zannoni
Kart Driver
Γιάννης Ζαννιάς
|
Post by zannoni on Sept 27, 2018 15:41:17 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους,
Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να ξανά ασχοληθώ με το χόμπι. Βέβαια δεν έχω τον ελεύθερο χρόνο που είχα και ελπίζω τουλάχιστον να τελειώνω 1+ μοντελάκια το χρόνο.
Ξεκίνησα με το Yamaha RZ-50 της Aoshima στην 1/12 το οποίο προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς. Σήμερα άρχισα το αστάρωμα με το γκρι αστάρι σε spray της Vallejo και μου έπεσε πολύ πάνω στη ζάντα. Πάνω στο πανικό πήγα να πάρω τα χοντρά με μία χαρτοπετσέτα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσω μία σαγρέ επιφάνεια.
Η ερώτησή μου είναι, πως μπορώ να ξεβγάλω το αστάρι; Να το τολμήσω με white spirit;
Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 27, 2018 16:10:09 GMT 2
Καλησπέρα και καλωσόρισες στη παρέα μας.΄ Για να μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα, πρόσθεσε το μικρό σου όνομα στην υπογραφή σου. www.scalewheels-gr.com/thread/990/scwΞεβάφεις ψεκάζοντας με καθαριστικό φούρνου (π.χ. φορνέτ) και κλείνοντας το κομμάτι αεροστεγώς σε μια σακούλα για 1-2 μέρες. Στη συνέχεια με μια παλιά οδοντόβουρτσα αφαιρείς το χρώμα και πλένεις καλά. Θα σε βοηθούσε αν ξεκινούσες ένα θέμα με την πρόοδο της κατασκευής, ώστε να τα μέλη μας να μπορούν να σου λένε την γνώμη τους, επί του πρακτέου. Καλές κατασκευές
|
|
zannoni
Kart Driver
Γιάννης Ζαννιάς
|
Post by zannoni on Sept 27, 2018 16:43:50 GMT 2
Γιώργο ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Θα πράξω ανάλογα για να την καθαρίσω.
Συμπλήρωσα και το προφίλ σύμφωνα με τις υποδείξεις που μου έστειλες.
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες, αλλά για την ώρα κοπιάζω να βρω χρόνο για να προχωρήσω έστω και λίγο αυτό που ξεκίνησα αρχές του 18. Έχω βέβαια μαζέψει και ανυπομονώ να ξεκινήσω κάποια ενδιαφέροντα μοντέλα όπως: Honda CBX 500 Turbo - Tamiya 1/12 Honda NXR 750 Dakar - Tamiya 1/12 Honda Super Cub 100 - Fujimi 1/12 Nissan Sunny Truck - Hasegawa 1/24 ...
|
|
|
Post by alex78 on Oct 14, 2018 19:34:01 GMT 2
Καλωσήρθες στην παρέα μας Γιάννη και καλή περιήγηση στην κοινότητα μας! Όπως έγραψε και ο Γιώργος παραπάνω, θα βοηθηθείς αφάνταστα (ιδέες, τεχνικές, συμβουλές) ότσν ανεβάσεις την κατασκευή σου στα ''Υπο Κατασκευή''. Όσον αφορά τον τρόπο για να ανεβάσεις φώτο ρίξε μια ματιά εδώ: www.scalewheels-gr.com/thread/2/www.scalewheels-gr.com/thread/2579/netΤα ''προσεχώς'' μας άνοιξαν για τα καλά την όρεξη, αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
|
|