|
Post by alex78 on Feb 9, 2021 10:58:49 GMT 2
Απαιτητική εργασία που την ολοκλήρωσες πολύ καλά Σπύρο! Γιατί δεν τις χάραξες στα panels?
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 9, 2021 16:47:19 GMT 2
Ευχαριστω Αλεξ! 1ον γιατι δεν ειναι panel lines αλλα κολλησεις και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα κοπουν οπως πρεπει,οποτε αν ειναι να γινει πιο ασχημο προτιμαω να το αφησω ετσι 2ον γιατι δεν ειναι panel που ανοιγουν συχνα οπως οι πορτες,αλλα μαλλον πολυ σπανια οποτε θεωρητικα μπορουν να κολληθουν αυτοκολλητα πανω χωρις να κοπουν
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 11, 2021 15:58:47 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 11, 2021 17:13:08 GMT 2
Συμβαίνουν αυτά με τα διαφορά decals-softeners-βερνίκια και συνδυασμούς τους Σπύρο. Όπως είπε ο Γιώργος, άφησε το να στεγνώσει καλά, πολλές ημέρες, εβδομάδες θα έλεγα, και μετά τριψτω να δεις πως θα είναι, και βλέπεις πως μπορεί να βελτιωθεί στα προβληματικά σημεία! Στην εσχάτη περίπτωση που δεν υπάρχει η επιθυμητή βελτίωση αποφασίζεις πως θα προχωρήσεις. Ηρέμησε και καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by kyriakos on Feb 11, 2021 21:02:32 GMT 2
Έλα ρε φίλε πολύ κρίμα εύχομαι να σωθεί τι να πω!!
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 11, 2021 23:19:53 GMT 2
Να στε καλα Φανη και Κυριακο,ηταν πολυ ξενερωτικο μετα απο τοση δουλεια αλλα καποια στιγμη θα συνεβαινε και μια στραβη,δεν μπορει να πηγαινουν παντα ολα οπως τα θελουμε. Οπως και να χει θα επανελθω συντομα,η λογικη μου ειναι κανενα κιτ στον παγο,ολα ολοκληρωνονται οτι και να γινει
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2021 8:18:30 GMT 2
Ένα μεγάλο εύγε για την φιλοσοφία σκέψης των μοντελιστικών πραγμάτων!! Ειδικά το ''κανένα κιτ στον πάγο, όλα ολοκληρώνονται ότι και να γίνει'', πρέπει να το γράψω στον τοίχο απέναντι και να το βλέπω κάθε πρωί.
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 12, 2021 15:24:23 GMT 2
Να σαι καλα Αλεξη!Για μενα ενα παρατημενο μισοτελειωμενο μοντελο ειναι οτι χειροτερο,δεν μπορεις να το πουλησεις,ειναι δυσκολο να το ξαναπιασεις,το μονο που κανει ειναι να πιανει χωρο!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2021 15:29:48 GMT 2
Επιπρόσθετα σου κάνει και την ψυχολογία....κρόσσια!
|
|
|
Post by czt on Feb 12, 2021 16:36:34 GMT 2
Ωραιες οι εργασιες ατυχια με το βερνικι αλλα συνειζουμε δεν σταματαμε. Θα συμφωνησω με το Γιωργο για τις χαλκομανιες με νιαιο φιλμ γνωστη ελληνικη εταιρεια για αλλη κατηγορια κιτ που βγαζει χαλκομανιες με αυτο το τροπο σε δυσκολευουν πολυ και θελουν πολυ προσοχη σε κοψιμο και με πολυ μικρο κενο απο τη χαλκομανια.
|
|
|
Post by nektarios on Mar 8, 2021 22:30:13 GMT 2
Πραγματικά πολύ κρίμα, μετά από τόσο απαιτητική προσπάθεια!... Ωστόσο, δυστυχώς συμβαίνουν και τέτοια, και το σημαντικό είναι αυτό που γράφεις, το να μην μένει τίποτε στη μέση... Δεν ξέρω αν από τότε που έγινε η "στραβή" έχεις κάνει κάτι για να τη διορθώσεις, αν όχι έχω να σου προτείνω μια ιδέα: με μύτη καρφίτσας κάνεις τρύπες επάνω στις φυσαλίδες, βάζεις μικρές ποσότητες βελτιωτικού χαλκομανιών, το αφήνεις κάποια ώρα για να δράσει, και μετά πατάς σημειακά με το δάχτυλό σου και με πολλή προσοχή, χρησιμοποιώντας και ένα μαλακό πανί. Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, και συνήθως πετυχαίνει (τουλάχιστον γίνεται αρκετά καλύτερο από πριν)... Και μετά εννοείται νέο βερνίκωμα και γυάλισμα. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Mar 10, 2021 20:42:16 GMT 2
Καλησπέρα Νεκταριε!Όχι δεν έχω καταπιαστεί καθόλου αλλά δεν θα αργησω.Χρησιμη η ιδέα σου όπου μπορεί να εφαρμοστεί,βέβαια έχω πιο πολύ τσαλακωματα παρά φουσκάλες.Θα το δούμε στην πράξη,ευχαριστώ!
|
|