|
Post by nektarios on Oct 24, 2021 21:27:38 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε! Θα έχω το νου μου. Υ.Γ.: Έξυπνη ιδέα να πάρεις μόνον τον κινητήρα από το 1/8!
|
|
|
Post by nektarios on Nov 13, 2021 22:06:31 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Μετά από αρκετό καιρό, ήρθε η στιγμή για την πρώτη ενημέρωση… 1) Έγιναν διάφορα βαψίματα: 2) Τροποποιήθηκε το εσωτερικό των θυρών, ώστε να δείχνουν σαν να έχει αφαιρεθεί η επένδυσή τους. 3) Τροποποιήθηκε το ταμπλώ, ώστε να γίνει «πειραγμένο», με χαλκομανία που έδινε το κιτ και μερικές πατέντες: 4) Τροποποιήθηκε το κάθισμα του οδηγού (το αντίστοιχο του συνοδηγού αφαιρέθηκε, όπως και οι βάσεις του, και στη θέση τους τοποθετήθηκαν 2 «ράγιες»). 5) Κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν ζώνες ασφαλείας: 6) Συμπληρώθηκε το ελλιπέστατο roll cage που έδινε το κιτ, ακολούθως έγιναν και διάφορες τροποποιήσεις επί των τροποποιήσεων, ενώ δεν έλειψαν και οι ατυχείς στιγμές… Επίσης, αποδείχθηκε ότι το Rapid Test έχει περισσότερες από μια χρησιμότητες… Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 14, 2021 7:15:39 GMT 2
Wow! Μπόλικες εργασίες (και ουσιαστικές...) φίλε μου! Μόνο η προσομοίωση των "γυμνών" εσωτερικών των θυρών δεν μου είναι πολύ πειστική... Μήπως θα έπρεπε αντί μιας επίπεδης επιφάνειας να φαίνονται διάφορα "εντόσθια" πάνω στο καμπύλο που έχει το καβούκι; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 14, 2021 10:17:31 GMT 2
Και τα σελφ-τεστ βρε αθεόφοβε, και τα σελφ;!!! Ωραίος, Νεκ
|
|
|
Post by nektarios on Nov 14, 2021 12:29:19 GMT 2
Κωνσταντίνε και Γιώργο, σας ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια! Κωνσταντίνε, κι εγώ έτσι περίμενα οτι θα ήταν το εσωτερικό, όπως το λες, αλλά δεν είναι. Παραθέτω print screen από την ταινία, άθλιας ποιότητας μεν, γνήσιο δε... Γιώργο, τίποτα δεν πάει χαμένο!...
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 14, 2021 17:38:57 GMT 2
Ως προφανώς άσχετος περί αυτήν την σειρά ταινιών, είπα κι εγώ μια μ@....@ για να περάσει η ώρα...
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 14, 2021 21:22:36 GMT 2
Ωραίες δουλίτσες μπράβο Νεκτάριε κ όλο έλεγα αυτά τα τεστ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν χαχαχαχα μια χαρά !
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 15, 2021 13:56:20 GMT 2
Πολύ όμορφη και γεμάτη πρόοδος φίλε! Μου άρεσαν οι ζώνες και τα καθίσματα ιδιαίτερα! Καλή η σκέψη με τα rapid test! Ως μοντελιστές δεν πετάμε τίποτα - κάπου, κάποτε θα μας χρησιμεύσουν! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 15, 2021 23:36:03 GMT 2
Καλησπέρα Νεκτάριε, όμορφες και προσεκτικές οι εργασίες σου! Και σε βρίσκω στα πλαίσια των καιρών, Covid-19 και ανακύκλωση υλικών, Ωραίος! ;-)
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Nov 16, 2021 10:47:51 GMT 2
Πολύ όμορφο Νεκτάριε. Ποιας εταιρίας είναι το μεταλλικό χρώμα που χρησιμοποίησες για το Roll Cage; Πολύ ρεαλιστικό. Καλή συνέχεια 😀
|
|
|
Post by nektarios on Nov 16, 2021 21:19:38 GMT 2
Αγαπητοί Κυριάκο, Φάνη, Νάσο και Αντώνη, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια! Πράγματι ο στυλεός (που θα έλεγε και ο Κωνσταντίνος!) έχει την κατάλληλη διατομή για κατασκευή διάφορων εξαρτημάτων, κολλάει πολύ αποτελεσματικά με κυανοακρυλική, τρίβεται πολύ εύκολα και βάφεται πανεύκολα! Αντώνη, το χρώμα είναι το ΑΚ 670 stainless steel (με υπόστρωμα Tamiya X-18 satin black).
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 18, 2021 17:56:28 GMT 2
Και την άκρη του στυλεού με το ρινοφαρυγγικό δείγμα που την χρησιμοποιούμε;;; (δεν πιστεύω να χαράμισες αμεταχείριστο self test...)
|
|
|
Post by nektarios on Nov 18, 2021 22:30:55 GMT 2
Εννοείται οτι όλοι οι στυλεοί που χρησιμοποιώ προέρχονται από χρησιμοποιημένα τεστ, μετά την αφαίρεση του άκρου στο οποίο αναφέρεσαι. Σε περίπτωση όμως που κάποιο τεστ δεν χρησιμοποιηθεί τελικά (λ.χ. μου έχει τύχει η αμπούλα με το υγρό για το τεστ να είναι άδεια εκ κατασκευής), τότε το σύνολο του στυλεού μπορεί λ.χ. να χρησιμοποιηθεί ως μάκτρο για τον καθαρισμό τής κάννης πυροβόλου άρματος, σε διόραμα στην 1/35..
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 19, 2021 10:05:44 GMT 2
Όσο διάβαζα, όταν έφτασα στον "καθαρισμό κάννης", περίμενα η συνέχεια να είναι "πιστολιού για όσους κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις"...
|
|
|
Post by nektarios on Nov 19, 2021 13:09:12 GMT 2
Καμία σχέση! Ένας σοφός Κινέζος (δυστυχώς μου διαφεύγει το όνομά του...) έλεγε οτι δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 19, 2021 16:19:08 GMT 2
Μοντελισμού στα χρόνια του κωρονοιου πάντα ευρηματικός Νεκτάριε!Πολύ ωραία προχωράς,καλή συνέχεια!!
|
|