|
Post by ViL27 on Jun 23, 2020 13:30:19 GMT 2
Ωραιο το βερνικωμα Αλεξ!Σακη αν βρεις κωδικο σε LP πεστον το εχω κ εγω στο στοκ το Αλπινακι.Φανταστικο το χρωμα
|
|
|
Post by alex78 on Jun 23, 2020 13:46:37 GMT 2
Να είστε καλά παίδες! Στην σειρά των ''LP'' υπάρχουν 4 μπλέ (Racing / Mica / Pearl / Pure) που όμως απέχουν αρκετά από της Alpine...
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 23, 2020 18:16:46 GMT 2
Πολλά υποσχόμενο το βερνίκι Αλέξη! Από τη φιάλη; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 23, 2020 19:16:24 GMT 2
Ωραίος Άλεξ. Καλά γυαλίσματα
|
|
|
Post by alex78 on Jun 24, 2020 12:01:36 GMT 2
Κωνσταντίνε & Γιώργο σας ευχαριστώ. Ναι, ψεκάστηκε κατευθείαν από την φιάλη, δεν χρησιμοποιώ αερογράφο και κατά συνέπεια δεν κάνω και μεταγγίσεις ασταριών/χρωμάτων/βερνικιών.
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 24, 2020 12:59:01 GMT 2
Μια χαρά Άλεξ. Μου αρέσει και εμένα το μπλέδακι. Όπως θα έχεις καταλάβει είναι ένα από τα χρώματα που μου αρέσει σε αυτοκίνητα! Καλά γυαλίσματα!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 24, 2020 18:36:36 GMT 2
Κωνσταντίνε & Γιώργο σας ευχαριστώ. Ναι, ψεκάστηκε κατευθείαν από την φιάλη, δεν χρησιμοποιώ αερογράφο και κατά συνέπεια δεν κάνω και μεταγγίσεις ασταριών/χρωμάτων/βερνικιών. Αλεξ μου πως και ετσι ? εσυ κ δεν εχεις αερογραφο ? Εαν εχεις ορεξη και διαθεση ελα για παρεα, θα παω (το εχω κανονισει )οποτε μπορω στο καταστημα ge hobby στην Ν Σμυρνη πρωινες ωρες να μου κανουν μαθηματα απο την αρχη σε χρηση αερογραφου να τα θυμηθω παλι .
|
|
|
Post by alex78 on Jun 24, 2020 20:14:08 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Φάνη, το συγκεκριμένο χρώμα (ως απόχρωση και όχι ως απόδοση πάνω στο Ζ8 ) έχει μεγάλο σουξέ τελικά και μάλλον όχι άδικα. Μιχάλη έχω 2 αερογράφους καθώς και κομπρεσέρ αλλά έχω βολευτεί αφάνταστα τα sprays όλα αυτά τα χρόνια. Ο λόγος απλός, βαριέμαι τρομερά τις προσμίξεις, αραιώσεις και κυρίως το καθάρισμα του. Αφού διατηρείς επαφές με τον Γρηγόρη, δεν τον ρωτάς για ανταλλακτικά Badger? Μιας και εμπορεύεται τους Paasche υπάρχει περίπτωση να έχουν την ίδια φιλοσοφία κατασκευής (αμερικάνικοι γαρ) και ενδεχομένως να μοιράζονται και τα ίδια ανταλλακτικά. Ωστόσο σ' ευχαριστώ για το κάλεσμα!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 24, 2020 21:52:35 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Φάνη, το συγκεκριμένο χρώμα (ως απόχρωση και όχι ως απόδοση πάνω στο Ζ8 ) έχει μεγάλο σουξέ τελικά και μάλλον όχι άδικα. Μιχάλη έχω 2 αερογράφους καθώς και κομπρεσέρ αλλά έχω βολευτεί αφάνταστα τα sprays όλα αυτά τα χρόνια. Ο λόγος απλός, βαριέμαι τρομερά τις προσμίξεις, αραιώσεις και κυρίως το καθάρισμα του. Αφού διατηρείς επαφές με τον Γρηγόρη, δεν τον ρωτάς για ανταλλακτικά Badger? Μιας και εμπορεύεται τους Paasche υπάρχει περίπτωση να έχουν την ίδια φιλοσοφία κατασκευής (αμερικάνικοι γαρ) και ενδεχομένως να μοιράζονται και τα ίδια ανταλλακτικά. Ωστόσο σ' ευχαριστώ για το κάλεσμα! Ποσο μοιαζουμε κ γω το καθαρισμα μαυρο πανι ....ενα τσιμουχακι 2 χιλιοστα 7 δολαρια ενα τεφλον μισο ποντο επι 2 χιλιοστα 7 δολαρια ....ωραια παμε ... Η προσκληση ισχυει οποτε θες κ ξεβαρεθεις κ γω δεν προκειται να παω πολυ συντομα . Μηπως εκει κανεις νεα απο καλφακη ?
|
|
|
Post by alex78 on Jun 24, 2020 23:05:59 GMT 2
Μηπως εκει κανεις νεα απο καλφακη ? Παρασκευή απόγευμα που πέρασα με το αμάξι από Ιπποκράτους ήταν ερμητικά κλειστό. Ειδικά αν υφίστανται κληρονομικές εκκρεμότητες εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε σύντομα εξελίξεις. Θέλουν τον χρόνο τους όλα αυτά. Σύν τοις άλλοις περάσαμε και ένα lockdown 2 μηνών που πάγωσε κάθε δραστηριότητα σε όλο τον πλανήτη.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 25, 2020 11:37:22 GMT 2
Μηπως εκει κανεις νεα απο καλφακη ? Παρασκευή απόγευμα που πέρασα με το αμάξι από Ιπποκράτους ήταν ερμητικά κλειστό. Ειδικά αν υφίστανται κληρονομικές εκκρεμότητες εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε σύντομα εξελίξεις. Θέλουν τον χρόνο τους όλα αυτά. Σύν τοις άλλοις περάσαμε και ένα lockdown 2 μηνών που πάγωσε κάθε δραστηριότητα σε όλο τον πλανήτη. Ολοψυχα μακαρι ολες αυτες τις ωραιες αντιπροσωπιες να τις παρει ενα καλο μαγαζι ......
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 27, 2020 0:43:02 GMT 2
Πολύ όμορφη κατασκευή. Προχωράει υπέροχα Αλέξη και το χρώμα του εντυπωσιακό. Σήμερα συνειδητοποίησα την δική σου συμμετοχή!!!!! Ετοιμάζομαι κι εγώ να μπω στο "παιχνιδι" λίαν συντόμως...... Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by alex78 on Jun 27, 2020 9:24:26 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ Αντώνη, δεν σου κρύβω πως με τρώει η περιέργεια να δώ τι θέμα θα επιλέξεις....
|
|