|
Post by gtziaf on Aug 30, 2019 17:14:48 GMT 2
Το καλοκαίρι πέρασε, ο κόσμος συμμαζεύεται σιγά-σιγά από τις παραλίες οπότε είναι ώρα να μαζευτούμε κι εμείς για μια από τις καθιερωμένες συναντήσεις μας. Τα θέματα πολλά..., όπως η νέα μόδα στα σορτσάκια, η απόχρωση ταν του δέρματος μετά το μαύρισμα, πότε αρχίζουμε δίαιτα, η νίκη της Φερραρι στη Monza (λέμε τώρα), ο ΠΑΟΚ και αν προλάβουμε για το G.B.  Για αυτό τη Δευτέρα 9/9 (Σεπτέμβρη)και ώρα 19.30 θα τα πούμε στη πιτσαρία " Da Leonardo Cucina Italiana" στην Πυλαία. Βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την έξοδο του περιφερειακού (έξοδος Χαριλάου-Πυλαίας) κι έχει πάρκινγκ. Η αναλυτική διεύθυνση είναι : Φιλίππου 50, Πυλαία 555 35 Χάρτης εδώ... GPS στίγμα: JX2M+2G Πυλαία Για πληροφορίες, οδηγίες κλπ επικοινωνήστε μαζί μου με μνμ ή τηλέφωνο. Παρακαλώ σχολιάστε το παρόν για να υπολογίσω τις συμμετοχές και να γίνει η σχετική κράτηση. Τα λέμε από κοντά 
|
|
|
Για να σας δω μαναρια μου...
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 30, 2019 17:44:05 GMT 2
Καλά να περάσετε! Με μέτρο το φαΐ-ποτό, εντάξει;
|
|
|
Post by czt on Aug 30, 2019 18:08:26 GMT 2
Παρών εκτός απροόπτου με διπλό μαχαιροπίρουνου!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 30, 2019 18:52:39 GMT 2
Άλεξ, αντί να κάνεις like πάνε να κλείσεις εισιτήριο.  Η κοιλιά... εεε.... η αγκαλιά μας είναι μεγάλη και η παρέα πάντα καλή.  Για αυτό το έβγαλα νωρίς, για να κάνετε τα κουμάντα σας. Για να σας δω μαναρια μου... Θα μας δεις, θα μας δεις... Καλά να περάσετε! Με μέτρο το φαΐ-ποτό, εντάξει; Σαλατούλες θα πάρουμε, ξέρεις... Παρών εκτός απροόπτου με διπλό μαχαιροπίρουνου! Το απρόοπτο είναι να έρθεις με ένα μαχαιροπίρουνο; 
|
|
|
Post by alex78 on Aug 30, 2019 19:11:03 GMT 2
Άλεξ, αντί να κάνεις like πάνε να κλείσεις εισιτήριο.  Η κοιλιά... εεε.... η αγκαλιά μας είναι μεγάλη και η παρέα πάντα καλή.  Για αυτό το έβγαλα νωρίς, για να κάνετε τα κουμάντα σας.
Αν μου υποσχεθείς ότι θα έχουμε ως ScW περίπτερο στην φετινή ΔΕΘ ανεβαίνω περπατώντας, για να μου ανοίξει κιόλας η όρεξη....  Όπως και να έχει καλά να περάσετε αδέλφια! 
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 30, 2019 19:26:18 GMT 2
Άλεξ, αντί να κάνεις like πάνε να κλείσεις εισιτήριο.  Η κοιλιά... εεε.... η αγκαλιά μας είναι μεγάλη και η παρέα πάντα καλή.  Για αυτό το έβγαλα νωρίς, για να κάνετε τα κουμάντα σας. Αν μου υποσχεθείς ότι θα έχουμε ως ScW περίπτερο στην φετινή ΔΕΘ ανεβαίνω περπατώντας, για να μου ανοίξει κιόλας η όρεξη....  Όπως και να έχει καλά να περάσετε αδέλφια!  Νόμιζα θα ζητούσες συνδρομή στο PAOK TV.  Ευκολάκι. Για την ακρίβεια η ΔΕΘ θα έχει περίπτερο στο ScW
|
|
|
Post by czt on Aug 30, 2019 21:27:25 GMT 2
Αν μου υποσχεθείς ότι θα έχουμε ως ScW περίπτερο στην φετινή ΔΕΘ ανεβαίνω περπατώντας, για να μου ανοίξει κιόλας η όρεξη....  Όπως και να έχει καλά να περάσετε αδέλφια!  Νόμιζα θα ζητούσες συνδρομή στο PAOK TV.  Ευκολάκι. Για την ακρίβεια η ΔΕΘ θα έχει περίπτερο στο ScW Paok tv για όλα τα μέλη του φόρουμ! Επίσης θα μοιράσεις προσκλήσεις η θα κάνουμε Μανδραπιδα ; Θα έχει μαύρη μπυρα με λουκάνικο;
|
|
|
Καλά να περάσετε! Με μέτρο το φαΐ-ποτό, εντάξει; Ναι ρε εννοειται.. 3 μετρα πιτσα εγω κ βλεπουμε
|
|
|
Post by nektarios on Sept 1, 2019 6:51:57 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 1, 2019 14:43:05 GMT 2
Παρών, ασφαλώς! Αν και μ' αυτά που διαβάζω από Κώστα και Αγάπιο, αναρωτιέμαι μήπως θα πρέπει να πάρω μαζί μου και ξηρά τροφή, για κάθε ενδεχόμενο...  Καλύτερα να πας έχοντας φάει φίλε!
|
|
|
Εσυ νεκ με τις γνωστες γαστονομικες σου προτιμησεις καλυτερα να φερεις μαζι σου σταφιδες γιατι αν ζητησουμε απο το μαγαζι βιγκαν πιτσα με κασερι απο σογια ( του γαμπρου) αλλαντικα μανιταριων, βιολογικες πιπεριες και ελαια καρυδας και carnauba, εχω εναν εκδηλο φοβο οτι θα μας διωξουν. Και ειμαι σε θερμιδικο ελλειμμα ηδη απο τωρα .
|
|
|
Post by czt on Sept 2, 2019 10:46:30 GMT 2
Παρών, ασφαλώς! Αν και μ' αυτά που διαβάζω από Κώστα και Αγάπιο, αναρωτιέμαι μήπως θα πρέπει να πάρω μαζί μου και ξηρά τροφή, για κάθε ενδεχόμενο...  Καλημέρα νεκταριε χαχαχαχα απλά κλαίω πολύ ωραία τα λες!
|
|
|
Post by czt on Sept 2, 2019 10:49:38 GMT 2
Εσυ νεκ με τις γνωστες γαστονομικες σου προτιμησεις καλυτερα να φερεις μαζι σου σταφιδες γιατι αν ζητησουμε απο το μαγαζι βιγκαν πιτσα με κασερι απο σογια ( του γαμπρου) αλλαντικα μανιταριων, βιολογικες πιπεριες και ελαια καρυδας και carnauba, εχω εναν εκδηλο φοβο οτι θα μας διωξουν. Και ειμαι σε θερμιδικο ελλειμμα ηδη απο τωρα . Χαχαχα κλαίω ! Ξέχασες τη φέτα βιγκαν και το σκορδόψωμο ! Όλα αυτά θα συνοδευτούν από ένα φανταστικό ροζέ!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 2, 2019 20:27:14 GMT 2
Εγώ ένα πράγμα μόνο θα πω: ο Φάνης παρευρέθηκε σε μια μόνο συνάντηση της ομάδας, και μπήκε αμέσως στο νόημα! Οτι δηλαδή η μόνη εξασφαλισμένη τροφή είναι αυτή που κάποιος έχει ήδη φάει πριν τη συνάντηση!  Επίσης, μήπως ξέρει κανείς αν ο Αγάπιος έχει αδυναμία στις σταφίδες; Η τόσο εξειδικευμένη πρότασή του με φοβίζει... 
|
|
|
Εγω βρε για σενα το λεω.. Θα τις ριξεις πανω απο τη πιτσα, θα την κανεις μια αηδια κ μιαη και μετα δε θα τη φαει κανεις... τσακ δικη σου... ;-D χαχαχα
|
|