|
Post by AlexAmarandos on Jan 19, 2018 22:18:33 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jan 19, 2018 23:21:15 GMT 2
Αλέξανδρε μας έλειψες φιλαράκο! Δυναμικό ξεκίνημα και φοβερά βαψίματα όπως πάντα άλλωστε, τυχερός ο φίλος σου. Θα το πας oob ή θα προσθέσεις το κατιτίς σου...? Υ.Γ. Σοβαρά τώρα η big T δίνει ''βουλωμένα'' τα δισκόφρενα....?
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 20, 2018 0:09:37 GMT 2
Πολυ ευχάριστη έκπληξη η επιλογή του θέματος αλλά και η επιστροφή σου φίλε! Την έκδοση που επέλεξες την θεωρώ πολύ ομορφότερη και ποιο άγρια από την απλή. Την ίδια ακριβός έχω ξεκινήσει να φτιάχνω και εγώ. Τα φώτα θα τα ταπώσεις? Ποιες χαλκομανίες θα χρησιμοποιησεις?
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 20, 2018 10:06:35 GMT 2
Welcome back Moderator! Αρχίζουμε να το εμπεδώνουμε το θέμα Panigale, ε; Πολύ ωραία προχωράς, θα το χαρεί ο φίλος σου! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 21, 2018 9:48:16 GMT 2
Εξαιρετικό ξεκίνημα Αλέξανδρε. Τα καψίματα στις εξατμίσεις πολύ ωραία, επίσης. Φτιάξε την όπως αγαπάς, εσύ και ο φίλο σου, να την ευχαριστηθείς και να επιστρέψεις δυναμικά στο πάγκο και στο φόρουμ. Το 1199 προσφέρεται. από τη δική μου εμπειρία. Κομ, από ότι κατάλαβα δεν θα πάει για μια γνήσια R, όπως λογικά κάνεις εσύ, απλά μια καστομαρισμένη μοτοσυκλέτα R-like. Θα ήθελα πάντως να δω σχετικό WIP, γιατί σκέφτομαι να κάνω άλλη μία, ανοιχτή με το βελτιωτικό της HD, οπότε μια R, θα ήταν καλή επιλογή. Καλή συνέχεια Αλέξανδρε
|
|
|
Post by pkout on Jan 21, 2018 11:20:46 GMT 2
Καλημέρα Αλέξανδρε, τα βαψιματά σου στις εξατμίσεις είναι απλά κορυφαία
|
|
|
Post by nektarios on Feb 15, 2018 22:44:53 GMT 2
Αλέξανδρε, καλώς επανήλθες! Εγώ μόλις τώρα είδα το θέμα σου, σχεδόν ένα μήνα μετά την αρχική παρουσίαση!... Πολύ δυναμικό το ξεκίνημα, με τα "καψίματα" να ξεχωρίζουν για την αληθοφάνειά τους! Καλή συνέχεια, φίλε!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 18, 2018 13:22:18 GMT 2
Αλέξανδρε μας έλειψες ρε φίλε!!!
Καλή συνέχεια, και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό (ως συνήθως)!!!
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 22, 2018 21:07:15 GMT 2
Πολύ καλή αρχή. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 14, 2018 12:50:47 GMT 2
Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Καταρχάς σας υπερ ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Το μοντέλο "πλακώθηκε" να τελειώσει λόγω πίεσης χρόνου από τον ιδιοκτήτη του. Έχει αρκετές ατέλειες, αλλά σαν συνολική εικόνα κρατιέται. Για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν το ευχαριστήθηκα πολύ σαν κατασκευή, μιας και πιέστηκα πολύ για να το τελειώσω και έγιναν πολλές εργασίες "άρπα-κόλλα"... Από την άλλη βέβαια κατάφερα και τελείωσα μοντέλο μέσα σε 6 μήνες!! Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι πρόκειται για ρεκόρ γκίνες για τα δικά μου δεδομένα!!! Δεν ξέρω αν θα έκανα κατασκευή κατα παραγγελεία ξάνα κάτω από τόση πίεση... όπως και να έχει τελείωσε και πάμε για άλλα! Η βάση είναι η κλασσική από κατάστημα της Ιπποκράτους, η οποία βάφτηκε και "λερώθηκε" για να δείχνει πιο όμορφη. Το ταμπελάκι σχεδιασμένο στο corel και τυπωμένο με laser σε μαγαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 14, 2018 18:09:51 GMT 2
Η απόλυτη κουκλάρα, πραγματικά θαυμάζω τον κατασκευαστή και ζηλεύω τον παραλήπτη! Η διχρωμία της πάει απίστευτα όμορφα, επίαης τέλεια η ιδέα να βρίσκεται στον ''φυσικό'' της χώρο!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 14, 2018 18:57:53 GMT 2
Εξαιρετική Αλέξανδρε. Και το φινίρισμα καταπληκτικό. Τώρα για το ανοιχτό fairing, δεν ξέρω, αν περνάει από το χέρι σου πείσε τον, να του το κλείσεις. Όσο για τις προθεσμίες, με τον καιρό το συνηθίζεις. Τι θα ακολουθήσει; ΥΓ. Χρόνια πολλά για τα γενέθλια. Να τα εκατοστίσεις.
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 14, 2018 20:38:11 GMT 2
Πολύ όμορφη κατασκευή!
Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 15, 2018 0:05:30 GMT 2
Αλέξη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε!
Η διχρωμία την κάνει πιο μάχιμη είναι η αλήθεια...
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Στο μοντελιστικο κομμάτι, έχει τα θεματακια της, αλλά είναι εντυπωσιακό μοντέλο και "κρύβει" τις ατέλειες.
Ανοιχτή θα μείνει όπως ήθελε και ελπίζω να μην αλλάξει γνώμη γιατί το έχω κολλήσει στην βάση...
Φάνη σε ευχαριστώ πολύ φίλε!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 15, 2018 10:12:55 GMT 2
Καλημέρα Αλέξανδρε με τα ωραία σου. Δείχνει πολύ όμορφο έτσι όπως ειναι στημένο με την βάση του. Κάτι πρέπει να παίχτηκε με τα φώτα και με το περίεργα τοποθετημένο λογότυπο της termignoni στο ρεζερβουάρ, τι?? Καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 15, 2018 12:13:50 GMT 2
Πολύ όμορφη έγινε Αλέξανδρε, συγχαρητήρια! Το ασημένιο ρεζερβουάρ όλα τα λεφτά! Και η "ταχύτης" κατασκευής πρωτοφανής... Όσο για τη συνέχεια, κάποιος τράκτορας δεν σου λέει;
|
|