Γεια σας παιδιά χαίρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας,είναι η πρώτη μου δουλειά μετά από αποχή 4 χρόνων λόγο έλλειψη χώρου μετά από την κατάληψη που μου κάναν τα παιδιά μου στο δωμάτιο κάποτε μοντελισμού!!!
Γεια σας παιδιά χαίρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας,είναι η πρώτη μου δουλειά μετά από αποχή 4 χρόνων λόγο έλλειψη χώρου μετά από την κατάληψη που μου κάναν τα παιδιά μου στο δωμάτιο κάποτε μοντελισμού!!!
welcome!!!! σε καταλαβαίνω... εγώ είχα στήσει studio ηχογράφησης στο "παιδικό δωμάτιο".Ωραία δουλειά!
welcome!!!! σε καταλαβαίνω... εγώ είχα στήσει studio ηχογράφησης στο "παιδικό δωμάτιο".Ωραία δουλειά!
Post by konstantinf on Apr 24, 2020 11:43:15 GMT 2
Καλωσόρισες κι από μένα Κυριάκο! Πολύ καθαρή και προσεγμένη κατασκευή, καθαρό το wash στις γραμμώσεις και άρτιο το εσωτερικό (βέβαια όπως πάντα έχω τις αντιρρήσεις μου σχετικά με το flocking εκτός κλίμακας, που όμως κατά τα άλλα είναι χρωματικά πολύ επιτυχημένο). Μπράβο και περιμένουμε τα επόμενα!
Σε ευχαριστώ φίλε μου, το θεωρείς πιο χοντρό να φανταστώ το flocking γιατί κ εγώ αυτή την άποψη έχω να σου πω την αλήθεια είναι πρώτη φορά που το επιχειρώ θα το επιχειρήσω με πιο μικρό σουροτηρι,το χρώμα του επειδή το μπλε της scale production δεν ταιριάζε έβαλα γκρι κ μετά το έβαψα με το χρώμα που έβαψα το καπάκι χωρίς βέβαια την πέρλα