paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Oct 10, 2019 12:21:25 GMT 2
Κωνσταντινε, στο f1m.com στο φορουμ, στις αγγελιες
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 10, 2019 13:34:58 GMT 2
Ωραίες και οι νέες φωτό Δημήτρη! Θα χαρεί και ο Άλεξ και όχι μόνο!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 12, 2019 15:57:26 GMT 2
Χωρις μεταγγιση. Ασταρι γκρι, ασταρι ασπρο, λευκο γκλος, κοκκινο και βερνικι ολα απευθειας απο τη φιαλη. Παντα ζοριζομουν με τον αερογραφο στο θεμα αντε να στησω, να ανακατωνω χρωματα, να πετυχω πιεση αραιωση κλπ, και φυσικα το χειροτερο ολων καθαρισμα. Επισης, κακα τα ψεματα, αυτα τα χρωματα που ψεκαζουμε ειναι κινδυνος-θανατος για μεσα στο σπιτι, ασε που κανουν να ξεβρωμισουν ωρες, ασχετως spray booth. Ως εκ τουτου αποφασισα να παω φουλ-σπρεη στο μπαλκονι και πινελο για λεπτομερειες, και να μεινει ο αερογραφος για τιποτα περιεργα χρωματα που δεν βρισκω την αποχρωση (τα οποια εδω που τα λεμε ειναι ελαχιστα και εκτος αυτου, χεστηκα στην τελικη αν δεν ειναι και 100% ακριβης η αποχρωση ).
Που ήσουνα αγόρι μου τόσο καιρό.....??
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Oct 14, 2019 16:40:48 GMT 2
Που ήσουνα αγόρι μου τόσο καιρό.....?? Ημουν απασχολημενος, καθαριζα τον αερογραφο
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 19, 2019 14:20:43 GMT 2
Δημήτρη, με την ευκαιρία, το λευκό gloss γιατί το χρειάζεσαι πάνω από το άσπρο αστάρι πριν ψεκάσεις το κόκκινο;
Ευχαριστώ!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Oct 21, 2019 12:19:03 GMT 2
το λευκό gloss γιατί το χρειάζεσαι πάνω από το άσπρο αστάρι πριν ψεκάσεις το κόκκινο; Δεν εχει να κανει με το κοκκινο, καταρχην ψεκασα εκει που θα εμενε λευκο το μοντελο τοπικα, για να κατσουν καλα τα σηματα στα σημεια που η λευκη χαλκομανια εκανε λιγο οβερλαπ με το λευκο χρωμα γυρω απο το ρολμπαρ (χωρις να χρειαστει να ξαναψεκασω γκλος βερνικι πριν τα σηματα). Κατα δεύτερον και σημαντικότερον, επειδη παντα στη διχρωμια μενει ενα ανεπαισθητο σκαλοπατακι μεταξυ των δυο χρωματων, εχω παρατηρησει οτι οταν το ετριβα ελαφρως για να μειωθει, οσο πιο ματ ηταν τα χρωματα, τοσο πιο ευκολα κολαγαν υπολλειματα και δεν καθαριζαν ευκολα, σε αντιθεση με τα γκλος, που η σκονη της μπογιας φευγει χωρις να λεκιασει το χρωμα (που ειδικα κοκκινο στο λευκο κανει μπαμ και δε σε σωζει ουτε ο διαβολακος του λεκε)
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 21, 2019 19:01:42 GMT 2
το λευκό gloss γιατί το χρειάζεσαι πάνω από το άσπρο αστάρι πριν ψεκάσεις το κόκκινο; Δεν εχει να κανει με το κοκκινο, καταρχην ψεκασα εκει που θα εμενε λευκο το μοντελο τοπικα, για να κατσουν καλα τα σηματα στα σημεια που η λευκη χαλκομανια εκανε λιγο οβερλαπ με το λευκο χρωμα γυρω απο το ρολμπαρ (χωρις να χρειαστει να ξαναψεκασω γκλος βερνικι πριν τα σηματα). Κατα δεύτερον και σημαντικότερον, επειδη παντα στη διχρωμια μενει ενα ανεπαισθητο σκαλοπατακι μεταξυ των δυο χρωματων, εχω παρατηρησει οτι οταν το ετριβα ελαφρως για να μειωθει, οσο πιο ματ ηταν τα χρωματα, τοσο πιο ευκολα κολαγαν υπολλειματα και δεν καθαριζαν ευκολα, σε αντιθεση με τα γκλος, που η σκονη της μπογιας φευγει χωρις να λεκιασει το χρωμα (που ειδικα κοκκινο στο λευκο κανει μπαμ και δε σε σωζει ουτε ο διαβολακος του λεκε) Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! Ξεκάθαρο τώρα για εμένα!
|
|