|
Post by gtziaf on Sept 15, 2022 8:05:00 GMT 2
Καλημέρα, σε όλους για το τελευταίο, συλλεκτικό , update της κατασκευής της 155. Αυτό περιελάμβανε τα τελευταία γυαλίσματα, λεπτομέρειες, βιδάκια από δω λίγη καλωδίωση από εκεί, έτσι για να δικαιολογώ χρόνο που μου πήρε για να την φτιάξω Ευχαριστώ για τη στήριξη και την παρέα κατά την κατασκευή της. Δυστυχώς όμως, τους τελευταίους μήνες ο σχολιασμός είναι ελάχιστος, οπότε δεν ξέρω αν τα WIP έχουν νόημα πια. Να είστε καλά και να μοντελίζετε γιατί το χόμπι μας, όπως σας έγραφα πάντα, είναι το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή.
|
|
|
Post by alex78 on Sept 15, 2022 11:26:46 GMT 2
Δυστυχώς όμως, τους τελευταίους μήνες ο σχολιασμός είναι ελάχιστος, οπότε δεν ξέρω αν τα WIP έχουν νόημα πια.
Και βέβαια αξίζουν Γιώργο, ειδικά τα δικά σου και το ξέρεις φίλε. Απλά απαιτείται χρόνος επεξεργασίας δεδομένων με τόσο εύρος πληροφοριών και υπερλεπτομέρειας που πολλές μένεις άλαλος και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς, πόσο μάλλον να κάτσεις να γράψεις στο πληκτρολόγιο....
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Sept 16, 2022 18:46:18 GMT 2
Τώρα τι να σου πω... Μόλις γύρισα σπίτι και είδα τι έφτιαξες πάλι. Ο Χριστός και η Παναγία πάλι. Θα τα πούμε εκτενέστερα τις επόμενες μέρες με απορίες χαχαχα
Εκπληκτικός όπως πάντα george
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 16, 2022 20:44:52 GMT 2
Άλεξ και Αγάπιε ευχαριστώ για τον σχολιασμό σας. Δυστυχώς όμως, τους τελευταίους μήνες ο σχολιασμός είναι ελάχιστος, οπότε δεν ξέρω αν τα WIP έχουν νόημα πια. Και βέβαια αξίζουν Γιώργο, ειδικά τα δικά σου και το ξέρεις φίλε. Απλά απαιτείται χρόνος επεξεργασίας δεδομένων με τόσο εύρος πληροφοριών και υπερλεπτομέρειας που πολλές μένεις άλαλος και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς, πόσο μάλλον να κάτσεις να γράψεις στο πληκτρολόγιο.... Άλεξ, η "στεναχώρια" μου εμένα είναι ότι έχουν σταματήσει να ανεβαίνουν θέματα και κυρίως να μιλάμε για μοντελισμό στα διάφορα update. Όχι αν έχουν 1,2, 5 σχόλια οι ενημερώσεις. Τώρα τι να σου πω... Μόλις γύρισα σπίτι και είδα τι έφτιαξες πάλι. Ο Χριστός και η Παναγία πάλι. Θα τα πούμε εκτενέστερα τις επόμενες μέρες με απορίες χαχαχα Εκπληκτικός όπως πάντα george Αγάπιε, θα τα πούμε φιλαράκι. Καλο βράδυ
|
|
|
Post by thierry on Sept 19, 2022 12:36:59 GMT 2
nothing else to say
|
|
|
Post by czt on Sept 20, 2022 14:50:42 GMT 2
Φανταστικη δουλεια Γιωργο! Ειναι τοσο ομορφο το αποτελεσμα. Το μεγεθος χορταστικο και ενα '' βραβειο'' για τη βιτρινα του καθε μοντελιστη! Περιμενουμε αρα το επομενω μπαμ
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 21, 2022 8:03:07 GMT 2
Καλημέρα... Thank you, for your comment Thierry. Κωστή, να είσαι καλά.
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 22, 2022 9:49:02 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 22, 2022 20:12:30 GMT 2
Να είσαι καλά, Φάνη και καλή επιστροφή στον πάγκο και τις μοντελοδραστηριότητες. Απέχει πολύ από το να μπορώ να το χαρακτηρίσω masterpiece, αλλά δεν έχει και τόση σημασία, όταν το βλέπεις στη βιτρίνα.
|
|
|
Post by kyriakos on Sept 23, 2022 6:20:54 GMT 2
Πολυ ωραια δουλειά Γιώργο καθε φορσ που βλέπεις το εσωτερικό του τρομάζεις μιλάμε πρέπει να έχεις φάει ατελείωτες ώρες σε μελέτη κ κατασκευή του κ σίγουρα ανταμείφθηκες απο το αποτέλεσμα είναι χαρμα οφθαλμού
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 23, 2022 6:38:17 GMT 2
Να είσαι καλά, Φάνη και καλή επιστροφή στον πάγκο και τις μοντελοδραστηριότητες. Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, Ελπίζω με την επιστροφή μου από Ελλάδα να ξεκινήσω σιγά-σιγά γιατί αυτές οι μεγάλες αποχές λόγω συνθηκών με βγάζουν τελείως εκτός ρυθμού….. Καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 23, 2022 7:53:41 GMT 2
Καλημέρα... Κυριάκο, όντως η μελέτη αποτελεί σημαντικό και αρκετά χρονοβόρο τμήμα αυτών των πρότζεκτ. Τους πρώτους μήνες μάλιστα το ποσοστό συλλογής υλικούς/μελέτης - εργασιών ξεκινάει από το 80 - 20. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Φάνη, καλά να περάσεις στην Αθήνα, και καλή επιστροφή.
|
|
|
Post by nikostheo on Oct 2, 2022 1:54:42 GMT 2
Τι έργο τέχνης είναι αυτό θεε μου πραγματικά πολλά συγχαρητήρια και να είσαι πάντα καλα να δημιουργείς τέτοια αριστουργήματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 3, 2022 8:03:16 GMT 2
Ευχαριστώ, για το ένθερμο σχολιασμό, Νίκο. Μακάρι να είμαστε καλά και όλα τα άλλα μικρή σημασία έχουν. Κι αφού όλοι σχολιάσατε εδώ την ολοκληρώση της 155, ας βάλω μια από τις τελικές φώτο, να μην μείνει χωρίς αποτέλεσμα το WIP... Καλημέρα και καλή εβδομάδα
|
|