|
Post by mikys2019 on Mar 15, 2020 12:43:10 GMT 2
Εχω μπλεξει με το αλπινε κ θελει νικελ περιθωριο γυρω απο τα τζαμια Kοιταξα κ βρηκα το bare metal κ διαφορες αλλες τεχνικες .. Bρηκα κ βιντεο ακριβως το alpine πως μπαινει το bare metal στο εμπρος κ πισω παρμπριζ Ομως τα πλαινα μου φαινονται βουνο ..κατι σιριτια μια σταλεια . Eχω δει να βαζουν ενα εννιαιο κοματι κ αλλος να βαζει κομματι κομματι Aλλος βαζει bare metal αλλος το συχενεται Alλος αλουμινοταινια αλλος αλουμινοχαρτο βαζοντας εξτρα κολλα .. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΒΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ Κ ΓΙΑΤΙ ...
|
|
|
Post by Sakis on Mar 15, 2020 13:09:38 GMT 2
Eίναι καθαρά θέμα προτίμησης και ευκολίας σε ό,τι αφορά σε εσένα. Κάνε δοκιμές και δες τι σου ταιριάζει. Εγώ για παράδειγμα θα έβαζα BMF αφού πρώτα χάραζα γύρω από το υπερυψωμένο σημείο ώστε μόλις μπει το BMF να φωλιάσει στη γράμμωση χωρίς τον κίνδυνο να χαράξω το χρώμα.
|
|
|
Post by czt on Mar 16, 2020 11:53:47 GMT 2
Μιχαλη βαλε καποιο βιντεο που βρηκες . Σακη αυτο που αναφερεις τη ειναι?
|
|
|
Post by Sakis on Mar 16, 2020 14:40:46 GMT 2
Μιχαλη βαλε καποιο βιντεο που βρηκες . Σακη αυτο που αναφερεις τη ειναι? Bare Metal Foil
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 16, 2020 16:45:38 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 16, 2020 16:48:46 GMT 2
Μιχαλη βαλε καποιο βιντεο που βρηκες . Σακη αυτο που αναφερεις τη ειναι? Bare Metal Foil αυτο ειναι μαρκα αλουμινοφυλλου.. το αριστερο στην φωτο
|
|
|
Post by czt on Mar 16, 2020 17:54:22 GMT 2
Μιχαλη βαλε καποιο βιντεο που βρηκες . Σακη αυτο που αναφερεις τη ειναι? Bare Metal Foil ευχαριστω πολυ σακη!!!! ευχαριστ πολυ μιχαλη! Οτι πιστευεις οτι ειναι χρησιμο για εμας βαλε λινκ
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 28, 2020 18:49:32 GMT 2
Νομιζω εξαιρετικη λυση ειναι οι μαρκαδοροι Molotow,αγορασα προσφατα και ειμαι ικανοποιημενος απο τα αποτελεσματα
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 29, 2020 12:01:27 GMT 2
Οι μαρκαδόροι είναι πολύ καλή λύση αν 1) δεν τρέμει το χέρι σου, 2) αν έχεις καιρό να περιμένεις να στεγνώσει καλά και 3) αν παρόλα αυτά αποφύγεις να το αγγίξεις μετά (θαμπώνει). Για μένα, το BMF είναι η καλύτερη λύση, είναι σαφώς λεπτότερο από οποιαδήποτε αλουμινοταινία αυτοκόλλητη ή μη και επιτρέπει το άγγιγμα μετά την τοποθέτηση χωρίς πρόβλημα. Όσο για τον τρόπο τοποθέτησης, δουλεύω με μονοκόμματες λωρίδες. Δες το WIP της Bugatti Μιχάλη, τα νίκελ στα μαρσπιέ έγιναν έτσι.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 29, 2020 12:03:39 GMT 2
Νομιζω εξαιρετικη λυση ειναι οι μαρκαδοροι Molotow,αγορασα προσφατα και ειμαι ικανοποιημενος απο τα αποτελεσματα Ίδια δουλειά με τους Molotow κάνουν και οι edding (751 και 780) και οι Sharpie.
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 29, 2020 15:13:01 GMT 2
Ποιά η διαφορά αλουμινοταινίας και πουλοταινίας?
1) η αλουμινοταινεια εχει κολλα απο πισω κ εχει παχος 0,5 του χιλιοστου ...κολλημενη πανω στο γραφειο οσο χαλια κ να την βαλεις με την μπατονετα γινετε τελεια κ αποκτα τα νερα ( τα μηδαμινα ) τουγραφειου 2) ταινεια πουλιων εχει παχος 0,3 του χιλιοστου χωρις κολλα απο πισω κ σαν υλικο δεν τσαλακωνεται τοσο ευκολα οσο η αλουμινοταινεια ..δεν την κολλησα κ δεν ξερω πως συμπεριφεται ..
μετραω το παχος τις BFM και σας λεω .
|
|