|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 21:00:51 GMT 2
ευτυχως εχω μεσον κ αγοραζω οτι θελω απο παντου κ πηρα αυτα τα λιγα
το vallejo ισως το καλυτερο σπρευ που εχω δοκιμασει ποτε ...το κακο ειναι οτι βγαινει μονο σε ματ αποχρωσει .. το dupli color για πλαστικα καλο ωραιο βαψιμο ....αλλα σε ορισμενα κομματια (αγνωστο γιατι) ξεφλουδιζει τα σπρευ τις hubrol ειδικα το κιτρινο (γυαλιστερο )βαψει πολυ ωραια αλλα στο τελος οταν στεγνωνει γινετε semi gloss και απογοητευεσαι ...το αλουμινιο μου φαινεται πολυ πιο σκουρο απο το καπακι .. το ασταρι 1200 τελειο το βερνικι περιμενω σαν τρελος να το δοκιμασω ..αλλα υπομονη ..
|
|
|
Post by alex78 on Mar 24, 2020 21:51:36 GMT 2
Να σε δώ πως θα βάψεις με 800άρα φιάλη.....σαν πλάστης είναι....
|
|
|
Post by czt on Mar 24, 2020 22:14:49 GMT 2
Να σε δώ πως θα βάψεις με 800άρα φιάλη.....σαν πλάστης είναι.... xaxaxaxaxa πολυ καλο!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 22:47:43 GMT 2
Να σε δώ πως θα βάψεις με 800άρα φιάλη.....σαν πλάστης είναι.. χαχαχαχα εγω εχω την λυση .... εχω γιο 18 χρονων που κανει βαρη κ του λεω ....δημητρη ελα ...κουνα κ με τα δυο χερια .. κ το κανει πουρε ....χιχιχι κ μετα μου λεει ....γερο δεν μπορεις εσυ ...κ φυσικα του λεω οχι γιε μου μπραβο ...κ του δινω κ χαρτζηλικι..
|
|
|
Post by czt on Mar 24, 2020 22:54:11 GMT 2
Να σε δώ πως θα βάψεις με 800άρα φιάλη.....σαν πλάστης είναι.. χαχαχαχα εγω εχω την λυση .... εχω γιο 18 χρονων που κανει βαρη κ του λεω ....δημητρη ελα ...κουνα κ με τα δυο χερια .. κ το κανει πουρε ....χιχιχι κ μετα μου λεει ....γερο δεν μπορεις εσυ ...κ φυσικα του λεω οχι γιε μου μπραβο ...κ του δινω κ χαρτζηλικι.. να ρωτησω ο πλαστης σαν εταιρεια καλη? λεπτοκοκο ασταρι? εγω παντως μιχαλη ειμαι πιο μπροστα τους βαζω να μου τα κουνανε τα σπρευ και δεν δινω χαρτζιλικι
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 23:03:31 GMT 2
κοιτα επειδη ξερω ...τα πουλουσα .. για μενα η dupli color οτι καλυτερο κυκλοφορει στην ευρωπη σε σπρευ ... η motip ειναι πιο δευτερη (ασχετα που η dupli την αγορασε πριν περιπου 5-6 χρονια πριν ) κ φυσικα κ υπερτιμημενη λογω αντιπροσωπου ..(τα motip) ΑΣΤΑΡΙ και των δυο εταιριων το dupli ψιλοκοκκο το motip πιο χοντρο ..αλλα καλα κ τα δυο αναλογα την χρηση
|
|
|
Post by czt on Mar 24, 2020 23:07:20 GMT 2
κοιτα επειδη ξερω ...τα πουλουσα .. για μενα η dupli color οτι καλυτερο κυκλοφορει στην ευρωπη σε σπρευ ... η motip ειναι πιο δευτερη (ασχετα που η dupli την αγορασε πριν περιπου 5-6 χρονια πριν ) κ φυσικα κ υπερτιμημενη λογω αντιπροσωπου ..(τα motip) ΑΣΤΑΡΙ και των δυο εταιριων το dupli ψιλοκοκκο το motip πιο χοντρο ..αλλα καλα κ τα δυο αναλογα την χρηση ευχαριστω πολυ μιχαλη! σημερα διαπιστωσα οτι τελειωνει το γκρι και τρεχατε ποδαρακια μου! συν οτι αυτες τις λεπτομερειες δεν τις γνωριζα
|
|
|
Post by alex78 on Mar 24, 2020 23:14:18 GMT 2
σημερα διαπιστωσα οτι τελειωνει το γκρι και τρεχατε ποδαρακια μου! συν οτι αυτες τις λεπτομερειες δεν τις γνωριζα
Μη μασάς Κωστή, ηλεκτρονική αγορά από γνωστά καταστήματα γερμανικών συμφερόντων που διαθέτουν σε αφθονία και τα 2 προιόντα.
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 23:16:34 GMT 2
παιδια κ μια πολυ τιμια ποιοτητα κ φτηνη τιμη ειναι τα morris του φουρναρακη (FFGROUP)
|
|
|
Post by czt on Mar 25, 2020 0:00:23 GMT 2
σημερα διαπιστωσα οτι τελειωνει το γκρι και τρεχατε ποδαρακια μου! συν οτι αυτες τις λεπτομερειες δεν τις γνωριζα
Μη μασάς Κωστή, ηλεκτρονική αγορά από γνωστά καταστήματα γερμανικών συμφερόντων που διαθέτουν σε αφθονία και τα 2 προιόντα. αλεξ με εσωσες στη κυριολεξια !!!! ευχαριστω πολυ γιατι δε το σκεφτηκα καθολου! αν και τα συνεργεια ειναι ανοιχτα αραγε και τα χρωματοπωλεία αυτοκινητων ειναι?
|
|
|
Post by andouan on Mar 25, 2020 2:33:56 GMT 2
παιδια κ μια πολυ τιμια ποιοτητα κ φτηνη τιμη ειναι τα morris του φουρναρακη (FFGROUP) Το ασταρι του μεχρι στιγμής δεν το αλλάζω .... Πολυ καλη κάλυψη και γρήγορο στέγνωμα !
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 25, 2020 9:38:45 GMT 2
το dupli color για πλαστικα καλο ωραιο βαψιμο ....αλλα σε ορισμενα κομματια (αγνωστο γιατι) ξεφλουδιζει Γι' αυτό έχω πει και πιο παλιά, ότι για σιγουριά το αστάρι της Dupli-Color το χρησιμοποιώ μόνο όταν δεν πρόκειται να μασκάρω επάνω του. Επειδή ακριβώς αυτό το κίτρινο το έχω χρησιμοποιήσει κατά κόρον στην Bugatti αλλά και στο μουσούδι της Caterham, ξέρω ότι γυαλίζει μια χαρά μετά το τρίψιμο και γυάλισμα. Έτσι είναι. Αν θες πιο φωτεινό αλουμίνιο, καλύτερα να χρησιμοποιείς το Silver της Humbrol.
|
|