|
Post by czt on Jan 3, 2021 15:39:02 GMT 2
χαχααααχαχαχ χασεκ......α ειναι ομως!!!! εισαι κατηγορια με σακη κατεχεις το στοκαρισμα!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 4, 2021 13:19:17 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jan 4, 2021 22:20:10 GMT 2
Καμία σχέση φίλε το πριν με το μετά! Εξαιρετικές οι παρεμβάσεις! Και το βερνίκι σπέσιαλ! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Sakis on Jan 4, 2021 23:16:39 GMT 2
Πολύ σωστή η διόρθωση, καλύτερα τώρα. Παρατήρησα στο προηγούμενο update μια χρωματική διαφορά μεταξύ μύτης και monocoque, ισχύει ή φταίει η φωτογραφία; Επίσης για μελλοντικές κατασκευές βάλε στο μενού σου τη λέπτυνση των τελειωμάτων (πχ. πίσω μέρος καλύμματος κινητήρα). Το βερνικάκι super!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 5, 2021 0:19:45 GMT 2
Thanks παιδια!Σακη δυστυχως εχεις δικιο για την διαφορα στο χρωμα και ειναι αρκετα αισθητη στο ματι.Ουτε που καταλαβα γιατι προεκυψε αυτη η διαφορα.Τεσπα οτι εγινε εγινε,δεν μπορω να κανω κατι κ θα ζησω με αυτο! Στην λεπτυνση στο σημειο που λες μαλλον σε μπερδευει η καμπυλη που κανει το πλαστικο στο τελειωμα του,δεν ειναι τοσο παχυ για να με κανει να σκεφτω την λεπτυνση νομιζω,θα τραβηξω φωτο να σου δειξω οταν στεγνωσει καμποσο το βερνικι!Λεπτυνσεις εχω κανει αρκετες στις πτερυγες και στον διαχυτη.Ευχαριστωγια τις παρατηρησεις,τις εκτιμω
|
|
|
Post by Sakis on Jan 5, 2021 0:25:17 GMT 2
Ίσως και να φταίει η καμπύλη, έχεις δίκιο. Τώρα για τη μύτη εννοείται πως δεν ασχολείσαι πλέον. Δεν ακολούθησες τα ίδια βήματα; Αστάρια, υπόστρωμα; Πάντως σε ένα παλιό μοντέλο που επέλεξα να βάψω το καπώ χωριστά, παρά το γεγονός ότι το έβαψα στο ίδιο session με το αμάξωμα, είχε χρωματική διαφορά. Και μετά καθόμουν και έξυνα το κεφάλι από απορία, ίδια βήματα, ίδιος αριθμός χεριών. Θέλει να τα βάζεις δίπλα δίπλα και πολύ κοντά. Για παράδειγμα σε F1, με ένα ξυλάκι φέρε κοντά τη μύτη με το monocoque και βάψε τα μαζί ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, το νόημα το πιάνεις.
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 5, 2021 0:31:10 GMT 2
Εννοειται ακολουθησα τα ιδια βηματα,επρεπε να ειμαι πιο προσεκτικος και πιθανοτατα να ψεκασω περισσοτερο μπλε σε ολο το οχημα.Υπαρχει και αλλο σημειο στο αμαξωμα που το μπλε ειναι πιο σκουρο απ οτι στο υπολοιπο. Αυτο σημαινει οτι κατι εχω κανει ξεκαθαρα λαθος.Το παθημα θα γινει μαθημα οπως παντα!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 5, 2021 0:34:17 GMT 2
Να συμπληρωσω αυτο που ειχα αναφερει και σε προηγουμενο update,οτι το συγκεκριμενο project δεν εχει την αμεριστη προσοχη μου,πιο πολυ εχω τασεις γρηγορης ολοκληρωσης,οποτε ειναι και λογικο καπου αυτο να φανει στις εργασιες μου!
|
|
|
Post by Sakis on Jan 5, 2021 0:37:36 GMT 2
Και πολύ καλά κάνεις! Χτύπα το αλύπητα και στο τέλος ούτε που θα ασχολείσαι με αυτά που σχολιάζουμε τώρα. Για τον ίδιο λόγο ακριβώς επέλεξα να κάνω μια απλή Ferrari στο GB και μάλιστα κλειστή για το βάπτισμα του πυρός. Δεν θα ήθελα με τίποτα να κάνω καμιά πατάτα στη McLaren ή ακόμα χειρότερα στη Williams (που παρεπιπτόντως θα μπει σύντομα στο grid)...
|
|
|
Post by czt on Jan 5, 2021 7:29:07 GMT 2
Εγώ θα ρωτήσω αν είχε ενώσει μονοκοκ με μύτη δε θα είχε γλυτωσει αυτό το θέμα με το χρωμα σλλα και καλύτερες ενώσεις; Πάντως είναι πολύ ωραίο και το βερνίκι και όλα !
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 5, 2021 23:40:05 GMT 2
Εγώ θα ρωτήσω αν είχε ενώσει μονοκοκ με μύτη δε θα είχε γλυτωσει αυτό το θέμα με το χρωμα σλλα και καλύτερες ενώσεις; Πάντως είναι πολύ ωραίο και το βερνίκι και όλα ! Δεν γινοταν Κωστα,πρεπει να μπουν και οι αναρτησεις,η ενωση γινεται μετα στο συγκεκριμενο κιτ
|
|
|
Post by czt on Jan 5, 2021 23:48:41 GMT 2
κριμα αν και δεν εχω δει τα σχεδια (ο ειδημων χαχαχα) μηπως βρησκαμε καποια λυση αλλα οπως και να χει παμε δυνατα!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 6, 2021 14:01:16 GMT 2
Άψογο γυάλισμα Σπύρο, σωστή καραμέλα!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 20, 2021 21:39:46 GMT 2
Η FW14 σχεδον ολοκληρωθηκε,απομενουν να τοποθετηθουν μονο οι χαλκομανιες των τροχων και τα 2 τμηματα της μπροστα αεροτομης. Το τελικο αποτελεσμα απεχει απ το επιπεδο στο οποιο θα ηθελα να βρισκοταν,με μεγαλο λαθος την μεγαλη χρωματικη διαφορα μεταξυ μυτης και λοιπου μονοθεσιου,και ακομα απορω πως ημουν τοσο απροσεκτος.Ωστοσο δεν παυει να ειναι αρκετα ομορφο μετα τις συναρμολογησεις. Δεν εχω τραβηξει σχεδον καθολου φωτογραφιες απο καποια στιγμη και μετα. Οι εργασιες συνοπτικα περιελαμβαναν καρμπον(τεχνικη καλσον),δημιουργια ζωνων,χαλκομανιες,τριψιμο ελαστικων,bare metal εσωτερικο καθρεφτων(το κιτ δεν εδινε τιποτα ),βαψιματα, textured καθισμα και πολλες και ενιοτε πολυ ζορικες συναρμολογησεις.Ματαιωθηκε το σχεδιασμενο σατεν βερνικωμα των πτερυγων λογω ελειψης διαθεσης Ραντεβου στα finished
|
|
|
Post by alex78 on Jan 20, 2021 21:51:17 GMT 2
Super δουλειά Σπύρο, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! Παρ' ολ' αυτά μην ξενερώνεις, αποδείχτηκε μεγάλο σχολείο για την συνέχεια παρά τις δυσκολίες του, κράτα τα θετικά και προχώρα φίλε!
|
|
|
Post by czt on Jan 21, 2021 11:01:39 GMT 2
Πολυ ομοργο Σπυρο θα συμφωνησω με τον Αλεξ και μη ξεχνας δε ξενερωνουμε ποτε!!! Παμε για το επομενο!
|
|