|
Post by czt on Feb 11, 2021 5:15:39 GMT 2
Τον Οκτώβριο του 1970 η toyota πρώτο εμφάνισε ένα μοντέλο με κάποιες ιδιαιτερότητες στο σχήμα του με την επωνυμία τσελίκα. Είχε μία πολύ μεγάλη ιδιαιτερότητες σε σχέση με άλλες εταιρείες έδινε την δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει το πώς θα είναι το αυτοκίνητο το οποίο θέλει να αγοράσει. Για να γίνω πιο σαφής μπορούσε να επιλέξει τον κινητήρα τον οποίο ήθελε κάτι το οποίο ισχύει μέχρι και σήμερα αλλά και το εσωτερικό κάτι που δεν είναι ευρέως διαδεδομένο εκείνα τα χρόνια αυτό το έκανε να είναι πάρα πολύ διαδεδομένο σαν αυτοκίνητο και να είναι σαν να λέμε το αυτοκίνητο της χρονιάς λόγω της αναγνωρισιμότητας που είχε από τον κόσμο. Το αυτοκίνητο ποιο θα δούμε είναι η δεύτερη γενιά celica supra το οποίο έχει 170 άλογα ιπποδύναμη 2759 κυβικά εκατοστά κινητήρα, μέγιστη ταχύτητα 200 χιλιόμετρα την ώρα και τα 400m κάτω από 17 δευτερόλεπτα. Φυσικά θα τα στατιστικά στα μάτια μας και στις μέρες μας είναι αστεία αλλά για εκείνη την εποχή είναι αρκετά γρήγορα. Όπως προείπα τα νούμερα για τις μέρες μας είναι αργά αλλά για εκείνη την εποχή άκρως σημαντικά και φαντασμαγορικά μπορούμε να πούμε. Για αυτό το λόγο λόγω της αναγνωρισιμότητας και των καλών επιδόσεων εμφανίστηκε ως αυτοκίνητο αλυτάρχη το 1982 στο grand prix του long beach στην Καλιφόρνια των ηνωμένων πολιτειών Αμερικής. Φυσικά είχε κάποιες διαφορές με το εργοστασιακό όχημα το οποίο κυκλοφορουσε στους δρόμους. Οι διαφορές ήταν ως προς το ότι είχε μεγαλύτερα ζαντολάστιχα, spoiler πίσω, φυσικά το προβλεπόμενο φάρο της εποχής, καθώς και μεγαλύτερα μεγαλύτερους θόλους φουσκώματα για να χωρέσουν τα μεγαλύτερα ζαντολάστιχα. Το κερασάκι σε αυτό το ίδιο επιτυχημένο μοντέλο της εταιρείας που παίρνει μέρος σε 1 grand prix formula 1 έχει να κάνει με τον κινητήρα ο οποίος ήταν υπέρ συμπιεσμένος με intercooler ο οποίος απέδιδε 230 άλογα και με μέγιστη ταχύτητα τα 230 χιλιόμετρα την ώρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει το grand prix του long beach ακόμα πιο συναρπαστικό την εταιρεία να κάνει μία διαφήμιση το πολυπόθητο και είπε υπέρ αναγνωρισμένο μοντέλο της και οι παρευρισκόμενοι να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο το toyota celica supra. Πιστεύω ότι είναι μία στρατηγική μάρκετινγκ της εποχής ακούς πετυχημένη. Η αναφορά στο marketing γίνεται έτσι ώστε να σπάσει η μονοτονία του κειμένου. Πώς προσ τα του kit. Είναι μία επανέκδοση από τη δεκαετία του 80 κάτι το οποίο δεν με χαλάει προσωπικά με χαροποιεί κιόλας διότι σαν οπαδός formula 1 θα ήθελα στη συλλογή μου να έχω όσο περισσότερα γίνεται αυτοκίνητα ασφαλείας άσχετο πόσο παλιά είναι τα μοντέλα τα οποία μας δίνουν εταιρείες. Τα στάνταρ είναι υψηλά από την μεγάλη τι ωραίο πλαστικό δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε μέχρι σήμερα πιστεύω γιατί δεν έχω το πρώτο μοντέλο που τη δεκαετία του 80 υπάρχει ο χώρος για να βάλεις το μοτεράκι και να μπει και η μπαταρία που δεν δίνονται όμως. [Θα σταθώ στους φάρους πού είναι κάτι προσωπικά πρωτόγνωρο θέλει αρκετή Μελέτη και μετα λίγα κομμάτια πού είναι το kit πιστεύω θα προλάβουμε και τερματισμό. [/div] Της williams το μονοθέσιο είναι σε φάση βαψίματος αλλά λόγω της όλης κατάστασης με την υπερβολική εργασία σε συνδυασμό με το lockdown μερικό που υπάρχει εδώ στη βόρεια Ελλάδα μας περιορίζει λίγο στα χρονικά μας σηκώνει και μας δυνατότητα για να διεκπεραιωθεί το μοντέλο. Επίσης δίνεται κονσόλα και για αριστεροτιμονο και για δεξιοτίμονο καθώς και μία φιγούρα οδηγού. Νομίζω ότι δεν θα μπει μέσα στο εν λόγω κιτ εκτός αν οι μικρή μου βοηθοί ασχοληθούν και αποφασίσουν ότι πρέπει να μπει αρκεί όμως να τον φιλοτεχνήσουν.
Ελπίζω να μη σας κούρασα έρχεται και χιονιάς σύντομα ξανά στις οθόνες σας.
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 11, 2021 6:54:50 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κωνσταντίνε! Κρύο, καιρός για δύο... (εσένα και το μοντέλο εννοώ)!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 11, 2021 7:54:13 GMT 2
Στο άκουσμα κάθε lockdown εκστασιάζεσαι βλέπω, (αν και αυτή την φορά δεν πιάνει Σαλόνικα), καλή κατασκευή Κωστή, αλλά πάλι στον τίτλο δεν μας έβαλες κλίμακα και εταιρεία....
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 11, 2021 8:27:02 GMT 2
Καλή αρχή φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 11, 2021 9:19:11 GMT 2
Long Beach του '82, εεε... Εκεί που η Ferrari εμφάνισε την διπλή πίσω πτέρυγα και ... ακυρώθηκε Καλή επιτυχία. Προσεκτικά και καθαρά.
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 11, 2021 15:44:10 GMT 2
Καλη επιτυχια Κωνσταντινε!Ασχημοπαπο κατα τη γνωμη μου το συγκεκριμενο αλλα δεν υπαρχει και μεγαλη ποικιλια σε safety car εκει εξω,ειδικα OOB.
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 11, 2021 19:18:48 GMT 2
Παίζει "λύσε το γρίφο" ο συνονόματος... Αλλά στην φωτογραφία με τις οδηγίες φαίνεται καθαρά ότι είναι Tamiya, 1/24...
|
|
|
Post by czt on Feb 11, 2021 19:47:28 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κωνσταντίνε! Κρύο, καιρός για δύο... (εσένα και το μοντέλο εννοώ)! Σε ευχαριστω που Κωνσταντινε κοιτα με αυτα που μας εκανε με τη Κλοντια μονος με το μοντελο δε θα μεινω εχω υποχρεωσεις Στο άκουσμα κάθε lockdown εκστασιάζεσαι βλέπω, (αν και αυτή την φορά δεν πιάνει Σαλόνικα), καλή κατασκευή Κωστή, αλλά πάλι στον τίτλο δεν μας έβαλες κλίμακα και εταιρεία.... Ευχαριστω πολυ Αλεξ οχι δεν εκστασιαζομαι απλα πιστευω οτι θα εχω χρονο αλλα ειναι μια ελπιδα! Θα το φτιαξω αμεσα ειδες τη παθαινεις αν εχεις παρε δωσε με Γερμανιδες καλονες που σε ενοχλουν και πρεπει να τα μπαλώσω Καλή αρχή φίλε! Σε ευχαριστω πολυ Γανη!!! Long Beach του '82, εεε... Εκεί που η Ferrari εμφάνισε την διπλή πίσω πτέρυγα και ... ακυρώθηκε Καλή επιτυχία. Προσεκτικά και καθαρά. χαχαχαχααχα ευχαριστω πολυ Γιωργο! Σιγα και σταθερα θα γινει! Καλη επιτυχια Κωνσταντινε!Ασχημοπαπο κατα τη γνωμη μου το συγκεκριμενο αλλα δεν υπαρχει και μεγαλη ποικιλια σε safety car εκει εξω,ειδικα OOB. Σπυρο σε ευχαριστω πολυ! Γουστα ειναι αυτα δε θα τα χαλασουμε εκει οσο για τα αυτοκινητα ασφαλειας που σαν θεμα με ενδιαφερει παρα πολυ οι επιλογες μετριμενες στο ενα χερι και αυτη τη περιοδο μονο αυτο βρηκα!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 11, 2021 19:48:15 GMT 2
Παίζει "λύσε το γρίφο" ο συνονόματος... Αλλά στην φωτογραφία με τις οδηγίες φαίνεται καθαρά ότι είναι Tamiya, 1/24... Άν είναι έτσι να πάμε σε κάποιο τηλεπαιχνίδι να βγάλουμε και κάνα φράγκο. Το θέμα είναι να μην επαναλαμβανόμαστε σε βασικά και απλά πράγματα. Δεν είναι κόπος να γράψουμε δύο λέξεις παραπάνω, την δουλειά μας και τον κόπο μας παρουσιάζουμε....
|
|
|
Post by czt on Feb 11, 2021 19:50:11 GMT 2
Παίζει "λύσε το γρίφο" ο συνονόματος... Αλλά στην φωτογραφία με τις οδηγίες φαίνεται καθαρά ότι είναι Tamiya, 1/24... Άν είναι έτσι να πάμε σε κάποιο τηλεπαιχνίδι να βγάλουμε και κάνα φράγκο. Το θέμα είναι να μην επαναλαμβανόμαστε σε βασικά και απλά πράγματα. Δεν είναι κόπος να γράψουμε δύο λέξεις παραπάνω, την δουλειά μας και τον κόπο μας παρουσιάζουμε.... Μη βιαζεστε!!!! Νομιζω ο τιτλος ειναι οπως πρεπει!!! χαλαρα φιλοι μου
|
|
|
Post by alex78 on Feb 11, 2021 19:56:45 GMT 2
Μη βιαζεστε!!!! Νομιζω ο τιτλος ειναι οπως πρεπει!!! χαλαρα φιλοι μου Είδες τελικά που δεν ήταν δύσκολο, καλή επιτυχία.
|
|
|
Post by czt on Feb 11, 2021 19:57:59 GMT 2
Μη βιαζεστε!!!! Νομιζω ο τιτλος ειναι οπως πρεπει!!! χαλαρα φιλοι μου Είδες τελικά που δεν ήταν δύσκολο, καλή επιτυχία. Δεν ειπα οτι ειναι απλα οταν γραφεις 4 και το πρωι λογικο ειναι να ξεχασεις και κατι! ευχαριστω πολυ!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 11, 2021 20:08:39 GMT 2
Παρατηρώ πάντως ότι θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο παντού.....Δεν μας κυνηγάει κανείς φίλε μου, αν αναρτήσεις λίγες ώρες αργότερα, σωστά και περιποιημένα....ε, νομίζω δεν χάθηκε και ο κόσμος....
|
|
|
Post by czt on Feb 12, 2021 16:17:31 GMT 2
Παρατηρώ πάντως ότι θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο παντού.....Δεν μας κυνηγάει κανείς φίλε μου, αν αναρτήσεις λίγες ώρες αργότερα, σωστά και περιποιημένα....ε, νομίζω δεν χάθηκε και ο κόσμος.... Απλα οταν τιθεται ενα θεμα προσπαθω να το αποσαφηνίσω τωρα αν αυτο ειναι μεπτο να το ξερω η αν υπαρχει καποιο θεμα. Δυστυχως η εργασια και οι υποχρεωσεις μας αλλαζουν ολα τα προγραμματα αρα στο λιγοστο χρονο κανω την αναρτηση που θα ειναι λογος για αφιερωσει χρονου στο αγαπημενο μας χομπι. Ολα σωζονται αρκει να υπαρχει ορεξη και θεληση!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2021 16:50:37 GMT 2
Απλα οταν τιθεται ενα θεμα προσπαθω να το αποσαφηνίσω τωρα αν αυτο ειναι μεπτο να το ξερω η αν υπαρχει καποιο θεμα. Δυστυχως η εργασια και οι υποχρεωσεις μας αλλαζουν ολα τα προγραμματα αρα στο λιγοστο χρονο κανω την αναρτηση που θα ειναι λογος για αφιερωσει χρονου στο αγαπημενο μας χομπι. Ολα σωζονται αρκει να υπαρχει ορεξη και θεληση!
Έχοντας την δικαιοδοσία να επεμβαίνω στην υπό αρμόδια ενότητα παρατήρησα μια επαναλλαμβανόμενη παράλειψη από μέρους σου, όφειλα να την διατυπώσω με σκοπό να σου εφιστήσω την προσοχή για το μέλλον. Θα παρακαλούσα λοιπόν στο εξής να είμαστε όλοι πιό προσεκτικοί και καταδεκτικοί στις υποδείξεις/συμβουλές αυτές για την πιο εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας μας.
Περιμένουμε την εξέλιξη της κατασκευή σου, καλή επιτυχία!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 13, 2021 0:49:25 GMT 2
Θα ήθελα να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη από όλους σας για την άστοχη και άτοπη δημοσίευσή μου στην ανάρτηση ακριβώς από πάνω.
Θεώρησα σκόπιμο να αναφερθώ σε μια παράλειψη του Κωστή, ωστόσο όλο αυτό έγινε με άκομψο και επιθετικό τρόπο στεναχωρώντας και φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον συνάδελφο.
Υπόσχομαι από εδώ και στο εξής να μην επαναληφθεί από μέρους μου ανάλογη συμπεριφορά.
|
|