|
Post by mikys2019 on Dec 3, 2020 23:23:08 GMT 2
Δυστυχως το pocher που πηρα πριν 22 χρονια τωρα διαπιστωσα οτι το εχουν αρχισει κ εχουν βαψουν πολλα κομματια χαλια ....και πρεπει να τα ξεβαψω. Και ενω νομιζα οτι στο θεμα ξεβαμα ειχα βρει το βοηθο μου .....που τετοια τυχη . Το pocher εχει ενα περιεργο πλαστικο που κανενα προιον δεν του κανει τιποτα . Κομματι του σασμαν βαλμενο σε κουτι με πολυπροπυλικη αλκοολη για μια εβδομαδα δεν καταλαβε τιποτα . Το σασι ειναι βαμμενο κοκκινο κ ενω νομιζα οτι το Mr Paint Remover ειναι θεικο ....παιδια το χρωμα 20 ετειας δεν καταλαβε τιποτα εκτος απο ενα πολυ λιγο κοκκινο χρωμα στην μπατονετα . Τωρα η μονη λυση ειναι το fornet χωρις να ειμαι ικανοποιημενος απο τις προηγουμενες δοκιμες .
Ειναι βαμμενο με σπρευ τις testors κ μερικα αλλα μερη με πινελο k χωρις ασταρι .
καμμια ιδεα παιδια ?
|
|
|
Post by andouan on Dec 4, 2020 0:35:05 GMT 2
Υγρά φρένων!!!
|
|
|
Post by Sakis on Dec 4, 2020 1:40:57 GMT 2
Τον συγκεκριμένο τον εμπιστεύομαι οπότε τσέκαρε το. Γενικά αυτό βλέπω παντού στο διαδίκτυο, ενώ σε κουβέντα με τον Γιώργο προχθές για project έκπληξη μου επιβεβαίωσε ακριβώς το ίδιο. www.youtube.com/watch?v=VUkSs1MEbLQ
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 4, 2020 8:06:34 GMT 2
Ωστόσο Σάκη γράφει στα σχόλια ότι δεν χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο paint remover σε πλαστικά κομμάτια. Καλημέρα!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 4, 2020 9:07:37 GMT 2
Γυαλόχαρτο, ντουκόχαρτο, σφουγγαράκια 3Μ και βάψιμο από πάνω.
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 4, 2020 9:24:31 GMT 2
Γυαλόχαρτο, ντουκόχαρτο, σφουγγαράκια 3Μ και βάψιμο από πάνω. Καλημερα δεν γινετε ,γιατι ολα τα αναγλυφα του σασι θα εξαφανιστουν ...
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 4, 2020 9:36:54 GMT 2
Τον συγκεκριμένο τον εμπιστεύομαι οπότε τσέκαρε το. Γενικά αυτό βλέπω παντού στο διαδίκτυο, ενώ σε κουβέντα με τον Γιώργο προχθές για project έκπληξη μου επιβεβαίωσε ακριβώς το ίδιο. www.youtube.com/watch?v=VUkSs1MEbLQΚαλημερα ....ο τυπος χρησιμοποιει paint remover νερου, υπαρχει κ διαλυτικου ....αλλα αυτο λειωνει το πλαστικο .
|
|
|
Post by Sakis on Dec 4, 2020 11:03:34 GMT 2
Γράψτε λάθος. Νόμιζα ήταν μεταλλικό...
|
|
|
Post by czt on Dec 4, 2020 12:27:20 GMT 2
Μιχάλη όλα θα γίνουν το πιο γρήγορο είναι χλωρίνη το ρίχνεις το αφήνεις και μετά απο λίγη ώρα βούρτσα για τα δόντια παλιά νερο και τρίψιμο απαλό. Αν δεν γίνει με τη μια επαναλαμβάνεις . Επίσης η άλλη λύση είναι φορνετ σακούλα . Αν το χρωμα είναι λακερ πηγαινε κατευθείαν στο φορνετ.
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 4, 2020 20:09:03 GMT 2
Κωνσταντινε μου ....εχω στειλει να μου παρουν σακουλα για χαλια (Λογω μεγεθους )...κ μετα θα πεσει φορνετ .
|
|
|
Post by czt on Dec 5, 2020 12:21:51 GMT 2
ριξε λιγο χλωρινη να δεις πως παει σκετη αστο 3 λεπτα μηπως γλυτωσεις τα πολλα ψεκασμτα κλπ
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 5, 2020 13:28:19 GMT 2
χλωρίνη αυτή η υγρή η η τζελ?
|
|
|
Post by czt on Dec 5, 2020 15:33:39 GMT 2
Τζελ εγώ χρησιμοποίησα και μου έκανε δουλειά . Αν δεν η μια τότε πάνε στην άλλη
|
|
|
Post by nikostheo on May 7, 2021 21:03:41 GMT 2
Τζελ εγώ χρησιμοποίησα και μου έκανε δουλειά . Αν δεν η μια τότε πάνε στην άλλη Κάνει και για τα tamiya σπρέι; Γιατί το σκέφτομαι για το supra
|
|
|
Post by alex78 on May 7, 2021 21:53:20 GMT 2
Τα σπρέι της Tamiya λόγω σύστασης είναι Lacquer χρώματα με συνέπεια να χρειάζονται κάτι πιό δραστικό από την χλωρίνη. Θα πρότεινα Ισοπροπυλική Αλκοόλη, αποτελεσματική, φτηνή και βρίσκεται πανεύκολα στο φαρμακείο της γειτονιάς.
|
|
|
Post by nikostheo on May 7, 2021 22:43:41 GMT 2
Τα σπρέι της Tamiya λόγω σύστασης είναι Lacquer χρώματα με συνέπεια να χρειάζονται κάτι πιό δραστικό από την χλωρίνη. Θα πρότεινα Ισοπροπυλική Αλκοόλη, αποτελεσματική, φτηνή και βρίσκεται πανεύκολα στο φαρμακείο της γειτονιάς. Πόση λες να πάρω;
|
|