|
Post by nektarios on Jul 9, 2022 21:46:57 GMT 2
Όλη αυτή η δουλειά μέσα σε ένα μόλις μήνα!... Εξαιρετικά! Καλή ξεκούραση και με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 11, 2022 6:33:41 GMT 2
Να 'σαι καλά Νεκτάριε, ευχαριστώ πολύ και καλό καλοκαίρι επίσης!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jul 12, 2022 12:33:46 GMT 2
Να 'σαι καλά Αγάπιε, ευχαριστώ πολύ! Αν και ΟΟΒ, έκανα μερικά wash στον κινητήρα, δηλ. υπερέβην εαυτόν!!! Στο επόμενο ίσως περισσότερα. Ήδη παίρνω και σημειώνω ιδέες από τη δική σου! Χαχαχα Τουλάχιστον ευχαριστήθηκες την κατασκευή που είναι και ο σκοπός του χόμπυ. Δυστυχώς δεν έχω πολλές φωτογραφίες από τις μετατροπές μου στο δικό μου καθώς από τον ενθουσιασμό και την έλλειψη χρόνου, τις περισσότερες φορές απλά παίρνω φόρα κ φτιάχνω. Εάν όμως μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, ευχαρίστως να τα πούμε. Αναμένω τα επόμενα σου με αγωνία. Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 13, 2022 10:30:34 GMT 2
Να 'σαι καλά Αγάπιε! Όταν ευκαιρήσεις, απάντησέ μου σε παρακαλώ στην ερώτηση σχετικά με τις aftermarket ακτίνες της Africa Twin που ανέφερες... Δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι σχετικό στο διαδίκτυο... Ενδιαφέρεται και ο Φάνης.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jul 13, 2022 13:57:43 GMT 2
Να 'σαι καλά Αγάπιε! Όταν ευκαιρήσεις, απάντησέ μου σε παρακαλώ στην ερώτηση σχετικά με τις aftermarket ακτίνες της Africa Twin που ανέφερες... Δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι σχετικό στο διαδίκτυο... Ενδιαφέρεται και ο Φάνης. Έχετε πμ αμφότεροι
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 14, 2022 7:50:22 GMT 2
Να 'σαι καλά Αγάπιε! Όταν ευκαιρήσεις, απάντησέ μου σε παρακαλώ στην ερώτηση σχετικά με τις aftermarket ακτίνες της Africa Twin που ανέφερες... Δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι σχετικό στο διαδίκτυο... Ενδιαφέρεται και ο Φάνης. Έχετε πμ αμφότεροι Καλημέρα Αγάπιε, Δεν έλαβα κάποιο π.μ. Δεν ξέρω αν το έλαβε ο Κωνσταντίνος. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά με τα π.μ, γιατί έστειλα π.μ. πριν λίγο καιρό στον Κωνσταντίνο, δεν ξέρω αν το έλαβε ή αν μου απάντησε γιατί δεν έλαβα κάτι από αυτόν. Αν ο Κωνσταντίνος έλαβε το π.μ. που έστειλες, ας μου στείλει τις πληροφορίες στο email μου όποτε μπορέσει. Ευχαριστώ. Χαιρετώ.
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 14, 2022 17:05:39 GMT 2
Εγώ το έλαβα και ήμουν έτοιμος να στο προωθήσω όταν είδα ότι ο Αγάπιος έγραφε ότι το έστειλε και στους δύο μας. Ωστόσο, όσο ετοιμαζόμουν να σου το στείλω διαπίστωσα ότι το σύστημα δεν αναγνωρίζει το "wavelet" ως έγκυρη διεύθυνση. Για να κάνουμε τα πράγματα απλούστερα, απλά αναζήτησε στο eBay "Tamiya, 1/6 HONDA CRF1000L Wheel Spoke Kit" και θα στο βγάλει αμέσως. Πρόβλημα: Υπάρχει μόνο στην Αγγλία (μεταφορικά, τελωνεία κλπ.). Λύση: Μοιάζει εύκολα κατασκευάσιμο με ατσαλόβεργες και eyelets.
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 14, 2022 18:59:06 GMT 2
Εγώ το έλαβα και ήμουν έτοιμος να στο προωθήσω όταν είδα ότι ο Αγάπιος έγραφε ότι το έστειλε και στους δύο μας. Ωστόσο, όσο ετοιμαζόμουν να σου το στείλω διαπίστωσα ότι το σύστημα δεν αναγνωρίζει το "wavelet" ως έγκυρη διεύθυνση. Για να κάνουμε τα πράγματα απλούστερα, απλά αναζήτησε στο eBay "Tamiya, 1/6 HONDA CRF1000L Wheel Spoke Kit" και θα στο βγάλει αμέσως. Πρόβλημα: Υπάρχει μόνο στην Αγγλία (μεταφορικά, τελωνεία κλπ.). Λύση: Μοιάζει εύκολα κατασκευάσιμο με ατσαλόβεργες και eyelets. Ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Έλαβα σήμερα το π.μ. του Αγαπιου. Το ξαναεστειλε από ότι είδα στο Φάνης, νομίζω είναι η σωστή διεύθυνση, και όχι το wavelet. Καλό βράδυ!
|
|