|
Post by czt on Oct 28, 2020 16:56:34 GMT 2
Περιπλανομενος στο διαδυκτυο δυστυχως και οχι καπου αλλου μου κολλησε το ερωτημα αν τα vallejo ''κανουν'' για την δουλεια μας μετταλικα η κανονικα . Θα με ρωτησετε ολα κανουν αν εχουμε αντιδρασεις σε βερνικια δεν κολλανε με αλλα χρωματα επειδη ειδα τα μεταλλικα τους και με εβαλαν σε πειρασμο εξου και το ερωτημα
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2020 9:18:44 GMT 2
Τα vallejo ακόμη και τα air, μπουκώνουν τον αερογράφο και καθαρίζονται δύσκολα. Είναι εξαιρετικά για πινέλο αλλά μέχρι εκεί. Εγώ τα χρησιμοποιώ επίσης για να φτιάχνω wash, φίλτρα και για στεγνά πινέλα. Για τις υπόλοιπες δουλειές όμως (μέταλλα, αμαξώματα, κλπ) υπάρχουν πολύ ανώτερες επιλογές. Εκτός αν το γυρίσεις στις φιγούρες Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 29, 2020 11:39:07 GMT 2
Καλημέρα Κώστα, Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, με μόνη εξαίρεση ότι η σειρά Metal Color της Vallejo είναι πάρα πολύ καλή, ψεκάζεται άψογα με τον αερογράφο (δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα). Προσωπικά τα χρησιμοποιώ μαζί με τα Alclad και την Xtreme Metal σειρά της ΑΚ. Καλημέρα!
|
|
|
Post by czt on Oct 29, 2020 13:20:26 GMT 2
Καλημερα!!! Σας ευχαριστω πολυ για την ενημερωση !!!! θσ μεινω στις σταθερες αξιες !!! μπορει ομως να δοκιμασω ενα για ενα εχω και προσωπικο φιντμπακ
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2020 20:09:36 GMT 2
Δεν τα ήξερα καν Φάνη, τα Metal Color της Vallejo βάφονται και με πινέλο;
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 29, 2020 21:46:26 GMT 2
Δεν τα ήξερα καν Φάνη, τα Metal Color της Vallejo βάφονται και με πινέλο; Βάφονται αλλά όχι ιδιαίτερα καλά. Μοιάζουν πιο αραιά από τα vallejo air
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2020 21:56:51 GMT 2
Ευχαριστώ, Σπύρο!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 30, 2020 9:01:48 GMT 2
Δεν τα ήξερα καν Φάνη, τα Metal Color της Vallejo βάφονται και με πινέλο; Καλημέρα Γιώργο, Όπως είπε και ο Σπύρος, είναι πολύ λεπτόρρευστα για πινέλο, για τον λόγο αυτό επίσης ψεκάζονται άψογα (απευθείας χωρίς διαλυτικό) με τον αερογράφο! Αν σου πέσει κανένα στα χέρια δοκίμασε το, θα σου αρέσει πιστεύω!
|
|
|
Post by czt on Nov 4, 2020 19:19:25 GMT 2
Φάνη με τη καθαρίζεις τον αερογράφος σου μετά από χρήση των συγκεκριμένων χρωμάτων
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 4, 2020 20:12:54 GMT 2
Φάνη με τη καθαρίζεις τον αερογράφος σου μετά από χρήση των συγκεκριμένων χρωμάτων Αζαξ
|
|
|
Post by czt on Nov 4, 2020 22:30:00 GMT 2
Φάνη με τη καθαρίζεις τον αερογράφος σου μετά από χρήση των συγκεκριμένων χρωμάτων Αζαξ ολα η καποια απο αυτα πχ αιρ
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 4, 2020 22:38:27 GMT 2
Το Αζαξ κάνει για όλα τα βαγιεχο, και για αραίωση και για καθαρισμα
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 5, 2020 19:18:35 GMT 2
Καλησπέρα Κώστα, Προσωπικά, τα καθαριζω είτε με το cleaner τους είτε με Ισοπροπυλικη. Το Αζαξ το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου για τα πατώματα!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 5, 2020 19:42:12 GMT 2
Φανή ειδικά όταν μιλάμε για καθάρισμα αερογράφου,η χρήση μοντελιστικων προϊόντων είναι λίγο πεταμένα λεφτά είναι η γνώμη μου!Το Αζαξ την κάνει μια χαρά την δουλεια για τα συγκεκριμένα χρώματα.Φιλικα παντα
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 5, 2020 20:35:44 GMT 2
Φανή ειδικά όταν μιλάμε για καθάρισμα αερογράφου,η χρήση μοντελιστικων προϊόντων είναι λίγο πεταμένα λεφτά είναι η γνώμη μου!Το Αζαξ την κάνει μια χαρά την δουλεια για τα συγκεκριμένα χρώματα.Φιλικα παντα Καλησπέρα Σπύρο, Το πάτωμα ήταν για αστείο να γελάσουμε. Ελπίζω έτσι να το έλαβες! Όταν θα βρω λίγο χρόνο, θα γράψω όμως για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιώ το Αζαξ, ως καθαριστικά! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 5, 2020 20:50:47 GMT 2
Εννοείται Φανή καμία παρεξήγηση!Ειμαι περίεργος να δω τι γνωρίζεις, προκαλεί φθορές στον αερογράφο ίσως? Καλό βράδυ!
|
|