|
Post by Sakis on Jan 28, 2021 13:48:52 GMT 2
Το αμάξωμα δυστυχώς έδειξε τα χρόνια του και με ταλαιπώρησε αφάνταστα. Περάστηκαν αλλεπάλληλα χέρια εποξικού, κυανοακρυλικής μέχρι να μπορέσει να δείξει. Ο στόκος δεν κολλούσε και το πλαστικό δεν βοηθούσε. Όταν τελικά τα κατάφερα και το ξαναέπιασα μετά από καιρό ανακάλυψα ότι ορισμένα μέρη είχαν υποστεί καθίζηση στα σημεία που κολλήθηκαν φύλλα πλαστικού από πίσω. Ξανά στόκος και τρίψιμο. Μόλις τα έφτιαξα και αυτά ξεκίνησε η επαναχάραξη. Δυστυχώς το πλαστικό ήταν πολύ μαλακό και το scriber κόμπιαζε. Ξανά κλείσιμο ξανά επαναχάραξη, αυτή τη φορά με βελόνα που είχε επιτυχία. Το πλαστικό όμως δεν άντεξε άλλο και έσπασε σε διάφορα σημεία (και μάλιστα όχι στη ραφή κόλλησης), με αποτέλεσμα να το βοηθήσω ακόμα περισσότερο κόντρα στο πάτωμα, αφού προηγουμένως σφάχτηκα δύο φορές σε δύο διαφορετικά δάχτυλα μέσα σε μία ώρα. Οπότε δυστυχώς έχουμε το πρώτο DNF.
Πιο πολύ λυπάμαι για την πολλή δουλειά που έριξα παρά για το μοντέλο (δεν το λες και από τα αγαπημένα μου μονοθέσια). Προς το παρόν θέλω να καθαρίσω το μυαλό μου και δεν ξέρω ακόμα αν πρέπει να πάω κατευθείαν στη Williams ή να κάνω κάτι γρήγορο και απλό να πάρω λίγο τα πάνω μου. Sorry guys...
|
|
|
Post by alex78 on Jan 28, 2021 14:03:27 GMT 2
Μάλλον δεν σε πάνε οι φόρμουλες της Scuderia φίλε, αλλά μη μασάς....
Πάρε τον χρόνο σου και ξεκίνα ένα καινούργιο με ολόφρεσκη διάθεση....και ναι, γιατί όχι....την Williams !!!
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 28, 2021 14:41:39 GMT 2
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Σάκη. Μην απογοητεύεσαι όμως. Καλύτερα ξεκίνα κάποιο χαλαρό project μέχρι να ηρεμήσεις και στην συνέχεια πιάνεις την Williams! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 28, 2021 16:30:44 GMT 2
Αυτά συμβαίνουν σε όλους μας Σάκη, και είναι καλό (αν δεν συμβαίνει συχνά) για να μας θυμίζει ότι δεν είμαστε τέλειοι... Καλή δύναμη στο επόμενο!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 28, 2021 16:37:11 GMT 2
DNF εχουν και οι καλυτεροι Σακη,αυτα συμβαινουν.Αν νιωθεις την αυτοπεποιθηση σου κλονισμενη πιασε κατι απλο να ξεσπαθωσεις,εγω πιστευω παντως οτι και την Williams να πιασεις δεν θα εχεις προβλημα γιατι εισαι ικανοτατος μοντελιστης. Θελω να εκφρασω και τον θαυμασμο μου για το πανεμορφο Takata Dome NSX που ειχες φτιαξει στο παρελθον και πετυχα προσφατα σερφαροντας στο φορουμ.Εξαιρετικο!
|
|
|
Post by Sakis on Jan 28, 2021 19:56:08 GMT 2
Σας ευχαριστώ θερμότατα για τη στήριξή σας, ειλικρινά με συγκινεί γιατί δεν σας κρύβω ότι ξενέρωσα. Μολαταύτα πήρα τα μαθήματά μου ως παρακαταθήκη για τη συνέχεια.
1. Δεν επεμβαίνουμε τόσο πολύ σε παλιά κιτ με περίεργη ποιότητα πλαστικού. 2. Σκεφτόμαστε διπλά πριν από μια σοβαρή επέμβαση ζυγίζοντας καλύτερα τα υπέρ και τα κατά. Στην προκειμένη περίπτωση μια απλή σκέψη μπορεί να έχει πολλαπλά αποτελέσματα ντόμινο ή να απαιτήσει χρόνο που είναι δυσανάλογος της σημασίας στο αποτέλεσμα.
Ώντας λοιπόν ζεστός και κατά τι σοφότερος ανοίχτηκε ήδη η Williams και θα μελετηθεί με περισσή προσοχή δεδομένης της πολυπλοκότητας των εργασιών.
@Σπύρο τώρα που το λες ψήθηκα να το βγάλω να το χαζέψω το Takata. Μου είχε αρέσει κι εμένα πολύ και ακόμα περισσότερο το απόλαυσα.
|
|
|
Post by czt on Feb 13, 2021 0:37:51 GMT 2
κριμα παντως αν θες εχω εξτρα κιτ να σε δωσω να το κανεις
|
|