|
Post by Φάνης on May 6, 2022 10:52:08 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 6, 2022 19:26:56 GMT 2
Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα, Φάνη. Σούπερ για την ακρίβεια! Τι θα βάλεις πάνω;
|
|
|
Post by Φάνης on May 6, 2022 19:47:06 GMT 2
Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα, Φάνη. Σούπερ για την ακρίβεια! Τι θα βάλεις πάνω; Ευχαριστώ Γιώργο! Δεν θα βάλω κάτι πάνω σε αυτή, είναι πολύ μικρή! Βασικά, ήταν practice να θυμηθώ πως δούλευα κάποια από αυτά τα υλικά παλαιότερα για να δοκιμάσω να φτιάξω μια μεγαλύτερη βάση/βινιέτα που θέλω να κάνω σε από τα επόμενα project: μάλλον το Volkswagen Pick-up truck της Hasegawa.
Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by czt on May 7, 2022 10:13:22 GMT 2
Πολυ ωραια ειναι Φανη! Ειχαμε κανει και εμεις (Αγαπιος και εγω ) κατι βασεις πιο απλες (ουτε χορταρακια κλπ) παρα μονο μια λωρίδα στη μια απο τις 3 που καναμε. Σαν υλικο πολυ ωραιο και ευκολα το δουλευεις. Περιμενουμε το διοραμα σου !!!
|
|
|
Post by Φάνης on May 8, 2022 14:03:28 GMT 2
Πολυ ωραια ειναι Φανη! Ειχαμε κανει και εμεις (Αγαπιος και εγω ) κατι βασεις πιο απλες (ουτε χορταρακια κλπ) παρα μονο μια λωρίδα στη μια απο τις 3 που καναμε. Σαν υλικο πολυ ωραιο και ευκολα το δουλευεις. Περιμενουμε το διοραμα σου !!! Ευχαριστώ φίλε! Ναι όλα αυτά τα υλικά δουλεύονται σχετικά εύκολα - την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα όμως την κάνουν οι προσεκτικές εργασίες (less is more όπως συνήθως λέγεται) στα διάφορα επίπεδα για αυτό και χρειαζεται αρκετός χρόνος ενδιάμεσα να στεγνώνουν ώστε οι εργασίες στο καινούργιο επίπεδο να μην καταστρέφουν/αλλοιώνουν τις προυπάρχουσες εργασίες. Καλό απόγευμα!
|
|
|
Post by iliasbass on May 11, 2022 13:09:47 GMT 2
να κανω και εγω μια χαζουλα ερωτηση... αν βαλουμε γυαλοχαρτο σαν ασφαλτο θα κανει δουλεια?
|
|
|
Post by Φάνης on May 11, 2022 15:42:59 GMT 2
να κανω και εγω μια χαζουλα ερωτηση... αν βαλουμε γυαλοχαρτο σαν ασφαλτο θα κανει δουλεια? Καλησπέρα Ηλία, Μπορείς να χρησιμοποιήσεις γυαλόχαρτο για την αναπαράσταση της ασφάλτου. Το γυαλόχαρτο φυσικά έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και ακόμη χρησιμοποιείται. Είμαι ένας από αυτούς που δεν τους ικανοποιεί η συγκεκριμένη αναπαράσταση - πιστεύω δεν συγκρίνεται με το αποτέλεσμα της πάστας, αν στρωθεί σωστά όπως πρέπει, όπως φυσικά και όλο το weathering που ακολουθεί πάνω σε αυτήν. Για την διαφορά/σύγκριση όμως θα πρέπει να δοκιμάσεις μόνος σου οπότε αποφασίζεις τι προτιμάς. Χαιρετώ.
|
|
|
Post by iliasbass on May 12, 2022 17:19:06 GMT 2
ευχαριστω για την διευκρινηση!!!
|
|
|
Post by czt on May 12, 2022 18:55:58 GMT 2
Θα προσθεσω οτι η παστα εχει το πλεονεκτημα σε σχεση με το γυαλοχαρτο. Σου δινει περισσοτερες δυνατοτητες!
|
|