|
Post by czt on Jun 9, 2020 6:37:13 GMT 2
Σε ένα άκρως καλοκαιρινό gb και με ένα περίεργο καλοκαίρι να προχωράει μου ήρθε στο μυαλό η εμπειρία που είχα πριν από κάποια χρόνια. Αρχές Σεπτεμβρίου ήταν gran prix Ιταλίας ( monza) έγινε και ένα ταξίδι στο Μαρανελο και ήρθε η πρώτη επαφή με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Με είπε με ερωτεύτηκε και με είπε πάρε μαζί σου αλλά δεν ενεδωσα στα θέλω του αλλά είπα στο μέλλον θα τα ξανά πούμε. Αγαπητοι φίλοι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λέει ο λαός για αυτό προχωράω. Όπως καταλάβατε δεν αναφέρω κάτι χαρακτηριστικό για το αυτοκίνητο παρά την εμπειρία επαφή με το ίδιο. Θα προσπαθήσω να γίνει όπως εκείνο που είχα την εμπειρία ( η πινακίδα δε θα είναι η ίδια). Στα του κιτ τώρα. Ένα καλό χυτευμενο κιτ με θεματάκι στις ζάντες (αλεξ ήρθα στο κλαμπ του γβ με το ίδιο θέμα) με το κινητήρα να αποδίδετε πολύ ωραία. το καπο έχει ένα θέμα όπως είχε και το χοντα που είχα κάνει στη προηγούμενο γβ φυσικά είναι σε μικρότερο βαθμό. Η Ιταλίδα είναι έτοιμη για εργασίες που σύντομα θα ξεκινήσουν . Υπάρχουν και κάποια ερωτήματα - απορίες ερ1: σκέφτομαι να βάψω το πάτωμα ανθρακί ρεβελ η μαύρο ματ; Ερ2: στα ρεβελ χρώματα πως τα διαλύουμε; ερ3: επειδή ροζ ασταρι δύσκολο να βρω αν βάψω με ροζ γκλος θα έχω θέμα; καλο γβ να έχουμε καλό καλοκαίρι και ας ελπίσουμε χωρίς ιούς και θεματα
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 9, 2020 6:57:50 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κωνσταντίνε! Και... σπεύδε βραδέως!!!
|
|
|
Post by czt on Jun 9, 2020 7:26:03 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κωνσταντίνε! Και... σπεύδε βραδέως!!! Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε και γρήγορα να ήθελα δε γίνεται.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 9, 2020 7:35:41 GMT 2
Κωνσταντινε ......Καλημερα .....υπεροχο ονειρεμενο αυτοκινητο για δυο .....καλη επιτυχια στο ονειρο σου .
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 9, 2020 8:14:39 GMT 2
Ωραία ιστορία, Κωστή. καλή επιτυχία. Ερ1. Γιατί να βάψεις με ενάμελ ρέβελ; Αν θυμάμαι καλά έχεις μαύρο σπρέι της citadel, το οποίο είναι πολύ καλή και γρήγορη λύση. Ερ2. Με το διαλυτικό της ρέβελ ή με λάκερ thinner εμπορίου (βλ. μαγικό ζωμό) Ερ3. Γιατί να βάλεις ροζ αστάρι αν δεν έχεις; Το λευκό κάνει μια χαρά τη δουλειά του, να φωτίσει δηλαδή το χρώμα βάσης. Αν ασταρώσεις πρώτα με γκρι, μπορείς αντί λευκό αστάρι να χρησιμοποιήσεις λευκό χρώμα ίδιας βάσης με το κόκκινο (π.χ. και τα δύο zero). ΥΓ. Αν ψάξεις στο φόρουμ, κάπου υπάρχουν κάποια WIP.
|
|
|
Post by nektarios on Jun 9, 2020 9:47:33 GMT 2
Καλή αρχή, φίλε! Αν χρησιμοποιήσεις gloss χρώμα ως αστάρι, μήπως θα έχεις και θέματα ξεφλουδίσματος;
|
|
|
Post by czt on Jun 9, 2020 18:14:43 GMT 2
Ωραία ιστορία, Κωστή. καλή επιτυχία. Ερ1. Γιατί να βάψεις με ενάμελ ρέβελ; Αν θυμάμαι καλά έχεις μαύρο σπρέι της citadel, το οποίο είναι πολύ καλή και γρήγορη λύση. Ερ2. Με το διαλυτικό της ρέβελ ή με λάκερ thinner εμπορίου (βλ. μαγικό ζωμό) Ερ3. Γιατί να βάλεις ροζ αστάρι αν δεν έχεις; Το λευκό κάνει μια χαρά τη δουλειά του, να φωτίσει δηλαδή το χρώμα βάσης. Αν ασταρώσεις πρώτα με γκρι, μπορείς αντί λευκό αστάρι να χρησιμοποιήσεις λευκό χρώμα ίδιας βάσης με το κόκκινο (π.χ. και τα δύο zero). ΥΓ. Αν ψάξεις στο φόρουμ, κάπου υπάρχουν κάποια WIP. ευχαριστω πολυ Γιωργο!
Γιατι απο πολλους εχω ακουσει ''αεροπλαναδες'' φιλους εχει καλη αποδοση ως προς το ανθροκονημα αλλα εμεις εδω δεν χρησιμοποιουμε.
Ως προς το ασταρι εχω ενα ακ λευκο αρκετο για να γινει η δουλεια μαλλον και μετα ανακυκλωση να παω σε αυτο η να βαλω γκρι κλπ?
|
|
|
Post by czt on Jun 9, 2020 18:15:33 GMT 2
Κωνσταντινε ......Καλημερα .....υπεροχο ονειρεμενο αυτοκινητο για δυο .....καλη επιτυχια στο ονειρο σου . Ευχαριστω πολυ Μιχαλη. Για 2 ακομα και για 4 αναλογα τη θες
|
|
|
Post by czt on Jun 9, 2020 18:18:39 GMT 2
Καλή αρχή, φίλε! Αν χρησιμοποιήσεις gloss χρώμα ως αστάρι, μήπως θα έχεις και θέματα ξεφλουδίσματος; Ευχαριστω πολυ Νεκ. Καλο το ερωτημα Νεκ θελει ψαξιμο αρκετο.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 9, 2020 18:37:15 GMT 2
Καλη επιτυχια Κωνσταντινε!Δεν το συμπαθω ιδιαιτερα ομολογω αυτο το αυτοκινητο,και εμφανισιακα και λογω ονοματος(Ρε Φερραρι ελεος τι Καλιφορνια?μηπως Τεξας η Νεβαδα?😂😂).Στα του χρωματος θα σου προτεινα να φυγεις σε κατι πιο εναλλακτικο,αλλωστε και το ιδιο το οχημα δεν ειναι'κλασσικη' Φερραρι.Και οχι μην βαλεις γκλος χρωμα για ασταρι,μπορει να χεις ξεκολληματα!Συμφωνω με αυτο που σου προτεινε ο Γιωργος
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 9, 2020 20:46:07 GMT 2
Κωνσταντινε ......Καλημερα .....υπεροχο ονειρεμενο αυτοκινητο για δυο .....καλη επιτυχια στο ονειρο σου . Ευχαριστω πολυ Μιχαλη. Για 2 ακομα και για 4 αναλογα τη θες Κωνσταντινε μου επειδη το εχω παει σουνιο απογευμα ειναι μονο για δυο (εσυ, ενα ωραιο κοριτσακι ) κ να φωναζεις απο την χαρα σου που το οδηγας .......κανει και τελειο θορυβο .....χιχιχι
|
|
|
Post by Sakis on Jun 9, 2020 22:07:57 GMT 2
Κωνσταντίνε άσε τις ταρζανιές με περίεργα αστάρια και υποστρώματα και παίξε σίγουρη μπαλίτσα. Τη δική μου F12 την έβαψα πάνω από λευκό, είδες πως βγήκε οπότε μη μασάς για το πως θα βγει το κόκκινο. Μοντέλαρε απλά γιατί αν πάρω χαμπάρι ότι θα παιχτούν ξεβάμματα και λοιπά τέτοια κουλά θα δαγκώσω....
|
|
|
Post by iliasbass on Jun 10, 2020 8:53:29 GMT 2
καλη αρχη!!!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 10, 2020 10:52:07 GMT 2
Καλή επιτυχία και από εμένα Κωστή! Θα συμφωνήσω με τον Σάκη, πήγαινέ το όσο το δυνατόν πιό απλά και ανώδυνα και φυσικά μην το βιαστείς, δεν μας κυνηγάνε....
|
|
|
Post by czt on Jun 10, 2020 13:30:45 GMT 2
Ευχαριστω πολυ Μιχαλη. Για 2 ακομα και για 4 αναλογα τη θες Κωνσταντινε μου επειδη το εχω παει σουνιο απογευμα ειναι μονο για δυο (εσυ, ενα ωραιο κοριτσακι ) κ να φωναζεις απο την χαρα σου που το οδηγας .......κανει και τελειο θορυβο .....χιχιχι Μιχαλη ενα V8 ειναι ειχα τη χαρα στο μαρανελο χωρις κοριτσακι. Αλλα με ποιο καταληλη παρεα. Τωρα αν μου δοθει ξανα η ευκαιρια θα βαλω το κ οριτσακι
|
|
|
Post by czt on Jun 10, 2020 13:34:31 GMT 2
Κωνσταντίνε άσε τις ταρζανιές με περίεργα αστάρια και υποστρώματα και παίξε σίγουρη μπαλίτσα. Τη δική μου F12 την έβαψα πάνω από λευκό, είδες πως βγήκε οπότε μη μασάς για το πως θα βγει το κόκκινο. Μοντέλαρε απλά γιατί αν πάρω χαμπάρι ότι θα παιχτούν ξεβάμματα και λοιπά τέτοια κουλά θα δαγκώσω.... Ξεβαψιμο δε πιστευω εχω να το κανω πολυ καιρο υστερα απο οδηγιες της ακολουθω παιζω κλπ. Περιμενω το ιδιαιτερο που λεγαμε μαλλον το θυμα ειναι ετοιμο γιατι περναει σκραιμπερ τωρα αρα ασταρι αυριο σκ ετοιμο . Ο κυβος ερρίφθη θα κανω και δευτερη φερραρι με το τροπο του Γιωργου για συγκριτικο. Το πρωτο θα ειναι μονο ασπρο ασταρι. Ποτε ερχομαι?
Υγ. Νεκ ετοιμασου εχουμε ταξιδι μοναχα για παρτη μας!!!!
|
|