|
Post by nektarios on Sept 21, 2020 19:10:09 GMT 2
|
|
|
Post by kyriakos on Sept 21, 2020 19:55:19 GMT 2
Το κιτ της hobby design είναι από ότι βλέπω το ap2 που λέει αλλά δυστυχώς δεν έχει την μαμά ζάντα...όσο για το honda το κράτησα 6 χρόνια κ μετά λόγο οικογένειας πουλήθηκε! ευχαριστώ πολύ φίλε μου εύχομαι καλό γυάλισμα !!
|
|
|
Post by czt on Sept 23, 2020 14:48:31 GMT 2
Μ0ραβο νεκ πολυ ωραιαδουλεια!!! Ξερεις οτι βαφεις το καταραμενο χρωμα δυστυως θα εχεις θεματα! αλλα το εχεις αρα περιμενουμε τα ωραια. Κυριακο πολυ ωραιο οχημα κριμα που το αποχωριστήκατε
επισησ ,ια ερωτηση για τις διαφορες μεταξυ των εκδοσεων της ταμιγια
|
|
|
Post by nektarios on Sept 25, 2020 22:38:39 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Για τις διαφορές πραγματικά δεν ξέρω να σου πω κάτι, εκτός από τις ζάντες και από το οτι στα 2 από τα 3 (ίσως όμως και στα 3) δίνει τη δυνατότητα να φτιαχτούν είτε cabrio είτε hard top είτε canvas top. Κάποια άλλη ορατή διαφορά δεν βλέπω...
|
|
|
Post by czt on Sept 26, 2020 11:28:05 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Για τις διαφορές πραγματικά δεν ξέρω να σου πω κάτι, εκτός από τις ζάντες και από το οτι στα 2 από τα 3 (ίσως όμως και στα 3) δίνει τη δυνατότητα να φτιαχτούν είτε cabrio είτε hard top είτε canvas top. Κάποια άλλη ορατή διαφορά δεν βλέπω... Ρωταω γιατι σε αναζητηση ειδα διαφορες σε τιμες και λεω γιατι ετσι. Ειναι μαστ εργαλειο για τη βιτρινα και παρατηρησα πιο πολλα καμπριο εχω αν και δεν με τρελαινουν χαχα
|
|
|
Post by nikostheo on Jan 23, 2021 21:48:37 GMT 2
ανυπομονω για το τελικο αποτελεσμα η τελος παντων το επομενο ποστ μεχρι στιγμης εχω μεινει με το στομα ανοιχτο
|
|
|
Post by nektarios on Jan 24, 2021 23:17:23 GMT 2
Νίκο σε ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο, ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν έκανα τίποτε φοβερό και τρομερό, αυτά που βλέπεις είναι απλώς το αποτέλεσμα πολυετούς έντονης προσπάθειας και βελτίωσης μέσα από σειρά αναρίθμητων λαθών. Ως προς το επόμενο update, η αλήθεια είναι οτι ήταν πολύ κοντά (μαζί με την ολοκλήρωση), αλλά το τελικό βερνίκι έγινε σαν τα το είχε κάνει κάποιος που ψέκαζε για πρώτη φορά με αερογράφο (τα λάθη που λέγαμε...), συνεπώς απαιτήθηκε εξαντλητικό τρίψιμο, που όμως έχει ολοκληρωθεί και περιμένω κατάλληλο καιρό για να το βερνικώσω ξανά. Εφόσον αυτό (συν το γυάλισμα) γίνει, πιστεύω οτι οι εργασίες που απομένουν θα ολοκληρωθούν σε λιγότερο από μια εβδομάδα. και η αλήθεια είναι οτι την ολοκλήρωση αυτού του κιτ την περιμένω κι εγώ πώς και πώς...
|
|
|
Post by czt on Feb 6, 2021 2:10:41 GMT 2
Σήμερα θα έχει καλό καιρό άρα περιμένουμε από Δευτέρα ενημέρωση!!!
|
|
|
Post by nikostheo on Apr 27, 2021 18:23:49 GMT 2
👂🏻👂🏻👂🏻🥺🥺🥺
|
|
|
Post by nektarios on May 4, 2021 15:48:13 GMT 2
Παίδες, έχετε απόλυτο δίκαιο να διαμαρτύρεστε! Είπα για μια βδομάδα και έχουν περάσει πάνω από 3 μήνες... Ωστόσο, επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο για μένα χρονικό διάστημα, με σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές που με κράτησαν για πάνω από 1 μήνα μακριά από ο,τιδήποτε μοντελιστικό, και που ακόμη προσπαθώ να εγκλιματιστώ στη νέα πραγματικότητα. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός οτι το περιβόητο Simba καταναλώνει σχεδόν ολόκληρο τον όποιο ελεύθερο χρόνο μου, με έκανε όχι μόνο να φανώ απολύτως αναξιόπιστος απέναντί σας, αλλά και να έχω πρακτικά σταματήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα σε σχέση όχι μόνο με το S-2000 αλλά και με τη McLaren του GB... Κάποια στιγμή όμως θα επανέλθω, πού θα πάει;
|
|
|
Post by nikostheo on May 5, 2021 11:45:26 GMT 2
Κάποια στιγμή όμως θα επανέλθω, πού θα πάει; Μην αγχώνεσαι ελπίζω να πάνε όλα καλά με ότι σε κρατάει μακριά από το χόμπι και να επανέλθεις με την διπλάσια όρεξη και φυσικά χρόνο
|
|
|
Post by nektarios on Sept 14, 2021 22:18:23 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 15, 2021 19:30:45 GMT 2
Πλησιάζεις σε ακόμη μία ολοκλήρωση φίλε! Αν θέλεις, διόρθωσε τις ενώσεις στις απολήξεις γιατί τα κενά φαίνονται! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 15, 2021 19:57:31 GMT 2
Είναι αυτό που λένε: "Θα ζήσω για να το δω;". Καλή συνέχεια φίλτατε!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 15, 2021 22:34:38 GMT 2
Φάνη και Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ για τα σχόλια! Φάνη, όντως τα κενά φαίνονται πολύ, ωστόσο στη φωτό οι απολήξεις δεν ήταν κολλημένες αλλά μόνον ακουμπισμένες στις θέσεις τους, για τις ανάγκες της φωτογράφησης. Επιπλέον, στο ολοκληρωμένο μοντέλο θα καλύπτονται, από την επάνω πλευρά με μεταλλικό πλέγμα και από την κάτω από τον διαχύτη. Κωνσταντίνε, ασφαλώς και θα το δεις, και μάλιστα πολύ σύντομα! Λίγες μέρες έμειναν για την παρουσίαση του ολοκληρωμένου!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 16, 2021 7:58:48 GMT 2
Τι λες Νεκ!!! Ακόμη θυμάμαι να το πασπατεύω στην κλαδική, 1+ χρόνο πριν. Να κάνουμε το lip carbon, βαριόμασταν; Γενικά, δες το και στα άλλα σου μοντέλα. Το cage είναι πολύ χοντρό. Καλό ίσως για το Unimog, αλλά για υπερβολικό για τα κανονικό αυτοκίνητο. Δες από κανένα κιτ σου που περιλαμβάνει cage, το πάχος, που δίνουν οι εταιρείες. Καλημέρα και καλή ολοκλήρωση
|
|