|
Post by konstantinf on Mar 16, 2019 12:55:10 GMT 2
Κωνσταντίνε (f) , η συγκεκριμένη DB5 είναι όντως ένα εμβληματικό όχημα που αξίζει να κοσμεί κάθε σχετική συλλογή, ωστόσο στην παρούσα στιγμή τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν επιπλέον "ανοίγματα", καθώς το τελευταίο διάστημα έχω κάνει ήδη αρκετά... Το καλό είναι οτι το κιτ βρίσκεται σχετικά εύκολα. Δεν είπαμε και αμέσως... Ούτως ή άλλως, έχεις ήδη αρκετά στο στοκ. Αλλά απλά μην το ξεχνάς, βαλ' το στη λίστα!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 11, 2019 21:11:06 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Πρώτο update για τον Πάνθηρα, με ένα εύκολο και ένα δύσκολο κομμάτι. Το εύκολο ήταν το σασί, που φτιάχτηκε «άρπα-κόλλα», όπως δηλαδή όλα τα σασί που φτιάχνω, με αποκορύφωμα την… κατάργηση του πρόσθιου άξονα, επειδή δεν εφάρμοζε με τίποτα! Ήταν μια από τις λίγες… ηχηρές παράφωνες αστοχίες του κιτ, μαζί με την παντελή έλλειψη cockpit – δίνεται μόνο το κάθισμα!! – που θα δούμε σε επόμενο update. Και πάμε στο δύσκολο κομμάτι, που ήταν να «έρθει» η πλαϊνή πόρτα και να γίνει ανοιγόμενη (κατά την πάγια… λόξα μου). Το να τοποθετηθούν οι - μεταλλικοί - μεντεσέδες στη σωστή θέση ήταν κυρίως θέμα μελέτης, οπότε αυτό προχώρησε σχετικά απροβλημάτιστα. Το να εφαρμόσει όμως το κάτω τμήμα τής πόρτας (που σύμφωνα με τον σχεδιασμό τού κιτ θα έμενε σε ανοιχτή θέση, οπότε δεν θα υπήρχε κανένα θέμα εφαρμογής) εξελίχθηκε σε θρίλερ, που με απασχόλησε για περίπου 2 εβδομάδες… Αρχικά τροποποιήθηκε το άνω τμήμα της πόρτας, χωρίς εκπλήξεις. Και μετά ήρθε η σειρά τού κάτω τμήματος της πόρτας, που είχε σχεδιαστεί με διαφορετικές κλίσεις από του υπόλοιπου σκάφους… Αφού τροποποιήθηκε κατάλληλα το πάτωμα και τοποθετήθηκε ο μεντεσές,… … ήρθε η ώρα για το έξω τμήμα της πόρτας, που ουσιαστικά τοποθετήθηκε με διάφορες αλχημείες … στον αέρα, δηλαδή καμία σχέση με την θέση που πρότεινε ο κατασκευαστής… Αυτό βεβαίως δημιούργησε άλλα προβλήματα, καθώς πλέον απαιτούνταν πολλά και δύσκολα στοκαρίσματα, καθώς και άπειρες δοκιμές…. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια αντιλήφθηκα ότι το κιτ έδινε ολόκληρο το μαρσιπιέ σε ενιαίο κομμάτι (που περνούσε και κάτω από την πόρτα!), καθιστώντας φυσικά αδύνατο το άνοιγμα της πόρτας… (ενώ στο πραγματικό όχημα είναι διακεκομμένο και το επίμαχο κομμάτι του αποτελεί προέκταση της πόρτας)… Η αυτονόητη συνέχεια ήταν φυσικά το κόψιμο του μαρσιπιέ και η ενσωμάτωσή του στο κάτω μέρος της πόρτας, που όμως άφηνε και ένα κενό πλάτους περίπου 2 χιλιοστών, το οποίο έπρεπε να στοκαριστεί… Αφού ακολούθησαν πολλά ακόμη στοκαρίσματα, μαζί με την προσθήκη κομματιών διαφάνειας ως… αυτοσχέδιων καλουπιών, … το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό: Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο και την προσοχή σας! Υ.Γ. : Υ.Γ.: Ζητώ συγγνώμη για την εκτεταμένη ανάλυση που ουσιαστικά αφορά μόνο ένα εξάρτημα του κιτ, όμως πιστεύω ότι το να «έρθει» η πόρτα και να γίνει ανοιγόμενη είναι η μισή – τουλάχιστον – δουλειά ολόκληρου του κιτ!...
|
|
|
Post by Diecast917k on Apr 12, 2019 13:33:50 GMT 2
Πολυ ωραια βγηκε η πορτουλα! Κριμα που το εσωτερικο ειναι φτωχο αλλα πιστευω κατι θα γινει!!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 12, 2019 16:48:15 GMT 2
Χαρά στην υπομονή σου Νεκτάριε! Εντυπωσιακή η βελτίωση... Ερώτηση: Οι μεντεσέδες θα κρυφτούν και πώς; (επικάλυψη με φύλλο πλαστικού; απλά βάψιμο; άλλο Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 12, 2019 18:10:00 GMT 2
Πολύ σοβαρή δουλειά, Νεκ. Έχω την ίδια απορία με τον Κωνσταντίνο. Θα φαίνονται; Για ενημέρωση, υπάρχουν μινί Hinges (για κουκλόσπιτα ) που ίσως είναι πιο on scale... Επίσης, βγάλε μια συνολική φώτο, αμάξωμα και πάτωμα, μετά τη δουλειά που έκανες. Τα close-up δεν βοηθούν να έχουμε μια γενική εικόνα του αποτελέσματος.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 12, 2019 23:21:11 GMT 2
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια! Δημήτρη, το εσωτερικό είναι πράγματι φτωχό και το κόκπιτ πάμφτωχο, αλλά όλο και κάτι θα γίνει... Κωνσταντίνε, η απάντηση είναι "άλλο"! Κωνσταντίνε και Γιώργο, για τους μεντεσέδες θα ισχύσουν τα εξής: Ο κάτω δεν θα φαίνεται καθόλου, καθώς το ένα κομμάτι του θα βρίσκεται εντός της πόρτας και το άλλο κάτω από αυτήν. Ο επάνω όμως αναγκαστικά θα φαίνεται, καθώς στον ουρανό δεν υπάρχει αρκετό βάθος για να κρυφτεί εντελώς. Θα είναι ωστόσο "ημιβυθισμένος" στο πλαστικό, θα προεξέχει περίπου 1 χιλιοστό και (μαζί βεβαίως με το στοκάρισμα των τρυπών) θα γίνει και περιμετρικό στοκάρισμα στο ανοιγόμενο τμήμα της πόρτας, ενώ το κομμάτι του προς την πλευρά τού ουρανού θα μείνει αναγκαστικά ως έχει, λόγω του ανάγλυφου ουρανού. Ευτυχώς όμως το κομμάτι αυτό δεν θα φαίνεται. Πριν από λίγο έκανα τα στοκαρίσματα, οπότε αύριο θα δείτε το αποτέλεσμα... Γιώργο, dry fit φωτό του μοντέλου δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα, επειδή το εσωτερικό ("μπανιέρα") (ή καλύτερα... κρεβάτι!) δεν κουμπώνει με το σκάφος, οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να κολληθούν για να φωτογραφηθεί. Κατά τη διάρκεια των τροποποιήσεων τα είχα κολλήσει πρόχειρα αλλά τώρα τα έχω ξεκολλήσει εν όψει βαψιμάτων που ξεκινούν πολύ σύντομα. Θα τη χρωστάω όμως!.. Όσο για την ιδέα με τους μεντεσέδες κουκλόσπιτου, είναι πολύ χρήσιμη και θα την έχω οπωσδήποτε στα υπόψη! Καλό βράδυ και καλό Σ/Κ σε όλους!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 16, 2019 22:47:05 GMT 2
Μετά από 6-7 αλλεπάλληλα στοκαρίσματα και τριψίματα... ιδού το αποτέλεσμα: Καλό βράδυ σε όλους!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 21, 2019 16:13:58 GMT 2
Επίπονη και μελετημένη δουλειά όμως τα κατάφερες περίφημα όπως άλλωστε μας έχεις συνηθίσει Νεκτάριε, καλό Πάσχα φίλε μου!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 23, 2019 14:02:10 GMT 2
Επίπονη ήταν σίγουρα η διαδικασία, αλλά για το αποτέλεσμα... Περιμένω να γίνουν με το καλό τα ασταρώματα (ελπίζω εντός των αργιών του Πάσχα), και βλέπουμε... Καλό Πάσχα και σε σένα!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 30, 2019 13:05:43 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Μετά από αρκετό καιρό, ήρθε η ώρα να σας δείξω το τί συνέβη τους τελευταίους 2 μήνες. Ασταρώθηκε και βάφηκε το σκάφος, και είναι πλέον έτοιμο για βερνίκι, όταν λύσω ένα θέμα με την 5άρα βελόνα του αερογράφου μου που τώρα τελευταία μού κάνει κάτι κόλπα… Βάφηκε το εσωτερικό. Για την ακρίβεια, αυτό που βλέπετε είναι το αστάρι, απλώς δεν θα υπάρξει κάτι άλλο, αφού η ματ υφή του είναι αυτό ακριβώς που υπάρχει και στο πραγματικό όχημα… Έγιναν ορισμένες τροποποιήσεις στο «πιλοτήριο», που ήταν αναγκαίες λόγω σχεδιαστικών αστοχιών του κιτ. Εκτός από το ότι ο πίνακας οργάνων ήταν κολλημένος στο κάθισμα και δεν υπήρχε καθόλου τιμόνι (!!!), δεν υπήρχε και τίποτε επάνω στον πίνακα οργάνων… Για τον πίνακα οργάνων χρησιμοποιήθηκαν aftermarket «στεφάνια» της Mr. Model και τοποθετήθηκαν τρεις αυτοσχέδιοι διακόπτες, καθώς και μια μικρή οθόνη, η οποία - σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει για το όχημα σε κάποια ιστοσελίδα - χρησίμευε για την προβολή εικόνας από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο πίσω μέρους του οχήματος με θέα προς τα πίσω και αντικαθιστούσε τους καθρέφτες… (ή τουλάχιστον έτσι λέει ο μύθος, καθώς μιλάμε για όχημα της δεκαετίας του 1960...). Επίσης, προστέθηκε τιμόνι, προερχόμενο από Opel GT στην 1/32, ευγενική χορηγία του Κωνσταντίνου – czt. Στο πίσω άκρο του εσωτερικού της καμπίνας υπήρχε ένα μικρό κομοδίνο, που επάνω είχε τηλέφωνο (!!) και μικροσκοπικό πορτατίφ, ενώ πίσω από αυτό υπήρχε διακοσμητικός καθρέπτης. Στο μπροστινό άκρο της καμπίνας υπήρχε τηλεόραση (!!), ενώ η κεραία της βρισκόταν έξω από το σκάφος, στο πίσω τελείωμά του, επάνω σε ειδικό «ικρίωμα»… Επίσης, στο τοίχωμα μεταξύ της καμπίνας και του «πιλοτηρίου» υπήρχε «εντοιχισμένο» μπαράκι. Το κιτ έδινε – εκτός φυσικά από την εσοχή – και 3 μπουκάλια. Τα 2 από αυτά τροποποιήθηκαν (όχι που θα τη γλίτωναν…), ενώ κατασκευάστηκαν ακόμη 2, και επίσης τοποθετήθηκε αυτοκόλλητος καθρέπτης καθώς και ιδιοκατασκευασμένα πορτάκια. Τέλος, βάφηκαν τα καπάκια του κινητήρα. Αμέσως μόλις γίνει εφικτό το βερνίκωμα, όλα αυτά θα τοποθετηθούν στη θέση τους, θα προστεθούν και 2 εξατμίσεις που η Eldon «ξέχασε» να βάλει και θα φτιαχτούν από ό,τι βολέψει, και θα γίνει η τελική συναρμολόγηση. Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο, την προσοχή και τα σχόλιά σας! Καλές βουτιές σε όλους!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 30, 2019 17:35:21 GMT 2
Να υποθέσω θα παίξει μοκετίτσα στο εσωτερικό Νεκ, σωστά; Ωραίες, λεπτομέρειες! Μπορείς να αλλάξεις την κεραία με σύρμα (αν το περιελίξεις γύρω από μια ξυλομπογιά ή κάτι ανάλογο θα πάει το κυκλικό σχήμα που έχει αυτή του κιτ) και να βάλεις "βίδες" στους μεντεσέδες του μπαρ...
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 30, 2019 19:13:09 GMT 2
Πολυ ωραια τα μπουκαλακια οπως και ολες οι μετατροπες που γιναν!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 30, 2019 22:31:59 GMT 2
Γιώργο και Δημήτρη, σας ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια! Γιώργο, ασφαλώς και θα υπάρξει μοκετίτσα, για την ακρίβεια υπάρχει ήδη! Μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του κιτ ήταν οτι δίνει αυτοκόλλητη μοκέτα, και μάλιστα ήδη κομμένη ακριβώς στο σχήμα του πατώματος! Με την κεραία δεν θεωρώ πιθανό να ασχοληθώ, γιατί το σχήμα της μου αρέσει και δεν πιστεύω οτι θα καταφέρω να φτιάξω κάτι καλύτερο. Για τις βίδες όμως ακούω ιδέες! [Το θέμα της στήριξης της πρόσοψης του μπαρ με απασχόλησε πολύ, και τελικά κατέληξα στη λύση που βλέπετε (αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο, πιθανόν και με τη συνδρομή ελάχιστης κυανοακρυλικής), επειδή δεν μπορούσα να βρω κάτι που να είναι καλύτερο και να μπορώ και να το φτιάξω].
|
|
|
Post by czt on Jul 1, 2019 3:28:36 GMT 2
Προχωράει πολύ ωραία ! Το τιμόνι είναι το καλύτερο χαχαχα πλάκα κάνω Το μπαράκι θα ήθελα να το τοποθετημένο και επίσης θα ήταν ωραίο να βάλεις μηζανισμο για τη πόρτα
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 1, 2019 6:07:40 GMT 2
Τρέλα το decadent εσωτερικό, Νεκτάριε! Συνέχισε ακάθεκτος!
|
|
|
Post by nektarios on Jul 3, 2019 21:25:48 GMT 2
Κωνσταντίνε και Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ! Το τιμόνι πραγματικά μου έλυσε τα χέρια, καθώς δεν μπορούσα να βρω πουθενά κάτι σε αυτό το μέγεθος!... Κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά σε αυτό το όχημα δεν γίνεται να μη βάλεις τιμόνι... Όσο για μηχανισμό στα πορτάκια, θεωρώ οτι δεν θα ήταν καθόλου εύκολο (μιλάμε για πλάτος μικρότερο των 2 χιλιοστών...), και επίσης δεν θα είχε και πρακτικό όφελος, αφού θα ήταν αδύνατο να μπορέσει κάποιος να βάλει το χέρι του για να τα ανοίξει...
|
|