|
Post by ViL27 on Jun 9, 2020 17:13:39 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 9, 2020 17:16:04 GMT 2
Εξαιρετικό αποτέλεσμα Σπύρο! Μπράβο! Περιμένουμε να σας δούμε (εσένα και το μοντέλο) από κοντά σε κάποια έκθεση, αν και όποτε γίνει...
|
|
|
Post by kyriakos on Jun 9, 2020 20:01:14 GMT 2
Μπράβο Σπύρο πολύ ωραία δουλειά κ ωραίος ο συνδυασμός βιτρίνα τώρα να το καμαρώνεις !!!
|
|
|
Post by iliasbass on Jun 9, 2020 21:08:31 GMT 2
φοβερο βγηκε!!!! πολυ καλη δουλεια!
|
|
|
Post by pkout on Jun 9, 2020 21:25:26 GMT 2
Πολύ πολύ καλή δουλειά Σπύρο Η απόχρωση δεν με ενθουσιάζει αλλά το φινίρισμα είναι εξαιρετικό Εντύπωση μου έκανε στη φωτό όπου κάνει έντονη αντανάκλαση ο ήλιος, το λογότυπο φαίνεται να αιωρείται πάνω από το αμάξωμα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Με το καλό και στα επόμενα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 9, 2020 21:41:47 GMT 2
Σπύρο εξαιρετικό φινίρισμα και αποτέλεσμα. Πολλά πολλά μπράβο. Μου άρεσε που σωστά δεν έβαψες μαύρο, το πλαίσιο του παραθύρου γύρω από την πόρτα, το οποίο πρέπει να είναι στο χρώμα του αμαξώματος. Ένα λάθος, πολύ συχνό στις 458 υπό κλίμακα. Διαφωνώ με τις θέσεις των υαλοκαθαριστήρων, αλλά στη δική σου βιτρίνα θα μπει, οπότε εσύ έχεις τον τελικό λόγο. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι αν θα πρέπει να ξεκινήσεις να αντικαθιστάς τα ζαντολάστιχα, στα revell που φτιάχνεις, για να στηρίζεις ακόμη καλύτερο το επίπεδο της δουλειάς που μας δείχνεις. Δυστυχώς η ποιότητα τους είναι πολύ μέτρια, στα περισσότερα κιτ της Γερμανικής εταιρείας. ΥΓ. Όσο για τις ευχαριστίες, το εκτιμώ απεριόριστα. Να είσαι καλά. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 9, 2020 21:54:12 GMT 2
Σπυρο ενα τεραστιο μπραβο ....η 458 εγινε φανταστικη ...τελεια δουλεια ..
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 9, 2020 21:58:33 GMT 2
Εντύπωση μου έκανε στη φωτό όπου κάνει έντονη αντανάκλαση ο ήλιος, το λογότυπο φαίνεται να αιωρείται πάνω από το αμάξωμα. Αυτό πιθανώτατα συμβαίνει γιατί το λογότυπο κολλήθηκε πάνω από το διαφανές βερνίκι ενώ η σκιά του πέφτει πάνω στο αδιαφανές στρώμα χρώματος, μερικά μικρόν πιο κάτω...
|
|
|
Post by pkout on Jun 9, 2020 22:06:20 GMT 2
Εντύπωση μου έκανε στη φωτό όπου κάνει έντονη αντανάκλαση ο ήλιος, το λογότυπο φαίνεται να αιωρείται πάνω από το αμάξωμα. Αυτό πιθανώτατα συμβαίνει γιατί το λογότυπο κολλήθηκε πάνω από το διαφανές βερνίκι ενώ η σκιά του πέφτει πάνω στο αδιαφανές στρώμα χρώματος, μερικά μικρόν πιο κάτω... Σωστός ο Κωνσταντίνος, Φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει
|
|
|
Post by Sakis on Jun 9, 2020 22:13:11 GMT 2
Σπύρο πολύ όμορφο και καθαρό φινίρισμα και αποτέλεσμα! Μικρές ατέλειες εδώ κι εκεί τις ξέρεις καλύτερα εσύ οπότε πάρε τα μαθήματά σου και πήγαινε στο επόμενο.
Συγχαρητήρια και πάλι!
ΥΓ. Στη 12η φωτό ο πίσω τροχός μου φαίνεται λίγο πιο μέσα σε σχέση με τον εμπρός. Αν μπορεί να "παίξει" λίγο τσέκαρε αν μπορείς να τον φέρεις πιο έξω. Εκτός αν είναι τέτοια η γωνία της φωτό που δημιουργεί αυτή την εντύπωση.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 9, 2020 23:51:45 GMT 2
Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τα καλα λογια και τη στηριξη! Κωνσταντινε δεν ειμαι τοσο καλος ακομα για εκθεσεις!Μπορει στο μελλον😛
Κυριακο θα εγκαινιασει καινουρια βιτρινα η 458,την αγορασα πριν μια βδομαδα
Παυλο η αποχρωση ειναι αμφιλεγομενη για Φερραρι αλλα μου αρεσε παρα πολυ κ δεν το μετανιωσα σιγουρα!Οσο για αυτο που λες με τη σκια σιγουρα ειναι αυτο που λεει ο Κωνσταντινος!
Γιωργο ειχα μελετησει καλα τις reference photos γι αυτο δεν υπεπεσα στο λαθος!Οσο αφορα τους καθαριστηρες ηταν 'αναγκαστικη' επιλογη για να καλυψει σημαδι απο την superglue που ηταν πολυκαιρισμενη και αφηνες γραμμες μετα την επαφη της σε καποια επιφανεια.Θα το κοιταξω αυτο με τα ζαντολαστιχα σε μελλοντικες κατασκευες,αυτο που με ενοχλει εμενα κυριως ειναι τα ψηλα προφιλ στα λαστιχα κ οχι τοσο οι ζαντες.Η βοηθεια σου ηταν καθοριστικη🙂
Σακη υπαρχουν ατελειες φυσικα οπως σε καθε τι χειροποιητο,αλλωστε στην ουσια ενα χρονο μοντελιστης ειμαι!Θα το τσεκαρω αυτο που λες μοιαζει να εχεις δικιο,προς το παρον το οχημα αποθηκευτηκε μεχρι αυριο μεθαυριο που θα στησω την καινουρια βιτρινα.
Μιχαλη,Ηλια ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 10, 2020 9:10:00 GMT 2
Σπυρο οντως πολυ ωραιο χρωμα και εξαιρετικο γυαλισμα!!
Μπραβο !!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 10, 2020 10:46:25 GMT 2
Κουκλί ζωγραφιστό βγήκε Σπύρο! Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοτυπία του χρώματος, τους πειραματισμούς και φυσικά για το πανέμορφο αποτέλεσμα που μας χάρισες! Υ.Γ. Τα πέρι έκθεσης πιστεύω λέγονται από μετριοφροσύνη και μόνο, πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε όλοι μας να ''κατέβουμε'' στην έκθεση της πόλης μας και από την θέση του εκθέτη.
Στο χέρι μας είναι να ''ανεβάσουμε'' την θεματολογία μας και να αλλάξουμε λίγο τα μοντελιστικά δρώμενα.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 10, 2020 11:21:38 GMT 2
Παναγιωτη και Αλεξη σας ευχαριστω πολυ! Αλεξη δεν θα ειχα προβλημα να κατεβω σε καποια εκθεση για την συμμετοχη,την εμπειρια και το χαβαλε,αλλα μοντελιστικα ειμαι σε χαμηλοτερο επιπεδο ακομα,αλλωστε το μοντελο μου εχει αρκετες ατελειες.Σιγουρα θα μπορουσα να αφιερωσω περισσοτερο χρονο στο να διορθωσω και να βελτιωσω καποιες αυτες στην 458,αλλα αυτο εγκειται και στην λογικη που εχω σαν μοντελιστης,δεν θα το ευχαριστιομουν να δωσω παραπανω χρονο,Αντιθετα με εξιταρει να προχωρησω σε καινουριο project,αυτος ο ενθουσιασμος του να πιασω το καινουριο κιτ με φτιαχνει πολυ,το να προσπαθω να αγγιξω την τελειοτητα με κουραζει λιγο και ισως οδηγησει και σε αλλα λαθη!Οσο προχωραω σιγουρα παντως θα αναζητω παντα το καλυτερο και πιο βελτιωμενο
|
|
|
Post by alex78 on Jun 10, 2020 12:14:05 GMT 2
Σεβαστή η άποψη σου Σπύρο αλίμονο. Ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται καλύτερα το χόμπι, άλλωστε αν πάψει να υπάρχει ο ενθουσιασμός και η ευχαρίστηση σε κάτι που κάνουμε και αρχίσει ο εξαναγκασμός τελείωσαν όλα. Θεωρώ απλά ότι το μοντέλο σου ''στέκεται'' άνετα σε ένα πάγκο έκθεσης και δεν χρειάζεται να νιώθεις αμήχανα για κάτι. Οσο προχωραω σιγουρα παντως θα αναζητω παντα το καλυτερο και πιο βελτιωμενο
Έχεις πιάσει το νόημα φίλε!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 10, 2020 14:42:13 GMT 2
Αλεξη με τιμαει πολυ η αποψη σου ευχαριστω φιλε!
|
|