (όπως και αυτά της Hasegawa) δεν συγκρίνονται με αυτά των Tamiya και Ebbro σε 1:20 (εγώ και εγώ αρκετά από αυτά), αν και η Ebbro πιστεύω έχει πάρει τα πρωτεία από την Tamiya σε 1:20 (πάντα για πλαστικά κιτ μιλάμε). Αν θυμάμαι καλά, η Tamiya δεν έχει εκδόσει την B194 σε 1:20, αλλά την B192 που απέκτησα πρόσφατα. Μπορώ να πω ότι στην αρχή είχα ένα πρόβλημα με την κλίμακα 1:24 σε F1, αλλά αρχίζοντας δειλά-δειλά να στήνω και 1:43, έχει πάψει πια να με απασχολεί η κλίμακα. Τι μόνο που με ενδιαφέρει είναι να το ευχαριστιέμαι ανεξαρτήτως κλίμακας! Η Β194, εκτός από το πρωτάθλημα του 94, είναι και ένα πανέμορφο μονοθέσιο, που θα ήθελα να το στήσω και να το έχω στην βιτρίνα μου. Αν το βρω σε λογική τιμή σίγουρα θα το αγοράσω! Καλημέρα! Πολυ σωστα τα λες αν και εβροο δεν εχω παρει καποιο κιτ για να εχω ιδιαα αποψη. Πολλα μονοθεσια δεν τα εχουν βγαλει σε πλαστικα κιτ δυστχως με φοβερα λιβερη και αποχρωσεις. πχ τζορνταν μονο η ρεβελ που ειναι με το φιδι στη μυτη (παλι καλα) αλλα τζαγκουαρ με ιρβαιν, μπραουν που πηρε το πρωταθλημα με μπατον , μιναρντι του αλονσο γουεμπερ και παρα μα παρα πολλα μονοθεσια οι εταιριες δεν τα εβγαλαν . ασ ελπισουμε στο μελλον να τα βγαλει ειτε ετιαρια ειτε καποιος ιδιωτης. και μεσω των εκτυπωτων δινεται η ευκαιρια σε πολλους!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 1, 2020 9:15:59 GMT 2
Ο πληροφοριοδότης μου απ΄ τη Revell (δεν είναι πάντα αξιόπιστος ) με ενημέρωσε ότι θα επανακυκλοφορήσουν (το καλοκαίρι) την Mercedes 300SL στην 1/12. Το original κιτ χρονολογείτε από τα '60s Για να δούμε...
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 2, 2020 13:26:35 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2020 14:03:26 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 2, 2020 14:19:59 GMT 2
Σίγουρα Γιώργο! Τι διάφορες έχει η ι8 με το προηγούμενο; Μόνο τις ανοικτές πόρτες και το ανοικτό καλλυμα πίσω;
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2020 18:00:17 GMT 2
Σίγουρα Γιώργο! Τι διάφορες έχει η ι8 με το προηγούμενο; Μόνο τις ανοικτές πόρτες και το ανοικτό καλλυμα πίσω; Οι πόρτες και το καπό δινόταν ανοιχτά και στην πρώτη έκδοση. Η μόνη διαφορά που βλέπω, αφορά τις ζάντες. Ίσως είναι και βελτιωμένες σε σχέση με τα παλιότερε revell. Θα μάθουμε...
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2020 18:11:54 GMT 2
Ο πληροφοριοδότης μου απ΄ τη Revell (δεν είναι πάντα αξιόπιστος ) με ενημέρωσε ότι θα επανακυκλοφορήσουν (το καλοκαίρι) την Mercedes 300SL στην 1/12. Το original κιτ χρονολογείτε από τα '60s Για να δούμε...
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 1, 2020 7:03:03 GMT 2
Ο Γιαπωνέζος το έβαλε στις προ-παραγγελίες: www.1999.co.jp/eng/10698990 και το αναγγέλλει για τον Αύγουστο. Λες να είναι απλά rebox του 1960;;;
|
|
|
Post by czt on Jun 1, 2020 13:03:38 GMT 2
Ο Γιαπωνέζος το έβαλε στις προ-παραγγελίες: www.1999.co.jp/eng/10698990 και το αναγγέλλει για τον Αύγουστο. Λες να είναι απλά rebox του 1960;;; Παντως η τιμη στο σαιτ ειναι παρομοια με ταμιγια αξιζει αραγε?
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 1, 2020 15:34:27 GMT 2
Έλα ντε...
|
|
|
Post by czt on Jun 2, 2020 10:58:45 GMT 2
Συνονοματε μεγαλο το ερωτημα οπως βλεπω! Παντως εκει που ολοι θα ελεγξουν ειναι η ορθοτητα του σχηματος
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2020 19:44:34 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 11, 2020 20:10:21 GMT 2
Καθολου ασχημο,μου αρεσει αρκετα ο χωρος του κινητηρα.Ζαντες για τους καδους βεβαια οπως λες Γιωργο,ωστοσο το σχημα με πειθει αρκετα
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 11, 2020 21:22:26 GMT 2
Γιωργο το σχημα δεν μου καθεται καθολου καλα στο ματι . Πρωτον ο ουρανος ειναι πολυ πλατυς κ ειδικα στο πισω μερος .η μουρη μου παραφαινεται πολυ μακρια κ ο ουρανος τις καμπινας πολυ υπερυψωμενος .. για τις ροδες κανενας λογος ... Παρα πολυ ωραιο αυτοκινητο αλλα αυτο σαν κιτ ...με διωχνει να το αγορασω ....πιστευω μονο εσυ με τα μαγικα σου μπορεις να το φτιαξεις ωραιο .. θυμαμαι πολυ παλια επι εποχης πατερα μου υπηρχε ενα πολυ ωραιο κιτ τις e-type αλλα δεν θυμαμαι μαρκα μονο οτι η ανοιχτη ηταν κοκκινη κ η κλειστη πρασινη ..κ πρεπει να ηταν αμερικανικη εταιρεια ....ισως . και θυμαμαι στην γνησια οι καθρεπτες ηταν πανω στην πορτα κ οχι πανω στο φτερο .
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2020 22:28:58 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 12, 2020 2:27:19 GMT 2
Δυστυχώς, η Revell αστόχησε σε αρκετά σημεία, στο σχεδιασμό της e - type. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολύ ανάλυση καθώς οι φώτο μιλούν από μόνες τους. Προφανώς η e - type είναι ένα αυτοκίνητο με εξαιρετικά πολύπλοκο σχήμα, που είναι δύσκολο να αποδοθεί. Αλλά, αυτή είναι η μαγεία της πραγματικής, που δεν αποδίδει 100% το κιτ. Δεν υπαρχουν ανθρωποι που ελενχουν τι βγαινει κ πως βγαινει απο την παραγωγη ? ΥΓ. Μιχάλη, δεν υπάρχει ούτε 1% περίπτωση να έβγαινε κιτ του πριν 40 χρόνια, που να είχε σωστό σχήμα. Απλά εμείς τα βλέπαμε όμορφα. Έτσι όπως τα περιγράφεις (κόκκινη - πράσινη) μιλάς για τα κιτ της airfix, που επανεκδόθηκαν απ΄τη heller. Η πιο σωστή e-type, ήταν και μάλλον παραμένει αυτή της Gunze Sangyo. Φανταζομαι οτι φυσικα μιλας για την e-type (Και σιγουρα τα ματια μας την εβλεπαν ομορφη )γιατι πριν 40 χρονια εχουν βγει θεικα μοντελα σε απειρους τυπους μαρκων κ μοντελων που ακομα καποιοι δεν θα εχουν δει ουτε στα ονειρα τους (σαν κατασκευαστες ). Γιωργο αυτη που θυμαμαι εγω σιγουρα δεν ηταν 1/24 για ηταν μεγαλη κ οχι αυτοκινητακι ....αρα πιστευω η 1/12 η 1/10 η 1/8 .....την εβγαζε κανεις εκεινη την εποχη 1967-1972 Εψαξα κ την βρηκα σε απειρες κλιμακες μεχρι 1/16 η 1/6 .....τωρα τι κλιμακα ηταν αυτη τοτε ...ο θεος κ η ψυχη της . Οσο για την airfix εχεις δικιο την εβγαλε το 1966 την ανοιχτη ....την κλειστη πρεπει το 1968 (βρηκα μονο την επανεκδοση του 1978 ) Ελπίζουμε να διορθωθεί κάπως μέχρι την τελική κυκλοφορία. Αλλιώς θα κλέψουμε το μοτέρ και θα το φορέσουμε στο Gunze
|
|