paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Feb 12, 2020 9:22:59 GMT 2
Σας ευχαριστω! Εχω αρχισει δοκιμαστικες και τραβαω τα ζιαβυ μου Θα τα πουμε αναλυτικα συντομα Έχοντας συνηθίσει να βλέπουμε τα 43αρια στην παλάμη σου, αυτό πράγματι δείχνει τεράστιο! Αδυνατισα
|
|
|
Die Sau
Feb 12, 2020 12:03:33 GMT 2
Post by alex78 on Feb 12, 2020 12:03:33 GMT 2
Αδυνατισα
Μάλλον καλύτερα....συρρικνώθηκες....!!!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Die Sau
Feb 25, 2020 13:01:43 GMT 2
Post by paparadiation on Feb 25, 2020 13:01:43 GMT 2
Καλημερα. Επειδη υπηρχε μια συζητηση περι αποχρωσεων για την Αλπιν του Μιχαλη, και κατα ποσο υπαρχει ακριβεια στις αποχρωσεις, σας παρουσιαζω την εμπνευση του μεγα παπατζη κονσαλταντ Χιρομποϊ (το εχει το ονομα ) για το χρωμα της 917/20. Ενταξει ροζ δε το λες, και δεν εχει και πολυ νοημα να συγκρινουμε με φωτογραφιες του πραγματικου, καθως η ισορροπια των χρωματων στις φωτογραφιες εξακολουθει να ειναι μια πονεμενη ιστορια, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για φωτογραφιες 50 ετων. φωτο 1 φωτο 2 φωτο 3 φωτο 4 φωτο 5 Υπαρχει στην αγορα και αυτο το χρωμα απο gravity colors. Το διανοημα ειναι οτι πηξαμε στους ειδικους και στα αυθεντικα χρωματα Γι'αυτο επιμενω οτι δεν υπαρχει λογος να μπουμε στη διαδικασια να το ψιριζουμε , καθως στο τελος θα νικησει το σπρεη RAL3015 που δειχνει σωστο Απλα ετσι για την ιστορια, αν διαβαζουν τα 2 ατομα που εχουν δει σχετικα προσφατα ζωντανο το γουρουνακι στο μουσειο της Πορσε, θα τους ημουν ευγνομων αν μπορουσαν να μας πουν με τι απο ολα αυτα μοιαζει το ροζ της 917/20 τελικα Δεχομαι και πριβέ μηνύματα Ευχαριστω
|
|
|
Die Sau
Feb 25, 2020 17:13:13 GMT 2
Post by gtziaf on Feb 25, 2020 17:13:13 GMT 2
Δημήτρη, νομίζω ότι αυτό που ρωτάς θα ήταν πιο ουσιαστικό, αν σε κουτάλια έβαφες και βερνίκωνες με τα υποψήφια χρώματα, ώστε να μπορείς να επιλέξεις τι σου φαίνεται πιο σωστό και να σου πουν αυτοί που την έχουν δει από κοντά τη γνώμη τους. Στο ποστ σου και τα δύο μπουκαλάκια που δείχνεις, τα χρώματα δεν είναι αναμεμιγμένα, άρα απέχουν από αυτό που θα ψεκάσει ο αερογράφος σου. Επίσης, θα το ψεκάσεις πάνω σε γκρι αστάρι, σε λευκό; Θα χρησιμοποιήσεις κάποιο χρώμα (κίτρινο, κόκκινο) ως υπόστρωμα, πριν το ροζ, για να εξαλείψεις την τονική διαφορά που ενδεχομένως θα έχουν τα μεταλλικά με τα ρητινένια τμήματα του αμαξώματος; Από προσωπική εμπειρία με το ροζ αστάρι της zero, το προηγούμενο που είχα ήταν κανονικό ροζ και όλα σούπερ. Όταν τελείωσε στο νέο που πήρα η χρωστική ήταν κολλημένη στον πυθμένα κι όσο και αν ανακάτευα, δεν αναμιγνυόταν σε ικανοποιητικό βαθμό. Με συνέπεια να μην είναι και πολύ ροζ. Με βάση αυτά δεν θα εμπιστευόμουν τη ZP στη συγκεκριμένη απόχρωση. Όπως και να έχει πάντα μπορείς να προσθέσεις κόκκινο (ή αντίθετα λευκό), μέχρι να φτάσει στο επίπεδο που ικανοποιεί το δικό σου αισθητικό και ρεαλιστικό κριτήριο. Όλα τα άλλα δεν έχουν και πολύ στη σημασία. Στη δική σου βιτρίνα θα μπει. Ξεκίνησες;
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Die Sau
Feb 25, 2020 18:54:13 GMT 2
Post by paparadiation on Feb 25, 2020 18:54:13 GMT 2
Γιωργο θενξ για τη μακροσκελη αναλυση Ακομα δεν εχω φτιαξει κατι, εκανα μερικα ντραη φιτ και τωρα ψαχνω για καλιμπρα Το μπουκαλακι το εχω "αγαπησει" στο κουνημα, το δε gravity εχει φυσαλιδες και αυτο απο το κουνημα στη φωτογραφια. Οποτε δεν τιθεται θεμα κολλημενων πιγκμεντς. Απλα εχουμε δυο "αυθεντικα" χρωματα που απεχουν μιλια. Για τα ροζ/κιτρινα/κοκκινα υποστρωματα που λες δεν εχω πειστει για τη χρησιμοτητα τους, και μου φαινονται αχρειαστος κοπος. Ασπρο ασταρι στα ανοιχτοχρωμα για να μην χρειαστουν 45 χερια να καλυψει το χρωμα, γκρι στα υπολοιπα. Επισης, αν αρχισουμε τις αλχημειες με προσθεσεις χρωματων, τρεχα γυρευε. Για αυτο και εθεσα μονο ενα ερωτημα, το εξης: αν υπαρχει καποιος εχει δει λαηβ το αυτοκινητο και δε βαριεται,ετσι για την ιστορια να μας πει αν αυτο που ειδε λαηβ ταιριαζει με το χρωμα σε καποια απο τις φωτογραφιες που βλεπει στο προηγουμενο ποστ. Τα υπολοιπα ειναι περιτυλιγμα για το για ποσο μλκες μας θεωρει ο εκαστοτε χιρομποης Ουτως ή αλλως, στο τελος σπρεη RAL θα παιξει Αγαπατε αλληλους
|
|
|
Die Sau
Feb 25, 2020 20:35:13 GMT 2
Post by jvolume on Feb 25, 2020 20:35:13 GMT 2
Δημήτρη καλησπέρα Το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα είναι αυτό της Gravity. Της Zero φαίνεται πολύ "ασπρουλιάρικο" αν και έχω δει αρκετούς να το χρησιμοποιούν με όμορφο αποτέλεσμα. Έχω δει φώτος του κανονικού που πραγματικά είναι πολύ ξεπλυμένο το ροζ αλλά αυτό προφανώς είναι λόγω φωτισμού. Το αμάξι είναι ροζ καθαρό. Ότι και να το βάψεις μέσα θα πέσεις. Δες εδώ: scalewheels-gr.com/thread/450/porsche-museumΤο ίδιο αμάξι φωτογραφήθηκε με κάποια χρόνια διαφορά από μένα με ψηφιακή μηχανή και από τον Χρήστο λογικά με κινητό και τοποθετημένο σε άλλο σημείο εντός του μουσείου με διαφορετικό φωτισμό. Το θυμάμαι ένα - δυο τόνους πιο ανοιχτό από ότι στις φωτογραφίες αλλά όχι ξεπλυμένο. Ελπίζω να βοήθησα. καλή συνέχεια
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Die Sau
Feb 25, 2020 21:31:13 GMT 2
Post by paparadiation on Feb 25, 2020 21:31:13 GMT 2
Γιου αρ δε μαν!!!! Χιλια ευχαριστω!!!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Apr 7, 2020 21:14:53 GMT 2
Γκουτεν αμπεντ μαηνεν φροηντεν. Οχι, παρα τη σαπιλα του κιτ, δεν το εχω πουλησει ακομα για μια εξαδα ντετολ. Εχουν γινει καποια ντραη-φιτς και εχω αφαιρεσει ολες τις αναγλυφες βιδες στον κινητηρα - και ειναι και πολλες - με σκοπο να τις αντικαταστησω με αλλες λεπτομερεστερες. Επισης σχεδιαζω σιγα σιγα τα κομματια που θα αντικατασταθουν - και θα ειναι πολλα . Το μοναδικο σημειο αξιο αναφορας στην μεχρι τωρα πορεια ηταν η σημερινη παραλαβη. Το ευαγγελιο. Οι 10-σε-1 εντολες των απανταχου καμμενων. Σε απταιστα γερμανικα κατω ρηνανιας βεστφαλιας. Καποτε ειχα κανει 4 χρονια γερμανικα, τα πιο πεταμενα λεφτα που ειχε δωσει ο μαηνεν φατερ για την επιμορφωση μου. Ε λοιπον, ηρθε η ωρα να αξιοποιησουμε την επενδυση Αουφ βίντερζεεν
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 8, 2020 11:51:34 GMT 2
Καποτε ειχα κανει 4 χρονια γερμανικα, τα πιο πεταμενα λεφτα που ειχε δωσει ο μαηνεν φατερ για την επιμορφωση μου. Ε λοιπον, ηρθε η ωρα να αξιοποιησουμε την επενδυση Ich wünsche Dir eine fruchtbare Lektüre!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Apr 9, 2020 21:55:30 GMT 2
Γιαβολ μον Κομανταντ, γιαβολ! Ντανκε! Ας ειναι καλα το γκουγκλ τρανσλεητ
|
|