|
Post by vagos67 on Jun 7, 2021 17:10:01 GMT 2
Άπαιχτος.Μπράβο για την παρουσίαση-εκτέλεση.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 7, 2021 18:25:24 GMT 2
Κωστα μου καλησπερα .....τρομερη ιδεα τα μπουζονια ...μπραβο Στα δισκοφρενα εβαλες τις πλακες που δινει η τρεμονια ?(Ειχαν διαφορες τα δυο σετ παχος μεγεθος ) εαν ναι νομιζω οτι ειναι σωστο να κανεις διαμπερεις τρυπες στα δισκοφρενα
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 7, 2021 18:32:46 GMT 2
Άπαιχτος.Μπράβο για την παρουσίαση-εκτέλεση. Ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 7, 2021 18:40:19 GMT 2
Καλησπέρα Μιχάλη, ευχαριστώ πολύ! Στα δισκοφρενα εβαλες τις πλακες που δινει η τρεμονια ?(Ειχαν διαφορες τα δυο σετ παχος μεγεθος ) εαν ναι νομιζω οτι ειναι σωστο να κανεις διαμπερεις τρυπες στα δισκοφρενα Όχι δεν προχώρησα τόσο. Όπως είπα, απλά έπεσε το μάτι μου στο sprue με τα δισκόφρενα, κι είπα να δω τι γίνεται. Η επιμελέστερη εργασία έπεται, αφού όμως ολοκληρωθούν τα μηχανικά μέρη και οι αναρτήσεις... e
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 8, 2021 7:59:00 GMT 2
Καλημέρα, Κώστα. Πολύ ωραία ιδέα η χρήση των μπουλονιών της Meng. Ποιούς ανάγλυφους άξονες εννοείς; Τα επισημασμένα, είναι άξονες στους flat - six των Porsche: Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 8, 2021 10:24:06 GMT 2
Ευχαριστώ για τα σχόλια Γιώργο! Πολύ ωραία ιδέα η χρήση των μπουλονιών της Meng. Ε, δεν ήταν ακριβώς δική μου... Too late... Άσε που δεν θα φαίνονται... Και υπάρχουν τόσα να γίνουν σ' αυτά που φαίνονται!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 9, 2021 11:55:18 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Στο πλαίσιο της δημιουργικής μου παύσης προς αναζήτηση χρώματος δοκίμασα δύο αποχρώσεις της Dupli-Color, 50-0038 (επάνω) και 50-0153 (κάτω):
Άλλη μια δυνατότητα είναι το Pure metallic red (TS-95) της Tamiya. Ακούω γνώμες και εμπειρίες...
Εναλλακτικοί χρωματισμοί είναι το Champagne Gold (TS-75) και μεταλλικό μαύρο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το feedback!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 9, 2021 12:20:23 GMT 2
Πρώτη μου επιλογή το 50-0153 με εναλλακτική το Champagne Gold, το μαύρο θεωρώ πως θα το ''αδικήσει''. Ό,τι και αν αποφασίσεις καλή επιτυχία!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 9, 2021 12:27:04 GMT 2
Καλημερα .....ολη μερα . Κωστα μου ,θυμησου το χρωμα που ειχε η 911 στα εφηβικα μας χρονια κ θα την κανεις τελεια . Προσωπικη αποψη ωραιο το 50-0153 αλλα δεν θυμαμαι να ειδα ποτε τετοια 911 Μου αρεσει πολυ το Champagne Gold κ η μονη φοβια που εχω το χρωμα του εσωτερικου . Η αποφαση δικια σου .
|
|
|
Post by nektarios on Jun 11, 2021 22:02:54 GMT 2
Εξαιρετικά τα μπουζόνια! Πιο αληθινά δεν γίνονται! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 13, 2021 13:37:28 GMT 2
Καλημέρα και καλή Κυριακή! Κατ' αρχήν ευχαριστώ για το feedback επί των χρωμάτων. Κλίνω κι εγώ προς το 153 με μαύρο σαλόνι. Το σαμπανιζέ είναι όντως ωραίο, αλλά δεν ξέρω με τι να το ταιριάξω μέσα... # Νεκτάριε, ευχαριστώ για τα καλά λόγια, να 'σαι καλά! Κι επειδή το ότι κάνω εγώ παύση δεν σημαίνει ότι το πράγμα δεν προχωράει, σας παρουσιάζω τη δουλειά που έκανε ο καλός μου φίλος Δημήτρης στην Ελβετία για τα πηνία ανάφλεξης. Όπως είχα αναφέρει, αυτά δεν δίνονται στο κιτ. Στην πραγματικότητα είναι αυτά, τοποθετημένα στα αριστερά του κινητήρα: Η σχεδίαση με CAD έδωσε αυτό:
Και η εκτύπωση (πρώτα σε πλαστικό, στη συνέχεια σε ρητίνη) αυτό:
Αυτή τη στιγμή έχω στα χέρια μου κάμποσα σετάκια για την συναρμολόγηση, που στο τέλος θα δώσει κάτι τέτοιο:
Δημήτρη, χίλια ευχαριστώ!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 13, 2021 20:13:44 GMT 2
Τελειο......μπραβο Δημητρη .
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 14, 2021 9:10:08 GMT 2
Εξαιρετικο Κωνσταντινε
μπηκες για τα καλα στα 3d βλεπω
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 14, 2021 10:52:02 GMT 2
Καλέ μου Παναγιώτη, εγώ δεν μπήκα καθόλου ... Άλλος το έκανε για μένα, κι αυτό διότι, παρόλο που 'εχω δουλέψει όλη μου τη ζωή με υπολογιστές, δεν έχω πια το κουράγιο να κάτσω να μάθω κάτι που απαιτεί μπόλικη εξάσκηση, τόσο στο επίπεδο του CAD όσο και της εκτύπωσης 3D. Ας είναι καλά οι φίλοι και σ' αυτούς πάνε οι έπαινοι!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 14, 2021 22:57:27 GMT 2
Άρτια δουλειά το φιλαράκι, πραγματικά χρυσοχέρης! Το σαμπανιζέ είναι όντως ωραίο, αλλά δεν ξέρω με τι να το ταιριάξω μέσα... Ένα κεραμιδομπορδοροδοκόκκινο δεν θα 'ταν άσχημο νομίζω.....
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 4, 2021 11:29:14 GMT 2
Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα (έστω και με καθυστέρηση...). Ο διαλογισμός δεν τελείωσε, αλλά είπα να κάνω μια παύση στην παύση για να καταγράψω τα (λίγα) πραχθέντα τις εβδομάδες που πέρασαν. Έτσι κατασκευάστηκε κάτι που μοιάζει με την μίζα για να στερεωθεί η τροχαλία του τρίτου ιμάντα: Με ένα dry fit οριστικοποιήθηκαν τα μήκη των μπουζοκαλωδίων που στην συνέχεια τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους:
Τέλος τοποθετήθηκαν οι δύο από τους τρεις ιμάντες από το spare box (ο τρίτος από τον στροφαλοφόρο στον συμπιεστή του κλιματισμού θα μπει αργότερα) και φτάσαμε εδώ:
Να 'στε όλοι καλά!
|
|