|
Post by konstantinf on Sept 19, 2021 12:34:13 GMT 2
Όταν πριν από 4,5 μήνες ξεκίνησα την κατασκευή της Porsche, έχοντας ακούσει και διαβάσει τα μύρια όσα περί της ποιότητας αυτού του κιτ και βλέποντας ιδίοις όμμασι την ποιότητα χύτευσης ορισμένων κομματιών ένοιωθα ότι καταπιάνομαι με ένα "περίεργο" μοντέλο. Στην πορεία ωστόσο και με την βοήθεια των βελτιωτικών της Tremonia και της συμβολής πολλών φίλων μοντελιστών με συμβουλές και έξτρα κομμάτια, νομίζω ότι έφτασα σε ένα αποτέλεσμα που ξεγελάει ως προς το πόσο χρέπι είναι αυτό το κιτ. Η συμβουλή μου για όποιον καταπιαστεί με αυτό στο μέλλον, είναι να μελετήσει καλά τις συνοπτικές οδηγίες και να σκοτωθεί στα dry fit. Όταν ρώτησα πριν αρχίσω τον Paul Koo αν έχει εμπειρίες με αυτό το κιτ, μου είπε επί λέξει: " Pocher Porsche is the only kit I have not built. The kit is simple enough that I don't think it needs any additional instructions." Μια άποψη που κατά την γνώμη μου πόρρω απέχει από την πραγματικότητα... Όπως και να 'χει το πράγμα, έχω την εντύπωση ότι το τελειωμένο μοντέλο και δη σε σχέση με τον χρόνο που επένδυσα, μπορεί να σταθεί δίπλα στα άλλα κομμάτια της βιτρίνας μου. Άνευ ετέρου τώρα οι φωτογραφίες:
|
|
|
Post by alex78 on Sept 19, 2021 13:16:37 GMT 2
Τελικά είχες δίκιο με τις τονικότητες των χρωμάτων που επέλεξες, εκτός από πανέμορφο, αναδεικνύουν με κάθε λεπτομέρεια όλη του την μεγαλοπρέπεια! Βέβαια, καθότι είμαστε εμβολιασμένοι, δεν έχουμε lockdown και ο καιρός μας κάνει ακόμα το χατήρι, νομίζω πως ''επιβάλλεται'' μια βόλτα παραλιακά για special φωτογράφηση. Τα κλειδιά μην ξεχάσεις....
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 19, 2021 16:23:26 GMT 2
5,5 κιλά Αλέξη για κουβάλημα στην παραλία και ξάπλωμα στο έδαφος για την φωτογράφιση με προοπτική δεν ενδείκνυνται πια πολύ στην ηλικία μου... Αλλά πού ξέρεις, μπορεί τελικά να μου την δώσει και να το διαπράξω... Αλλά μιας και είμαστε εμβολιασμένοι, υποθέτω ότι θα το δεις στην έκθεση. Να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 19, 2021 17:46:05 GMT 2
Συγχαρητήρια, Κώστα τόσο για την ολοκλήρωση του κιτ όσο και για την κάλυψη της συλλογής της Pocher. Εγώ θα σου ευχηθώ να αποκτήσεις - φτιάξεις και την F40.
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 19, 2021 18:51:54 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ - και για τις ευχές - Γιώργο. Δυστυχώς τα ελάχιστα κιτ F40 που εμφανίζονται κατά καιρούς στο διαδίκτυο προσφέρονται σε εξωπραγματικές τιμές...
|
|
amyntas
Kart Driver
Αμύντας
|
Post by amyntas on Sept 22, 2021 16:57:26 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Κώστα. Ένα μεγάλο μπράβο! Ελπίζω να φιλοτιμηθώ κάποια στιγμή να φτιάξω και εγώ την Pocher F40 που εχω αλλά εσύ έχεις ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά φίλε μου. Μπράβο και πάλι
|
|
|
Post by nektarios on Sept 22, 2021 20:11:17 GMT 2
Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Ειδικά όπως φαίνεται μέσα από τις ανοιχτές πόρτες! Όμως θεωρώ οτι της αξίζει μια πιο φωτεινή φωτογράφηση, ασχέτως τού αν αυτή θα γίνει στην παραλία ή απλώς στην κουπαστή του μπαλκονιού.
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 23, 2021 6:34:43 GMT 2
Αμύντα και Νεκτάριε, ευχαριστώ πολύ! # Αμύντα, βάλ' την μπροστά την F40, έτσι για να 'ναι όλες οι Pocher στο φόρουμ... # Νεκτάριε, με φάγατε με την φωτογράφιση... Θα δω τι μπορώ να κάνω!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Sept 23, 2021 9:49:29 GMT 2
Πανέμορφη κατασκευή! Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε. Δεν χορταίνω να θαυμάζω την ρεαλιστικότητα της δουλειάς σου. Ειδικά η φωτογραφία με την ανοιχτή πόρτα του οδηγού όπου είναι ορατό το εσωτερικό της Porsche είναι πολύ όμορφη και αληθοφανή. Καλημέρα 🙂
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 23, 2021 11:31:58 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αντώνη, να 'σαι καλά! Έχει αναπόφευκτες ατέλειες δεδομένης της ποιότητας του κιτ και του μεγέθους του μοντέλου, αλλά έτσι δείχνει και πιο ανθρώπινο...
|
|
|
Post by kyriakos on Sept 23, 2021 21:42:17 GMT 2
Τρομερή ποιότητα κατασκευής Κωσταντίνε μπράβο σου για άλλη μια φορά! αναμένουμε το επόμενο!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 24, 2021 6:32:18 GMT 2
Να 'σαι καλά Κυριάκο, ευχαριστώ πολύ! Το επόμενο έρχεται σύντομα, αφού τελειώσει το γοριλάκι...
|
|
|
Post by iliasbass on Sept 30, 2021 22:41:54 GMT 2
φοβερη κατασκευη!!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 1, 2021 6:00:14 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Ηλία, να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 8, 2021 7:17:58 GMT 2
Κούκλα Κωνσταντίνε,εξαιρετική δουλειά για πολλοστή φορά!Συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 12, 2021 8:47:52 GMT 2
Να 'σαι καλά Σπύρο, ευχαριστώ πολύ!
|
|