pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 12, 2020 22:18:19 GMT 2
Γεια σου φιλε Αλεξη, παντα με τον καλο λογο. Οχι φιλε μου θα γινει αλλο λιβερι www.museumcollection.jp/product/871Παντως ευχαριστω πολυ που προσφερθηκες να βοηθήσεις για το προηγούμενο. Βιαζομουνα πριν γι'αυτο δεν ειχε βιντεοκλιπ, παντως δεν περιμενα οτι θα σας λειψει!! Ας κανουμε ενα edit λοιπον!!
|
|
|
Post by mikys2019 on May 12, 2020 22:22:12 GMT 2
Παναγιωτη ειλικρινα δεν ξερω η αλυσιδα εαν ειναι βαμμενη η μεταλικη ....τελεια ειναι παντος Οσο για τις εξατμησεις μπορω να πω ζωγραφισες με το αγαπημενο μου σετ d tis tamiya ...k σε παρακαλω οταν εχεις χρονο γραψε μας στις τεχνικες βημα βημα πως γινονται τοσο τελειες βημα βημα για μας τους ασχετους . Σε ευχαριστω προκαταβολικα ...
|
|
|
Post by alex78 on May 12, 2020 22:30:48 GMT 2
Δυνατό λίβερι και αυτό Παναγιώτη. Τα βίντεο είναι σήμα κατατεθέν σου, αν δεν ποστάρεις ένα είναι σαν να είναι λειψό το update σου..... Υ.Γ. Κάποια στιγμή, μιάς και είμαστε και γείτονες, θα πρέπει να γίνει από κοντά μια σοβαρή κουβέντα για την δισκοθήκη σου φίλε....
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 12, 2020 23:16:02 GMT 2
Μιχαλη ευχαριστω για τα καλα σου λογια
Για τις εξατμισεις δεν κανω τπτ φοβερο, αλλωστε εδω μεσα υπαρχουν αλλοι πολυ καλυτεροι μοντελιστες που μπορουν να σε μαθουν περισσοτερα πραγματα απο εμενα!
Παντως θα σου πω τι κανω εγω, χωρις βεβαια να ειναι και το καλυτερο που μπορεις να κανεις, στο σιγκεκριμενο μηχανακι επειδη οι κολλησεις ειναι πιο εντονες (χοντρες) απ'οτι στα μετεπειτα μοτοτζιπι (τουλαχιστον απ'οτι φαινεται στα ματια μου) προσπαθησα να τις δημιουργησω με εποξικο στοκο,ολα αυτα βεβαια μετα απο τα ασταρια και τα τριψιματα. Ακολουθησε μαυρο γυαλιστερο, και μετα ενα Polished aluminium. Ακολουθησε μασκαρισμα στις κολλησεις και περαστηκε ενα αχνο pale burnt metal της alclad για να παρει αυτη τη ψιλοχρυσαφενια οψη, ολα αυτα ειναι απο φωτογραφιες του πραγματικου, μετα απο αυτο ακολουθησαν διαφορα clear red, clear blue,hot metal violet, hot metal blue βλεποντας φωτογραφιες βαζω αναλογα στα σημεια που βλεπω. Τωρα, που σταματαω , την ξερεις την παροιμια "οτι του φανει του λολοστεφανη" ε , εδω ειναι "οτι του φανει του λολοπαναη" αφου τελειωσω με ολα αυτα βγαζω τις ταινειες απο τις κολλησεις και αρχιζω λιγο wash με clear black και εδω και με λιγο clear blue ! ουφ τελειωσα!
Αλεξη οποτε θελεις φιλε μου!
|
|
|
Post by mikys2019 on May 13, 2020 4:15:40 GMT 2
Μιχαλη ευχαριστω για τα καλα σου λογια Για τις εξατμισεις δεν κανω τπτ φοβερο, αλλωστε εδω μεσα υπαρχουν αλλοι πολυ καλυτεροι μοντελιστες που μπορουν να σε μαθουν περισσοτερα πραγματα απο εμενα! Παντως θα σου πω τι κανω εγω, χωρις βεβαια να ειναι και το καλυτερο που μπορεις να κανεις, στο σιγκεκριμενο μηχανακι επειδη οι κολλησεις ειναι πιο εντονες (χοντρες) απ'οτι στα μετεπειτα μοτοτζιπι (τουλαχιστον απ'οτι φαινεται στα ματια μου) προσπαθησα να τις δημιουργησω με εποξικο στοκο,ολα αυτα βεβαια μετα απο τα ασταρια και τα τριψιματα. Ακολουθησε μαυρο γυαλιστερο, και μετα ενα Polished aluminium. Ακολουθησε μασκαρισμα στις κολλησεις και περαστηκε ενα αχνο pale burnt metal της alclad για να παρει αυτη τη ψιλοχρυσαφενια οψη, ολα αυτα ειναι απο φωτογραφιες του πραγματικου, μετα απο αυτο ακολουθησαν διαφορα clear red, clear blue,hot metal violet, hot metal blue βλεποντας φωτογραφιες βαζω αναλογα στα σημεια που βλεπω. Τωρα, που σταματαω , την ξερεις την παροιμια "οτι του φανει του λολοστεφανη" ε , εδω ειναι "οτι του φανει του λολοπαναη" αφου τελειωσω με ολα αυτα βγαζω τις ταινειες απο τις κολλησεις και αρχιζω λιγο wash με clear black και εδω και με λιγο clear blue ! ουφ τελειωσα! Αλεξη οποτε θελεις φιλε μου! Χαχαχαχαχα μονο αυτα τα λιγα .......κριμα κ γω που νομισα οτι το σετ d tis tamiya ....τα εκανε ολα ... Εαν εχεις φωτο βημα βημα θα ησουν θεος ....με μια σου λεξη απο κατω .Οι αποχρωσεις των μεταλλων λογω ζεστης ειναι ολα τα λεφτα ... Οσο για το μαθημα ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα εχει πολλους με ντοκτορα ....αλλα τετοια εξατμισει δεν ειναι ευκολο να κανεις .....και ας εχεις κ πολλα πτυχια ..
|
|
|
Post by mikys2019 on May 13, 2020 4:16:43 GMT 2
Πλακα στην πλακα το σετ D τις tamiya το εχεις ? Και η αλυσιδα ειναι πλαστικη τελεια βαμενη η μεταλικη ? ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ οταν μπορεις σε παρακαλω βαλε φωτο τα υλικα που εβαλες με την σειρα γιατι ορισμενα πρωτη φορα τα ακουσα . και φυσικα παρακαλω ενα καλο παιδι που εχει τα κλειδια .....επειδη πιστευω οτι ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα για το μελλον να βαλει την απαντηση του Παναγιωτη στις τεχνικες να την βρισκουμε ευκολα ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .
|
|
|
Post by gtziaf on May 13, 2020 8:50:02 GMT 2
Παναγιώτη πολύ όμορφη δουλειά με τα καψίματα, μοτόρια κλπ. Θέλεις να σου μεταφέρω τα ποστ σου σε ένα καινούργιο θέμα στα WIP moto, ώστε να το συνεχίσεις όταν έρθουν οι χαλκομανίες; Θα είναι και πιο ευκολοπροσβάσιμες οι τεχνικές σου, όπως ζήτησες και ο Μιχάλης. Ότι θέλεις Καλημέρα
|
|
|
Post by czt on May 13, 2020 9:12:31 GMT 2
Μιχαλη ευχαριστω για τα καλα σου λογια Για τις εξατμισεις δεν κανω τπτ φοβερο, αλλωστε εδω μεσα υπαρχουν αλλοι πολυ καλυτεροι μοντελιστες που μπορουν να σε μαθουν περισσοτερα πραγματα απο εμενα! Παντως θα σου πω τι κανω εγω, χωρις βεβαια να ειναι και το καλυτερο που μπορεις να κανεις, στο σιγκεκριμενο μηχανακι επειδη οι κολλησεις ειναι πιο εντονες (χοντρες) απ'οτι στα μετεπειτα μοτοτζιπι (τουλαχιστον απ'οτι φαινεται στα ματια μου) προσπαθησα να τις δημιουργησω με εποξικο στοκο,ολα αυτα βεβαια μετα απο τα ασταρια και τα τριψιματα. Ακολουθησε μαυρο γυαλιστερο, και μετα ενα Polished aluminium. Ακολουθησε μασκαρισμα στις κολλησεις και περαστηκε ενα αχνο pale burnt metal της alclad για να παρει αυτη τη ψιλοχρυσαφενια οψη, ολα αυτα ειναι απο φωτογραφιες του πραγματικου, μετα απο αυτο ακολουθησαν διαφορα clear red, clear blue,hot metal violet, hot metal blue βλεποντας φωτογραφιες βαζω αναλογα στα σημεια που βλεπω. Τωρα, που σταματαω , την ξερεις την παροιμια "οτι του φανει του λολοστεφανη" ε , εδω ειναι "οτι του φανει του λολοπαναη" αφου τελειωσω με ολα αυτα βγαζω τις ταινειες απο τις κολλησεις και αρχιζω λιγο wash με clear black και εδω και με λιγο clear blue ! ουφ τελειωσα! Αλεξη οποτε θελεις φιλε μου! Παναγιωτη πολύ όμορφη δουλειά ! Όπως λέει και ο αλεξ ένα κομμάτι κάθε φορά είναι σημα κατατεθέν. Κάποιοι αλλά περιμέναμε αλλά είδαμε . Δεν περίμενα ότι μπορεί να βγει έτσι αυτό το πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Όσο για το καρμπόν τα σπάει
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 13, 2020 9:14:41 GMT 2
Μιχαλη το σετ της ταμιγια δεν το εχω, χρησιμοποιω χρωματα λακερ απο gunze και gaia, οσο για τα hot metal ειναι απο την σειρα της αλκλαντ δεν εχω τωρα φωτογραφιες απο τα χρωματα αλλα αν ψαξεις στα μοντελομαγαζα ειδικα του εξωτερικου θα τα βρεις, το hiroboy στην αγγλια πρεπει να τα εχει ολα νομιζω. Οσο για την αλυσιδα ειναι η πλαστικη που δινει το κιτ.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 13, 2020 9:17:24 GMT 2
Παναγιώτη πολύ όμορφη δουλειά με τα καψίματα, μοτόρια κλπ. Θέλεις να σου μεταφέρω τα ποστ σου σε ένα καινούργιο θέμα στα WIP moto, ώστε να το συνεχίσεις όταν έρθουν οι χαλκομανίες; Θα είναι και πιο ευκολοπροσβάσιμες οι τεχνικές σου, όπως ζήτησες και ο Μιχάλης. Ότι θέλεις Καλημέρα Οπως νομιζεις Γιωργη αν δεν σου κανει κοπο .
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 13, 2020 18:00:33 GMT 2
Ευχαριστω Κωνσταντινε οσο για το καρμπον της ταμιγια πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει ακολουθει τις γραμμες του μοντελου τελεια χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια και με ελαχιστο μαλακτικο, ασε που δεν σπαει ευκολα, και η υφη του ειναι αναγλυφη!!! Αυτο και τα scalemotorsport νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα!! Δεν ειναι τυχαιο που στην ετικετα γραφει "made in Italy" κατι μου λεει αυτο!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on May 30, 2020 11:54:30 GMT 2
Παναγιώτη πολύ όμορφη δουλειά με τα καψίματα, μοτόρια κλπ. Θέλεις να σου μεταφέρω τα ποστ σου σε ένα καινούργιο θέμα στα WIP moto, ώστε να το συνεχίσεις όταν έρθουν οι χαλκομανίες; Θα είναι και πιο ευκολοπροσβάσιμες οι τεχνικές σου, όπως ζήτησες και ο Μιχάλης. Ότι θέλεις Καλημέρα Οπως νομιζεις Γιωργη αν δεν σου κανει κοπο . Το θέμα μεταφέρθηκε Παναγιώτη. καλή συνέχεια και καλή επιτυχία
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 30, 2020 18:28:07 GMT 2
Ευχαριστω Γιωργο!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 20, 2023 12:12:12 GMT 2
Γεια σας αγαπητοι μου το θυμαστε αυτο? Ειπα να το τελειωσω Αφου λοιπον τα ντεκαλς απο τζαπονια μερια γυρισαν πισω στην πατριδα τους... αν θυμαστε μου ζηταγαν 120 εουρο για εκτελονισμο χαχαχαχχα μην σας πω, που τους ειπα να τα βαλουν γιατι υπαρχουν και ανηλικα εδωμεσα και θα φαω κανα προστιμο απο εσρ! Πηγε λοιπον στην ακρη και αρχισα να καταστρεφω αλλα μοντελα, τις προαλλες καθως εψαχνα κατι πραγματακια για αγορα απο το γνωστο καταστημα στην ιβηρικη βρηκα αυτο οχι οτι μου αρεσει αλλα ηταν ετοιμοπαραδοτο οποτε το πηρα. Ειναι βεβαια λιβερυ απο 2001 και το μηχανακι που φτιαχνω ειναι 1998 αλλα δεν εχει διαφορες απ'οτι ξερω, αλλα και να εχει... το θεμα ειναι οτι το μηχανακι ειναι αυτο το σετ περιεχει εντελει μονο ενα ντεκαλ κοκκινο, αυτο που ειναι στο ντεποζιτο και ενα ντεκαλ κιτρινο αυτο που ειναι στην ουρα οποτε τα υπολοιπα θα επρεπε να τα βαψω και θα ηταν δυσκολο να πετυχω την ιδια ακριβως αποχρωση σε κοκκινο και κιτρινο Ειχε πολλα ασπρα αλλα τα ασπρα ντεκαλ ειναι και λιγο διαφανα οποτε αν εμπαιναν πανω σε κοκκινο η πανω σε κιτρινο χρωμα θα φαινοταν απο κατω το χρωμα, ετσι αποφασισα να βαφτει ολο ασπρο και μετα να φτιαξω μασκες και να μασκαρω πρωτα το κιτρινο και μετα το κοκκινο. Ξεκινησα λοιπον να βγαζω τα κατεστραμενα ντεκαλς, ψιλοετριψα το μοντελο ξανα και ξαναβαφτηκε ασπρο ολοκληρο Ξεκινησα να μασκαρω λοιπον για το κιτρινο και βαφτηκε το φερινγκ το ντεποζιτο και η ουρα αλλα δυστυχως ξεχασα να βγαλω φωτος μονο το κιτρινο, και ετσι περναμε στην επομενη φαση στο κοκκινο ξανα μασκες απο το ντεκαλ σετ και μασκαρισμα βαψιμο, διαφορες διορθωσεις και τριψιμο στις ραφες των χρωματων και εχουμε φτασει σε αυτο το αποτελεσμα Αυτα για την ωρα Καλες γιορτες να εχουμε και καλη χρονια σε ολους Στις 30/11 εφυγε ο shane mcgowan στα 65, ο στιχουργος και τραγουδιστης των ιρλανδων the pogues Απιστευτος τυπος πολυ αγαπητος σε ολη την ιρλανδια στην κηδεια του ηταν το μισο δουβλινο στους δρομους Αξιζει να δειτε στο tube βιντεο απο την κηδεια του
|
|
|
Post by nektarios on Dec 20, 2023 15:27:16 GMT 2
Χαρά στο κουράγιο σου φίλε με τα τόσο απαιτητικά μασκαρίσματα! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 20, 2023 16:54:35 GMT 2
Είδα κόκκινη ένδειξη στην ενότητα των μοτοσυκλετών και ξαφνιάστηκα Παναγιώτη. Βέβαια δεν σου κρύβω πως έκανα εν τάχει μια επανάληψη, διότι κοντεύουν 4 χρόνια αφότου ξεκίνησε.... Έχεις κάνει πολύ καλή και ποιοτική δουλειά. Αυτή η ''κατάρα'' που συνοδεύει όλα τα NSR της Tamiya με τις χαλκομανίες είναι να απορεί κανείς, πραγματικά. Εγώ να φανταστείς είχα ξεκινήσει, προ αμνημονεύτων ετών, το 98άρι της Repsol και με το που έφτασα στα decals, έγινε φιτίλια, ξαναμπήκε όπως όπως στο κουτί του και έκτοτε το έφαγε η μαρμάγκα. Οπότε καλά έκανες και κινήθηκες στην after market αγορά. Άσε που το ''Shell'' του πάει μια χαρά. Ερώτηση: Τα παλιά decals με μια μέθοδο αφαιρέθηκαν.... Καλή συνέχεια φίλε.
|
|