|
Post by nasosampa on Jan 1, 2022 23:05:49 GMT 2
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, πολλά μοντέλα και ότι άλλο αγαπάει ο καθένας μας !!! Με πολύ σεβασμό στο θέμα που πρόκειται να καταπιαστώ, τόσο για την ιστορία του αλλά και τόσο για την προσέγγιση που θα προσπαθήσω να ακολουθήσω, ξεκινάει το πρώτο thread μου για το 2022. Ιστορικό για το όχημα, παρουσίαση των περιεχομένων του μοντέλου καθώς και φωτογραφίες αναφοράς θα παρουσιαστούν μεσα στις επόμενες εβδομάδες (μπορεί και μέσω βίντεο). Κατά τον σχεδιασμό του όλου project, δυσκολεύομαι λίγο με το αν το κεντρικό μέρος του οχήματος (παρμπρίζ, πόρτες & ουρανός) είναι "αποσπώμενο", ώστε να φαίνεται το roll cage και η θέση του οδηγού. Η Exoto το δίνει στα μοντέλα της, όπως αν δεν κάνω λάθος και η Hiro. Δεν μπορώ όμως να βρώ πουθενά φώτο αναφοράς από το πραγματικό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 2, 2022 9:17:31 GMT 2
Καλή αρχή με το ενδιαφέρον project Νάσο και καλή χρονιά!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 2, 2022 10:02:29 GMT 2
Καλημέρα Νάσο και καλή επιτυχία στο υπέροχο πρότζεκτ. Όσο αφορά το κεντρικό τμήμα του αμαξώματος, στην C9 αυτό είναι ξεχωριστό τμήμα (φαίνονται οι ενώσεις των πάνελ τόσο στο κιτ της tamiya όσο και στης MFH). Στην επόμενη, την c11 ήταν ενιαίο κομμάτι. Τώρα, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι το κομμάτι αυτό αφαιρούταν, σε κάποιο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο εξου και δεν υπάρχουν σχετικές φώτο. (εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ). Θεωρώ ότι επειδή είναι δομικό στοιχείο τα αυτοκίνητα πήγαιναν στους αγώνες με βιδωμένο το συγκεκριμένο τμήμα από το εργοστάσιο, και μόνο σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να το άλλαζαν. Τώρα, το πως θα το αναπαραστήσεις μοντελιστικά αφορά περισσότερο τα δικό σου θέλω, αφού καμιά από τις δύο επιλογές δεν είναι λάθος. Απλά στη περίπτωση που το κάνεις αποσπώμενο έχε υπόψη σου ότι, θα απαιτηθούν επιπλέον κοψίματα στα πάνελ του κιτ και φυσικά μια διαδικασία συγκράτησης με rods ή μαγνήτες. Καλή χρονιά και πάντα τέτοια όρεξη για μοντελιστικές αναζητήσεις
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 2, 2022 11:11:22 GMT 2
Νασο καλη επιτυχια Πολυ ωραιο προτζεκτ
Καλη χρονια!!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 2, 2022 13:25:59 GMT 2
Σούπερ θέμα Νάσο που με το detail set αναμένεται να απογειωθεί, καλή επιτυχία και καλή χρονιά!
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 2, 2022 17:17:42 GMT 2
Ώραιο πρότζεκτ Νάσο καλή αρχή εύχομαι!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 3, 2022 19:59:30 GMT 2
Καλή και ευλογημένα χρονιά κι από μένα φίλε, και καλή επιτυχία στο απαιτητικό θέμα σου!
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 6, 2022 19:37:50 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 6, 2022 21:55:23 GMT 2
Y.Σ.: Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρώ καπου το manual του κιτ της MFH να το κατεβάσω? Εδώ είσαι Νάσο (η επεξεργασία είναι δική μου): link οδηγίες MFH C9
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 6, 2022 22:37:27 GMT 2
Y.Σ.: Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρώ καπου το manual του κιτ της MFH να το κατεβάσω? Εδώ είσαι Νάσο (η επεξεργασία είναι δική μου): link οδηγίες MFH C9@gtziaf Φίλε δεν υπάρχεις !!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 23, 2022 11:39:33 GMT 2
Νάσο καλή επιτυχία,πολύ ενδιαφέρον project και ιδιαίτερα λεπτομερές το detail set
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 24, 2022 13:05:05 GMT 2
Κάπου μου ξέφυγε το ξεκίνημα αφτουνού Νάσο... Ωραιότατο θέμα, καλή επιτυχία!
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 25, 2022 20:01:08 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 25, 2022 22:57:07 GMT 2
Πάντα μου ανοίγει η "μοντελιστική" όρεξη όταν βλέπω σφαγείο! Πάω να κουμπώσω μια μοσχαρίσια, τώρα... Ωραία τα κοψίματα, Νάσο. Μπράβο!
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 26, 2022 6:50:45 GMT 2
Πολύ πράμα βλέπω Νάσο! Η χαρά του μοντελιστή! Καλημέρα και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 26, 2022 13:08:52 GMT 2
Ωρε πράμα μάνα μου!!!μια χαρά καλή συνέχεια εύχομαι!
|
|