|
Post by LUNATIC on Mar 20, 2019 15:40:24 GMT 2
Παίδες... Θελω να συλλέξω πληροφοριες που να αφορούν τους εκτυπωτές laser. Εχω τα χαρτιά (χαλκομανιας) και ψάχνω να βρω έναν σωστό εκτυπωτή να αγοράσω. Εχω αρκετές χαλκομανιες που θελω να εκτύπωσω που δεν αφορούν το λευκό ή άλλο περίεργο χρωμα. Δεν ξέρω από ανάλυση ή από βάθος χρώματος κλπ κλπ κλπ. Σιγουρα γνωρίζει καλύτερα ένας που έχει ασχοληθεί. Περιμενω γνώμες-συμβουλές. Ευχαριστω
|
|
|
Post by czt on Mar 20, 2019 18:30:20 GMT 2
ενα απο τα λιγα πραγαμτα που γνωριζω ειναι οτι το κανουν οι πιο πολλοι σε εκτυπωτη με μελανι για λειζερ δεν ηξερα και επισης το αρχειο πρεπει να ειναι σε καλη αναλυση να μην κανει πιξελ στην επεξεργασια. μετα θελει ζουμια κλπ. τα χαρτια απο που τα προμηθευτικες (ελλαδα - εξωτερικο κλπ?) κοστος?
|
|
|
Post by LUNATIC on Mar 20, 2019 21:51:39 GMT 2
Είχα μπει στην διαδικασία πριν 9 χρόνια να εκτυπωσω σε laser στο σπίτι.Το τελικό αποτέλεσμα ήταν παρά παρά πολυ καλο.Η ανάλυση της εικόνας ή logo πρέπει να είναι τουλάχιστον 600X600.Αλλα παιζει ρόλο και το τελικό μέγεθος της εκτύπωσης.
|
|
|
Post by LUNATIC on Mar 21, 2019 12:09:29 GMT 2
Η αρχή έγινε σε 2 διαφορετικά κέντρα εκτύπωσης. Το πρώτο ήταν για κλωτσιές. Το δεύτερο δείχνει πιο καλο. Τοποθετώ και ξανα ενημερώνω.
|
|
|
Post by LUNATIC on Mar 21, 2019 17:35:46 GMT 2
Λοιπον... Τις καλύτερες (ανάλυση) και οικονομικές λύσεις είναι να παρεις έναν inkjet εκτυπωτή σπιτιού. Κανένα εκτυπωτικό κέντρο δεν μπορεί να απόδωσει περισσότερο από 600Χ600 dpi. Αλλα θελει να ασφαλίσεις τα χρώματα απ το νερό με ανάλογο spray. Πάμε λοιπον στον laser εκτυπωτή. Πιο ακριβός και μικρότερη ανάλυση. Αλλα εκτυπώσεις,μουλιάζεις,τοποθετείς. Το σημερινό μου δείγμα είναι ένα ψαλιδι από ένα Honda της εταιρίας Minichamps. Γνωστή μετατροπή. Η εικόνα του ψαλιδιού απ το diecast. Εικόνα πραγματικού που εχω σαν στόχο στην αποτύπωση. Και το τελικό αποτέλεσμα. Σημείωση: 1)Η χαλκομανία “BATTLAX” είναι της Minichamps που την έβγαλα με νερό και την ξανα τοποθέτησα αφού έβαλα carbon decal στην ακρη. 2)Εκτυπωσα σε διάφανο χαρτί χαλκομανιας.Και η διαφορά είναι ότι το “europe parts” επρεπε πρωτα να την βάλω πάνω σε ένα κομμάτι λευκής χαλκομανιας (έχει λευκό φόντο) και αφού στεγνώσει και οι 2 μαζί στο ψαλιδι. Αυτα για τωρα
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 21, 2019 18:30:30 GMT 2
Πολύ καλό όντως. Ποιο χαρτί χρησιμοποίησες;
|
|
|
Post by LUNATIC on Mar 21, 2019 23:51:09 GMT 2
Τα είχα αγοράσει (λευκό και διαφάνεια) απ την crafty computer paper. Περιέργως πια δεν βρίσκω την εταιρία...
|
|
|
Post by iliasbass on Mar 22, 2019 11:29:28 GMT 2
|
|
|
Post by LUNATIC on Mar 22, 2019 13:12:43 GMT 2
Κάνει και αυτό σαν επιλογή. Αν βρεις site μονο με προϊόντα χαρτιού τότε θα σου έρθει πολυ πιο οικονομικά. Εκτός αμα ψάχνεις μονο 1 κομμάτι.
|
|
|
Post by czt on Mar 13, 2020 1:23:48 GMT 2
Περιπλανομενος βρήκα αυτό εδώ το βίντεο που μας δείχνει ότι η τεχνολογια πάει και άλλο μπροστά . Τώρα έχουμε και στύλο εκτυπωτή . Καλή θέαση youtu.be/29dsCVFI0HM
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 13, 2020 19:20:23 GMT 2
Το στυλό-εκτυπωτής δεν είναι το πιο εντυπωσιακό σ' αυτό το βίντεο... Εμένα με άφησε άφωνο η όλη κατασκευή της BMW. Ελπίζω να το δει το βίντεο ο Παύλος...
|
|
|
Post by iliasbass on Mar 13, 2020 20:17:51 GMT 2
έχω πάρει ένα 3d pen από Κίνα μεριά το οποίο είναι λίγο αποτυχία, αφήνεις την σκανδάλη και συνεχίζει να βγάζει υλικό... Ελπίζω να αγοράσω της polaroid (σαν πιο επώνυμο προϊών ελπίζω να είναι καλύτερο)
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 13, 2020 20:32:55 GMT 2
παιδια χωρις να ειμαι πολυ γνωστης το βιντεο πολυ καλο αλλα μου θυμησε καλο πιστολι θερμοκολλας κ πολυ καλη ραβδο σιλικονης ..
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 14, 2020 19:26:39 GMT 2
Οπως ειπε και ο Κωνσταντινος, ο τυπος κανει παπαδες και στο μηχανακι, αλλα ακομα περισσοτερο σε μια κουκλα και μια τιγρη που βγαινει στα λινκ, οπου εχει την υπομονη να φτιαξει μαλλια και τριχες τεντονοντας μια μια τριχα με ΖΤΠ. Το 3d pen ειναι απλα το μεσο (καλλιστα αυτα που κανει γινονται και με εποξικο στοκο πχ)
|
|