|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 27, 2011 0:48:57 GMT 2
Σπυρο το Dry Booth σου ειναι εμπνευση!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 28, 2011 10:23:16 GMT 2
Σπυρο το Dry Booth σου ειναι εμπνευση!! +1000 : : : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 3, 2012 20:39:51 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Jan 5, 2012 1:02:35 GMT 2
Δικό σου ήταν ρε θηρίο;;Ωραίος!Το είχα δει και παλιότερα... ;D Για Humbrol λες να κάνει ή θα βάψει όλο το δωμάτιο περιμετρικά... ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 5, 2012 2:08:10 GMT 2
Εγώ για το ανακάτεμα χρησιμοποιώ ενα μιξεράκι χειρός (για φραπέ) αλλά μπαταρίας - λόγω στροφών.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 5, 2012 14:49:36 GMT 2
Παναγιώτη αν μπορείς, βάλε μια φώτο από την κυανοακριλική κόλλα που δεν κάνει fogging, γιατί όπου έσω ρωτήσει κάνεις δεν ξέρει... Σε ευχαριστώ... : :
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 5, 2012 15:37:05 GMT 2
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ αυτή αλλά υπάρχουν και απο άλλες εταιρείες. Την αγόρασα απο το Micro Markt όμως νομίζω οτι και Ελλάδα βρίσκεις
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 5, 2012 15:42:09 GMT 2
Thanks φίλε μου... : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 5, 2012 19:06:05 GMT 2
Θάνο μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά κάνει στα χρώματα τέλειο ανακάτεμα.
Σπύρος
|
|
|
Post by iliasbass on Apr 16, 2012 21:04:05 GMT 2
ιδεα για αναπαρασταση ασφαλτου απο γκρι ντουκοχαρτο!!! το ειχα βρει στα εργαλεια του πατερα μου αλλα τοτε ειχα παρατησει το μοντελισμο παρολα αυτα πρεπει να υπαρχει ακομα στο συρταρι μου στο πατρικο μου...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 19, 2012 11:39:55 GMT 2
καλημερα σε ολους διαβασα πιο πανω οτι ψαχνετε για κυανοακρυλικη κολλα που δεν κανει fogging εγω χρησιμοποιω αυτη πραγματικα ειναι τελεια, αν την συνδιασεις και με τα nozzles τοτε γινετε ενα πολυ καλο εργαλειο την αποθηκευω στην καταψυξη και συντηρηται για πολυ μεγαλο διαστημα την αγοραζω απο ιαπωνια www.1999.co.jp/eng/10038935ειναι της asse CA-04
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 19, 2012 13:13:01 GMT 2
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on May 18, 2012 20:00:14 GMT 2
από μαγαζι με χάντρες και κοσμήματα βρήκα μεγάλη γκάμα από συρματάκια σε διάφορες διατομές και χρώματα καθώς και συρματόσχοινα σε διάφορες διατομές
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Sept 24, 2012 16:17:34 GMT 2
η καινούρια μου "ανακάλυψη": διαλυτικό νίτρου αντί για την υγρή κόλλα της ταμίγια!!! ακόμα είναι υπο δοκιμή αλλά η πρώτη προσπάθεια με έχει ικανοποιήσει πλήρως.ακόμα και σε πλαστικά που δεν μου τα κόλλαγε η ταμίγια 40ml κόλλα =5ευρώ περίπου 1λιτρο νίτρο=4ερώ περίπου
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 24, 2012 20:22:24 GMT 2
Λοιπόν για όσους χρησιμοποιείτε αερογράφο, πηγαίντε στα καταστήματα που πουλάνε οδοντιατρικά είδη και ζητήστε "Συλλογή κώνων χάρτου", θα σας δώσουν μια μικρή πλαστική κασσετίνα που μεσα έχει κάτι μυτερούς χάρτινουςε κώνους. Θα δείτε οτι έχουν πάχος απο 0.8 μέχρι και 0.15. Πού χρησιμεύουν;;;; Όταν καθαρίζετε τον αερογράφο, συνήθως κάνετε μια "μύτη" με χαρτί για να καθαρίσετε το tip (μπέκ). Τώρα είναι πανεύκολο μ' αυτούς τους κώνους. Επίσης απο φαρμακείο αγοράστε βουρτσίτσες για καθαρισμό δοντιών αντί οδοντικού νήματος. Είναι κατι μικροσκοπικές βουρτσίτσες απο 0.6 μέχρι και 0.2 με πλαστικό πίσω στέλεχος. Τις χρησιμοποιούμε ακριβώς όπως τους κώνους χάρτου αλλά για ξεραμένά υπολλείματα στο tip. Απο προμηθευτές χοντρικής ιατρικών ειδών, ζητήστε κυπελλάκια χαπιών. Πρόκειται για μικρά διάφανα κυπελλάκια που τα χρησιμοποιούν στα νοσοκομεία για να βάζουν μέσα τα χάπια των ασθενών. Μέσα σ' αυτά ανακατεύουμε και αραιώνουμε χρώμα ώστε να το βάλουμε μετά στον αερογράφο. Εχουν το πλεονέκτημα οτι αντέχουν μέχρι και διαλυτικό πολυουρεθάνης αλλά έχουν και διαβάθμιση ποσότητας (δοσομετρητής). Τέλος στα ίδια καταστήματα (χοντρικής) ζητήστε γυάλινη πιπέτα δοσομετρητή. Δίνεται με γυάλινο φιμέ μπουκαλάκι και αντέχει τα πάντα !!!!! Εαν σας ενδιαφέρει μπορώ να τα βγάλω φώτο ώστε να έχετε μια εικόνα περι τίνος πρόκειται ολα αυτά Και μια πρόταση για όσους είναι απο Θεσσαλονίκη μπορούμε να ορίσουμε μια μέρα για εξόρμηση εφοδιασμού τέτοιων υλικών (μιας και ξέρω απο πού μπορούμε να τα πάρουμε). ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μπορούμε να πάρουμε και για φίλους εκτός Θεσσαλονίκης
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 24, 2012 20:26:00 GMT 2
Tip: Στο spray pot σας ή cleaning station όπως το λένε επίσης ΠΑΝΤΑ να βάζεται 1-2 δάχτυλα νερό. Αυτό βοηθά α) Να μην κολλά το ψεκαζόμενο χρώμα στα τοιχώματα β) Να μην έχουμε ξεραμένο κατακάθι στο πάτο γ) Να περιορίζονται οι οσμές μιας και φιλτράρονται απο το νερό δ) Να μην ρυπαίνουμε το περιβάλλον μιας και ακόμα και το διαλυτικό νίτρου λόγω πίεσης ψεκασμού διαλύεται στο νερό (ok ρυπαίνουμε αλλά οχι τόσο όσο αν χύσουμε αδιάλυτο το διαλυτικό στο περιβάλλον).
|
|