|
Post by Φάνης on Oct 1, 2018 21:16:16 GMT 2
Σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την σκανδάλη του αερογράφαυ (κολλάει και βγαίνει συνέχεια αέρας ή όταν βάφει δεν επανέρχεται αμέσως στην θέση του, οπότε βγαίνει ακόμη χρώμα) ένας τρόπος είναι αντί για τα συνήθη λιπαντικά, όπως αυτό της Ιwata, να χρησιμοποιεί mineral oil (το κλασικό Johnson’s Baby Oil είναι 98% mineral oil και 2% fragnaces) το οποίο έχει το χαρακτηριστικό ότι δεν πήζει οπότε και δεν μπουκώνει όπως με κάποια άλλα λιπαντικά με την συχνή χρήση τους!
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 2, 2018 21:52:01 GMT 2
Το χα κι εγω αυτο το θεματακι μια δυο φορες αλλα αν καθαριζα το ελατηριο κατω απο την σκανδαλη εφτιαχνε επειδη ειχε πεσει χρωμα απο τις παραξενες γωνιες που βαφω (λιπαντικο δεν εχω βαλει ποτε σε κανεναν αερογραφο απο τους τρεις που εχω,ειναι απαραιτητο?)
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 3, 2018 5:20:56 GMT 2
Το χα κι εγω αυτο το θεματακι μια δυο φορες αλλα αν καθαριζα το ελατηριο κατω απο την σκανδαλη εφτιαχνε επειδη ειχε πεσει χρωμα απο τις παραξενες γωνιες που βαφω (λιπαντικο δεν εχω βαλει ποτε σε κανεναν αερογραφο απο τους τρεις που εχω,ειναι απαραιτητο?) Καλημέρα Δημήτρη, έχω βάζω λίγο λιπαντικό όταν καθαρίζω τον αερογράφο, απλώς για να να γλιστράει καλύτερα η σκανδάλη κα η βελόνα, αλλά συνήθως κάποια από αυτά είναι λίγο παχύρευστα και στο τέλος της ημέρας κάποιο υπόλοιπο μένει, οποπτε το mineral oil που δεν πήζει είναι η καλύτερη εναλλακτική πιστεύω.
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 3, 2018 13:24:38 GMT 2
Το χα κι εγω αυτο το θεματακι μια δυο φορες αλλα αν καθαριζα το ελατηριο κατω απο την σκανδαλη εφτιαχνε επειδη ειχε πεσει χρωμα απο τις παραξενες γωνιες που βαφω (λιπαντικο δεν εχω βαλει ποτε σε κανεναν αερογραφο απο τους τρεις που εχω,ειναι απαραιτητο?) Καλημέρα Δημήτρη, έχω βάζω λίγο λιπαντικό όταν καθαρίζω τον αερογράφο, απλώς για να να γλιστράει καλύτερα η σκανδάλη κα η βελόνα, αλλά συνήθως κάποια από αυτά είναι λίγο παχύρευστα και στο τέλος της ημέρας κάποιο υπόλοιπο μένει, οποπτε το mineral oil που δεν πήζει είναι η καλύτερη εναλλακτική πιστεύω. Εγινε ευχαριστω θα το δοκιμασω!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 4, 2018 5:20:09 GMT 2
Έγινε Δημήτρη. Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 4, 2018 16:47:51 GMT 2
Πολύ ενδιαφέρον Φάνη. θα δοκιμαστεί όταν τελειώσει το σωληνάριο που χρησιμοποιώ τώρα
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 4, 2018 19:26:10 GMT 2
Πολύ ενδιαφέρον Φάνη. θα δοκιμαστεί όταν τελειώσει το σωληνάριο που χρησιμοποιώ τώρα Ωραία Γιώργο, περιμένω εντυπώσεις όταν το χρησιμοποιήσεις.
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Nov 21, 2018 21:27:43 GMT 2
ειμαι ακριβως σε αυτη την φαση με τον Iwata eclipse οποτε το δοκιμαζω με την πρωτη ευκαιρια
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 21, 2018 22:13:16 GMT 2
ειμαι ακριβως σε αυτη την φαση με τον Iwata eclipse οποτε το δοκιμαζω με την πρωτη ευκαιρια Αν τον χρησιμοποιείς πολύ καιρό, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να καθαρίσεις και τη βαλβίδα του αέρα. Βγαίνει απο κάτω εκεί που μπαίνει ο σωλήνας του αέρα. Λίγη προσοχή να μη χάσεις τα ελατήρια θέλει. Αγάπιος
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Nov 25, 2018 0:00:17 GMT 2
ειμαι ακριβως σε αυτη την φαση με τον Iwata eclipse οποτε το δοκιμαζω με την πρωτη ευκαιρια Αν τον χρησιμοποιείς πολύ καιρό, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να καθαρίσεις και τη βαλβίδα του αέρα. Βγαίνει απο κάτω εκεί που μπαίνει ο σωλήνας του αέρα. Λίγη προσοχή να μη χάσεις τα ελατήρια θέλει. Αγάπιος Μετα απο καθαρισμα εμφανιστηκε το συμπτωμα ...
|
|