|
Post by konstantinf on Jan 16, 2022 17:36:36 GMT 2
Τέλειο το βίντσι! Οι κάρτες τηλεφώνου δεν σου τελειώνουν; Καλή συνέχεια!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jan 16, 2022 23:26:57 GMT 2
Πολύ όμορφο το βίντσι. Ρεαλιστικότατο!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 17, 2022 9:47:31 GMT 2
Έχεις πάρει φόρα Νεκ! Πολύ ωραίες οι σκρατσιές αλλά το σασί θέλει λίγο περιποίηση. Κανά στεγνο, κανά wash, λίγο σκόνισμα... Βλέποντας φώτο από τη σειρά, θεωρώ ότι το αμάξωμα είναι ματ και δεν μπήκαν στον κόπο να το βερνικώσουν. Καλημέρα
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 17, 2022 19:50:13 GMT 2
Ωραίες κ μπόλικες εργασίας Νεκτάριε,θα προτιμούσα τις άλλες ζάντες είναι πολύ ωραίες αλλά μετά είδα ότι θες να το κάνεις σαν του Μαγκάιβερ κ πάω πάσο !!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 17, 2022 19:56:37 GMT 2
Ωραίες και ποιοτικές οι εργασίες/προσθήκες Νεκτάριε, τα ''H'' στα κέντρα των ζαντών θα παραμείνουν ή θα στοκαριστούν?
|
|
|
Post by nektarios on Jan 17, 2022 23:26:00 GMT 2
Φίλοι μου Κωνσταντίνε, Αντώνη, Γιώργο, Κυριάκο και Αλέξη, σας ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σας αρέσει! - Κωνσταντίνε, παλιά (πολύ παλιά...) ήμουν συλλέκτης τηλεκαρτών, και είχα και αρκετές διπλές, οπότε θα μου φτάσουν για μερικές κατασκευές ακόμη... - Γιώργο, λέω να το σκονίσω... Θα το αφήσω για καμιά βδομάδα στο μπαλκόνι και θα γίνει μια χαρά! Για το χρώμα, κι εμένα μού έκανε εντύπωση οτι - πέρα από το οτι είναι... σκηνοθετική σκρατσιά, εκτός του επίσημου χρωματολογίου τής εταιρίας , και θέλει πολλούς πειραματισμούς στις αναμείξεις ώστε να επιτευχθεί τουλάχιστον κάτι... κοντινό - επιπλέον είναι και ματ, προσωπικά όμως αυτό με βολεύει πολύ γιατί δεν θέλει γυάλισμα! - Κυριάκο, τις ζάντες πραγματικά κι εγώ τις λυπήθηκα, αλλά τι να γίνει... Θα δω όμως μήπως μπορέσω να τις χρησιμοποιήσω σε κανένα άλλο μοντέλο, για να μην πάνε χαμένες... - Αλέξη, στη δεύτερη φωτό τα "Η" είναι ήδη στοκαρισμένα, ενώ στο μεταξύ έχει ήδη γίνει και το βάψιμο (δεν υπάρχει φωτό), και έγιναν πολύ ικανοποιητικά. Εντάξει, είπαμε οτι είμαι φίλος της Honda, αλλά Jeep με ζάντες Honda πάει πολύ!... Θα είναι σαν κάτι Τουότα της δεκαετίας του '80 με ζάντες με σήματα Μερσεντέ...
|
|
|
Post by nikostheo on Jan 22, 2022 2:14:31 GMT 2
Δεν έχω να πω κάτι σχετικά με τον Μαγκάιβερ μιας και δεν ξέρω πολλά, του πατέρα μου άρεσε πολύ και τον αναφέρει ποτε ποτε... Καλή συνέχεια και απλά ελπίζω να βγει όπως το θες
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 23, 2022 8:12:42 GMT 2
Πολύ όμορφο το βίντσι Νεκ! Σίγουρα λίγο βρώμισμα χρειάζεται όπως λέει και ο Γιώργος. Καλή συνέχεια με το εσωτερικό. Καλημέρα!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 26, 2022 22:56:30 GMT 2
Νίκο και Φάνη, σας ευχαριστώ! Νίκο, η αλήθεια είναι οτι, πέρα από τις διάφορες σκηνοθετικές υπερβολές, η σειρά έδινε και πολλές πρακτικές ιδέες που μπορούσαν άνετα να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινότητα τού καθενός. Εμένα τουλάχιστον κατάφερε και με επηρέασε...
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 27, 2022 2:00:06 GMT 2
Ωραίο θεματακι Νεκταριε!Παρακολουθούσα Μαγκάιβερ πιτσιρικάς! Το κιτ το είχα και εγώ αλλά το αποχωρίστηκα.Σκεφτομαι και εγώ να προσθέσω κάποιο τζιπακι στην βιτρινα σιγά σιγά,ίσως και η επόμενη μου κατασκευή. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 2, 2022 23:30:10 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 4, 2022 22:48:36 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 5, 2022 9:17:45 GMT 2
Το γοργόν και χάριν έχει! Πολύ ωραίο και οι πατέντες εξαιρετικές! Μόνο τα RayBan είναι προφανώς από την εποχή που ο McGyver ήταν υδροκέφαλος! Και στο επόμενο με το καλό!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 5, 2022 9:40:20 GMT 2
Καλημέρα Νεκτάριε ωραίες η εργασίες κ πολύ δυνατές η προσθήκες με εξαιρετική πινελιά τα ray ban!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 5, 2022 11:05:53 GMT 2
Συγχαρητήρια φίλε για ακόμη μια ολοκλήρωση! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 6, 2022 11:07:02 GMT 2
Ωραίο Νεκ, καθαρό και καλοφτιαγμένο
|
|