|
Post by czt on Mar 24, 2020 22:55:14 GMT 2
μασκα εχω ,φιλτρα 3μ δεν προλαβα να παρω ... αληθεια για ποια φιλτρα σκεφτεσαι?
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 23:10:46 GMT 2
εχω την μασκα 6000 τις 3μ κ δεν εχω φιλτρα ... τωρα κ μια καλη ffpp2-3 kanei πολυ καλη δουλεια κ μια μικρη βοηθεια γιατι ακουω τωρα τελευταια ολο βλακιες οι μασκες σε νορμαλ χρηση κ η κλασικες που βλεπουμε συνεχεια ειναι σε 3 επιπεδα ffpp1 για σκονες και βαψιμο διαλυτη νερου ffpp2 για οργανικες ενωσεις ...ατμους απο διαλυτες . ffpp3 για πολυ καλη θωρακισει του οργανισμου ...μεχρι βιολογικο πολεμο τωρα οι μασκες με τα δυο φιλτρα τα φιλτρα που ειναι εξτρα καθοριζουν την χρηση τους
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 25, 2020 9:54:17 GMT 2
Μετέφερα τη κουβέντα Μιχάλη - Κώστα για να μην χαθεί στο SAH GB.
|
|
|
Post by czt on Mar 25, 2020 16:34:25 GMT 2
εχω την μασκα 6000 τις 3μ κ δεν εχω φιλτρα ... τωρα κ μια καλη ffpp2-3 kanei πολυ καλη δουλεια κ μια μικρη βοηθεια γιατι ακουω τωρα τελευταια ολο βλακιες οι μασκες σε νορμαλ χρηση κ η κλασικες που βλεπουμε συνεχεια ειναι σε 3 επιπεδα ffpp1 για σκονες και βαψιμο διαλυτη νερου ffpp2 για οργανικες ενωσεις ...ατμους απο διαλυτες . ffpp3 για πολυ καλη θωρακισει του οργανισμου ...μεχρι βιολογικο πολεμο τωρα οι μασκες με τα δυο φιλτρα τα φιλτρα που ειναι εξτρα καθοριζουν την χρηση τους Αγαπητέ φίλε Μιχάλη και εγώ την ίδια σειρά έχω για την ακρίβεια την 6200. Λόγο της κατάστασης με τον ιο επειδή τα φίλτρα που έχει είναι ενεργού άνθρακα είναι σούπερ και για έξοδο από το σπίτι. Τώρα τα φίλτρα παίζουν. Αν θυμάμαι σωστά έχω τα 6052 . Πολύ ευχαριστημένος τη χρησιμοποιώ χωρίς προφιλτρα. Σε συζήτηση με φίλο μου ανέφερε είναι καλό να αποθηκεύεται σε σακούλα για μεγαλύτερη ζωή των φίλτρων. Μετέφερα τη κουβέντα Μιχάλη - Κώστα για να μην χαθεί στο SAH GB. Πολύ καλά έκανες γιατί είναι σημαντικό θέμα.
|
|