|
Post by alex78 on Nov 13, 2017 13:21:36 GMT 2
''Ατέλειες'' , ''Κακοτεχνίες''.... όπως πάντα μετριόφρων ο Παναγιώτης...καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 13, 2017 17:32:57 GMT 2
Ωραίος ο DFV Παναγιώτη... Κανά δύο καλωδιώσεις σήκωνε ακόμα. Φρένα, μία στη κόκκινη φύσα των ηλεκτρικών ανάμεσα στο V κ.α. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by pkout on Nov 16, 2017 17:41:30 GMT 2
''Ατέλειες'' , ''Κακοτεχνίες''.... όπως πάντα μετριόφρων ο Παναγιώτης...καλή συνέχεια φίλε! +1 Πιστολιασμένο το πας το φορμουλάκι Καλή συνέχεια
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 12, 2017 14:40:12 GMT 2
Καλησπερα Φιλοι μου και ευχαριστω για τα σχολια!! Αργησε αρκετα αυτο το update γιατι ειχα ενα προβλημα με το βερνικι!!! Αφου λοιπον εβαψα το μοντελο τρια απαλα χερια με το χρωμα της ζιρο επιασα το βερνικι για να βαλω τις χαλκομανιες και καταστροφααααα Το βερνικι οπως βλεπεται στεγνωσε ετσι!!! Τωρα? τι κανουμε? Τις Πταιει ?? υπηρχαν τρεις βοηθειες το 50-50, βοηθεια του κοινου, και βοηθεια τηλ, διαλεξα την 3 οπου τηλ βαλε ΠΜ Ο σκληρυντης ειναι πολυκαιρισμενοοοοος !!!!!!!!! Τωρα? το πεταω στα σκουπιδια και κανω οτι βαρεθηκα να το φτιαξω? ήήήήήήήήήήήήή ?? εεε καλα καταλαβατε το δευτερο!! Το ξεβαψα!!! Τριψιμο τρελοοοοο για να ερθει στα ισα του !! Ασταρι ξαναμανα δυο χερια παρακαλω για να βρουμε οτι ατελειες μπορουμε! τρια χερια με ζιρο και αγορα απο το κοντινο καταστημα καινουργιου σκληρυντη για το 2Κ και μετα voila!!!! Ειμαστε εδω τωρα λοιπον και προχωραμε με τις χαλκομανιες!! ελπιζω χωρις αλλα προβληματα !! Υ.Γ Το χρωμα δεν σας δειχνει πολυ σκουρο σε οτι φωτο βλεπω στο δικτυο δειχνει πιο φωτεινο Συνεχιζουμε με το σωτηριον ετος 1977
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 12, 2017 16:35:48 GMT 2
Μια χαρά δείχνει το χρώμα Παναγιώτη. Οι wolf ήταν σκούρες μπλε... Δες μια φώτο από το Μονακό... και μια πιο σύγχρονη, από event : Ολική επαναφορά. Μπράβο για την επιμονή και το αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 12, 2017 17:09:06 GMT 2
To τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους σου Παναγιώτη. Μπράβο για την επιμονή και υπομονή σου! Αλλά κάτι ξέρω φαίνεται που δεν βερνικώνω παρά όταν δεν μπορώ να το αποφύγω με τίποτα...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 12, 2017 18:18:14 GMT 2
Αλλά κάτι ξέρω φαίνεται που δεν βερνικώνω παρά όταν δεν μπορώ να το αποφύγω με τίποτα... Κωνσταντίνε, μετά από τόσο καιρό στο φόρουμ μας, έπρεπε να κοιμάσαι αγκαλιά με το 2Κ το βράδυ και να το βάζεις αντί για γάλα στον καφέ σου, το πρωί. Τα αποτελέσματα, στους χρήστες, τα βλέπεις βέβαια...
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 12, 2017 18:49:30 GMT 2
Εκτός από το 2Κ έχω καταργήσει και το γάλα στον καφέ. Όσο για το με τι/ποια κοιμάμαι αγκαλιά...
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 13, 2017 1:40:08 GMT 2
Κρίμα για την ατυχία αυτη αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι,παρ'ολα αυτά η δουλειά έγινε! Όσο για τον σκληρυντη,γνωρίζουμε πόσος είναι ο χρόνος ζωής του?
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 13, 2017 13:09:23 GMT 2
Γιωργο αν δεις απο κοντα το χρωμα δειχνει πολυ πιο σκουρο απ'οτι δειχνει στις φωτο τεσπα.... προχωραμε
Κωνσταντινε συμφωνω απολυτα με τον Γιωργο, τα βερνικια στην δουλεια μας ειναι απαραιτητα!!! αν δεν θες 2κ μπορεις να χρησιμοποιεις απλο λακερ βερνικι γκλοςς
οσο για την ζωη του σκληρυντη ειναι λιγοτερο απο χρονο, απ'οτι καταλαβα 9-10 μηνες , τωρα μαλλον ισως παιζει και ο τροπος που τον αποθηκευεις εγω τον εχω εξω στην πισω αυλη σε ραφι, τον τρωει η ζεστη το καλοκαιρι και το κρυο τον χειμωνα!
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 13, 2017 17:50:13 GMT 2
Ωραία ευχαριστω!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 13, 2017 21:22:28 GMT 2
Χαίρομαι που πήρες την σοφότερη απόφαση παρά το ξενέρωμα και δεν καταχωνιάστηκε σε κάποιο ντουλάπι, οπτικά δείχνει πολύ κοντά στις φωτό του Γιώργου, καλή συνέχεια φίλε!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 15, 2017 12:27:37 GMT 2
Αχ Παναγιώτη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε! Την έχω πατήσει δύο φορές με το ίδιο αποτέλεσμα εφαρμόζοντας βερνίκι Β513. Στη δική μου περίπτωση είχαν μπει και χαλκομανίες... Όμως δεν το έβαλα κάτω (όπως και συ), και μάλλον θα σωθούν οι ασθενείς των δικών μου περιπτώσεων.
Έπραξες άριστα που δεν το παράτησες!!!
Καλή συνέχεια, και χωρίς αναποδιές!!!
|
|
|
Post by pkout on Dec 16, 2017 8:19:32 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη, Έχοντας ξεβάψει πάνω από τα μισά μοντέλα μου τουλάχιστον μια φορά σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πάντως το αποτέλεσμα σε δικαιώνει που δεν το παράτησες!!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 13, 2018 20:23:49 GMT 2
Παναγιώτη χαράς το κουράγιο σου φίλε!
Πολύ όμορφα έκατσε τελικά το χρώμα, εύχομαι και να μπουν απροβλημάτιστα και οι χαλκομανίες.
Καλή συνέχεια.
|
|