|
Post by konstantinf on Aug 23, 2019 7:37:26 GMT 2
Ευχαριστούμε φίλτατε, σκέφτεσαι να μας τιμήσεις με την παρουσία σου...? Βασικά υπάρχει μια Enzo της Tamiya στην 1/12 στο στοκ μου, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα οριστικά το πρόγραμμα κατασκευών για την ερχόμενη σεζόν, οπότε δεν ξέρω αν "χωράει" μαζί με 1-2 μεγάλα κιτ στην 1/8... Ίδωμεν...
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 23, 2019 8:23:10 GMT 2
Ευχαριστούμε φίλτατε, σκέφτεσαι να μας τιμήσεις με την παρουσία σου...? Βασικά υπάρχει μια Enzo της Tamiya στην 1/12 στο στοκ μου, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα οριστικά το πρόγραμμα κατασκευών για την ερχόμενη σεζόν, οπότε δεν ξέρω αν "χωράει" μαζί με 1-2 μεγάλα κιτ στην 1/8... Ίδωμεν... Κωνσταντίνε, το επερχόμενο κιτ τη Italeri (8c) στην 1/12 μπορεί να συμμετάσχει κανονικά. Το ίδιο και το τα Κ81 (απευθείας από το κουτί) και Κ71 (ίσως με κάποιες μικροεπεμβάσεις). Δεν ξέρω αν ήταν κάποιο από αυτά στα σχέδια σου, αλλά σε ενημερώνω για να το ζυγίσεις και να αποφασίσεις. Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 23, 2019 9:43:28 GMT 2
Μπερδεύτηκα Γιώργο... Υπό ποια ιδιότητα θα συμμετάσχουν Alfa στο GB για τα 90 χρόνια Scuderia Ferrari; Εκτός αυτού, η μεν Italeri δεν εμφανίστηκε ακόμα, τις δε εν λόγω Pocher δεν τις έχω στο στοκ. Το μόνο που θα έπαιζε θα ήταν μια K55... Αλλά τα 2 χιλιάρικα δεν υπάρχουν!
|
|
|
Post by freddieslotcars on Aug 23, 2019 9:47:14 GMT 2
Ειχε βγαλει η Fujimi το Fiat 500 Ferrari edition μπορει να συμμετεχη;
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 23, 2019 9:59:27 GMT 2
Ειχε βγαλει η Fujimi το Fiat 500 Ferrari edition μπορει να συμμετεχη; Όχι...
|
|
|
Post by alex78 on Aug 23, 2019 12:58:36 GMT 2
Νομίζω Enzo και στην 1/12 κιόλας δεν έχουμε την τύχη να βλέπουμε συχνά, άσε που αποτελεί την καταλληλότερη αφορμή για να φύγει απο το ράφι και να τοποθετηθεί στην προθήκη σου στην βιτρίνα.
Κανένα μπέρδεμα Κωνσταντίνε.... Το Group Build αφορά όλα τα αυτοκίνητα (πολιτικά ή αγωνιστικά) που φέρουν το σήμα της Scuderia Ferrari. Στο group build συμμετέχουν όλες οι Ferrari παραγωγής, τα μονοθέσια της F1, τα αγωνιστικά πρωτότυπα ή GT, καθώς και οι προπολεμικές alfa romeo που έτρεχε η Scuderia Ferrari στους αγώνες της εποχής.Θυμίζω ότι η επέτειος των 90 χρόνων αφορά την ίδρυση της Scuderia Ferrari, της αγωνιστικής ομάδας δηλαδή, από τον Enzo. Η SF τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης προετοίμαζε και έτρεχε τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo στους αγώνες. Μετά τον πόλεμο, το 1947 ιδρύθηκε η Ferrari Spa. που περιλαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα και τον τομέα των πολιτικών αυτοκινήτων.
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 23, 2019 15:08:03 GMT 2
Γηράσκω αεί διδασκόμενος! Ευχαριστώ για την πληροφορία! Όσο για συμμετοχή και με τι θα το σκεφτώ - έχουμε δα καιρό ακόμα...
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 23, 2019 15:12:49 GMT 2
Γηράσκω αεί διδασκόμενος! Ευχαριστώ για την πληροφορία! Όσο για συμμετοχή και με τι θα το σκεφτώ - έχουμε δα καιρό ακόμα... Με το καλό Κωνσταντίνε! Να υπάρχει ακόμη ένας που μαζί με τον Γιώργο ολοκληρώνουν τις κατασκευές τους στα GB! Ας ελπίσουμε ότι θα το ολοκληρώσαμε και εμείς αυτή την φορά!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 23, 2019 17:13:57 GMT 2
Να υπάρχει ακόμη ένας που μαζί με τον Γιώργο ολοκληρώνουν τις κατασκευές τους στα GB! Ας ελπίσουμε ότι θα το ολοκληρώσαμε και εμείς αυτή την φορά! Αν κρίνω από το τελευταίο GB, κουβά θα πάτε Το τρακτόρι μου κείτεται ακόμη μισοτελειωμένο
|
|
|
Post by nektarios on Aug 23, 2019 22:34:04 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Η συμμετοχή μου: Η ιδιαιτερότητα της συμμετοχής μου είναι οτι δεν θα φτιαχτεί ένα ad hoc (που θα έλεγε και ο Κωνσταντίνος) κιτ της Revell ή της Monogram, που αναπαριστούν το συγκεκριμένο όχημα, αλλά το κιτ της Academy (που αναπαριστά ένα οποιοδήποτε όχημα παραγωγής) που ο Admin μού πρότεινε σαν καλύτερο. Και είναι αλήθεια οτι δείχνει πολύ προσεγμένο και λεπτομερειακό... Καλή επιτυχία σε όλους του συμμετέχοντες!
|
|
|
Post by czt on Aug 24, 2019 11:05:44 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Η συμμετοχή μου: Η ιδιαιτερότητα της συμμετοχής μου είναι οτι δεν θα φτιαχτεί ένα ad hoc (που θα έλεγε και ο Κωνσταντίνος) κιτ της Revell ή της Monogram, που αναπαριστούν το συγκεκριμένο όχημα, αλλά το κιτ της Academy (που αναπαριστά ένα οποιοδήποτε όχημα παραγωγής) που ο Admin μού πρότεινε σαν καλύτερο. Και είναι αλήθεια οτι δείχνει πολύ προσεγμένο και λεπτομερειακό... Καλή επιτυχία σε όλους του συμμετέχοντες! Καλη αρχη φιλε ! Miami vice style θα γινει? Δωσε χρωματικι σκεψη στο λαο!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Aug 27, 2019 10:52:22 GMT 2
Καλημέρα Φεραρίστι Η συμμετοχή μου στο GB θα είναι η Ferrari 312B3 (Tameo Kits 1/43). Καλή επιτυχία σε όλους
|
|
|
Post by nektarios on Aug 28, 2019 20:32:25 GMT 2
Κωνσταντίνε, ευχαριστώ! Εννοείται οτι θα γίνει όπως ακριβώς τη βλέπεις. Έτσι, μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Και Ferrari και Miami (ακόμη ένα movie car στη συλλογή).
|
|
|
Post by freddieslotcars on Sept 4, 2019 14:38:57 GMT 2
Η συμμετοχή μου είναι αυτό το μωρό..
|
|
|
Post by pkout on Sept 5, 2019 20:34:14 GMT 2
Πφφφφφτττττττ θα με βάλετε σε έξοδα παλιοπαιδα Τρία φερραρικα εχω στοκ και κανένα δεν τολμώ να αγγίξω . Μέσα και εγώ μόλις αυξήσω το στοκ μου!!! Καλές κατασκευές σε όλους
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Sept 8, 2019 21:34:07 GMT 2
Φίλοι καλησπέρα Μετά απο πολύ καιρό απραξίας,νομίζω πως ήρθε η ώρα της μοντελιστικής επανεκκίνησης,ευκαιρίας δοθήσεις και του συγκεκριμένου θέματος στο Group Build Η δική μου συμμετοχή, θα είναι με ένα κιτ της ALPHA MODEL στην 1/24 την Ferrari 812 Superfast Το συγκεκριμένο κιτ ειναι ρητίνη με πολλά κομμάτια pe και αρκετή λεπτομέρεια
Καλή αρχή και καλές κατασκευές για όλους
|
|