|
Post by konstantinf on Dec 4, 2016 10:43:12 GMT 2
Εξαιρετική λεπτομέρεια Αγάπιε, οι ρόδες και το καντράν τέλεια! Αλλά με το ρυθμό που προχωράς, πόσες σκοπεύεις να κάνεις μέσα στο GB;
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 4, 2016 22:03:49 GMT 2
Φοβερός Αγάπιε. Γρήγορα ναι πρόχειρα όχι. Η εξάτμιση πολύυυ καλύτερη
|
|
|
Post by nektarios on Dec 5, 2016 22:34:06 GMT 2
Απίστευτα δυναμικό ξεκίνημα, με πολύ όμορφα αποτελέσματα! Πότε είπαμε θα αρχίσει το.. επόμενο; Καλή συνέχεια, φίλε!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 7, 2016 23:58:31 GMT 2
Αγάπιε μια χαρα πάει η "θεία" φίλε!
Η εξάτμιση θα δώσει άλλον αέρα στο τελικό αποτέλεσμα...καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 8, 2016 17:54:13 GMT 2
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 8, 2016 20:00:09 GMT 2
Καλά Αγαπιε δεν πιάνεσαι ρε φίλε.. Εσυ σχεδον το τελείωσες. Πολυ ωραια η δουλεια σου και δεν σου κρύβω οτι τωρα που ειδα καλυτερα αυτο το κιτ σκέπτομαι μήπως τελικά να χρησιμοποιησω αυτό και οχι ενα αλλο που ειχα υποψην για μια μελλοντική κατασκευή ενος αλήτικου γυμνού.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 8, 2016 20:36:30 GMT 2
Μπράβο Αγάπιε!!! Εξαιρετική η δουλειά σου!!! Αυτές οι βίδες που δίνουν (για τους τροχούς, το τιμόνι, κλπ) στα κιτ είναι το χειρότερό μου... Έκανες πολύ καλά που τις αντικατέστησες! Όσο για τη στραβή με το ρεζερβουάρ, θα το σώσουμε φίλε, ανέβασε φωτογραφίες και θα βρεθεί λύση. Καλή συνέχεια, και καλά τελειώματα φίλε!!! Απόστολος
|
|
|
Post by alex78 on Dec 9, 2016 1:28:42 GMT 2
Έλα πές την αλήθεια τώρα, ήδη έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι πιό θα είναι το 2ο σου μηχανάκι στο gb, μην σου πω και το 3ο....
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 21, 2016 14:25:35 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Καλά Αγαπιε δεν πιάνεσαι ρε φίλε.. Εσυ σχεδον το τελείωσες. Πολυ ωραια η δουλεια σου και δεν σου κρύβω οτι τωρα που ειδα καλυτερα αυτο το κιτ σκέπτομαι μήπως τελικά να χρησιμοποιησω αυτό και οχι ενα αλλο που ειχα υποψην για μια μελλοντική κατασκευή ενος αλήτικου γυμνού. Κομνηνέ, φίλε έχω στο στοκ και το CB400 θα το ανοίξω κάποια στιγμή να το δώ και θα σου πώ. Πάντως το ντεπόζιτο του cb σαν σχήμα μου αρέσει πολύ περισσότερο από αυτό. Ελπίζω να το πιάσεις τώρα στα κοντά να πάρουμε μάτι. Μπράβο Αγάπιε!!! Εξαιρετική η δουλειά σου!!! Αυτές οι βίδες που δίνουν (για τους τροχούς, το τιμόνι, κλπ) στα κιτ είναι το χειρότερό μου... Έκανες πολύ καλά που τις αντικατέστησες! Όσο για τη στραβή με το ρεζερβουάρ, θα το σώσουμε φίλε, ανέβασε φωτογραφίες και θα βρεθεί λύση. Καλή συνέχεια, και καλά τελειώματα φίλε!!! Απόστολος Απόστολε σε ευχαριστώ φίλε για το χρόνο σου και για τις συμβουλές καθόλη τη διάρκεια της κατασκευής. Τελικά το ρεζερβουάρ σώθηκε μετα περισσών γαλλικών και φυσικά με πολλή υπομονή και τρίψιμο. Έλα πές την αλήθεια τώρα, ήδη έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι πιό θα είναι το 2ο σου μηχανάκι στο gb, μην σου πω και το 3ο.... Αλέξη φίλε το δεύτερο το είδες, για τρίτο δε νομίζω να προλάβω καθώς με βλέπω να μην προλαβαίνω λόγω δουλειάς. Το μηχανάκι φίλοι τελείωσε. θα σας δείξω εδώ μερικές φωτογραφίες από το στήσιμο και τα υπόλοιπα φυσικά στο podium. Στις εργασίες τώρα. Το πιρούνι μπήκε στον σκελετό μαζί με το εμπρός φώς, τα φλάς, τα όργανα κτλ. Επίσης προστέθηκαν τα πατηράκια και οι λεβιέδες περιμετρικά. Στο υπομόχλιο του λεβιέ ταχυτήτων, σαν να ήμασταν συνεννοημένοι με τον απόστολο, είχε αλλαχτεί ο σωλήνας με μεταλλικό: Συνεχίζοντας μπήκε η ουρά με το undertail, τα πλαϊνά καπάκια με τα λογότυπα και έγιναν διάφορα wash περιμετρικά: Και μερικές teasers του τελειωμένου: Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on Dec 21, 2016 15:12:23 GMT 2
Υπέροχη και λεπτομερέστατη δουλειά πάνω σε μια πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα, μπράβο Αγάπιε!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 22, 2016 9:48:12 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Αγάπιε! Συγχαρητήρια και για το όμορφο μοντέλο και για την πρωτιά. Η ταχύτητα δεν επηρέασε στο ελάχιστο την ποιότητα! Περιμένουμε τώρα το νάμπερ του!
|
|
|
Post by pkout on Dec 23, 2016 10:10:51 GMT 2
Καλημέρα Αγάπιε, και πολύ ωραίο αποτέλεσμα και καθαρή κατασκευή και σε χρόνο ρεκόρ. Μήπως είσαι ρομπότ
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 23, 2016 10:18:50 GMT 2
Αλέξη, Κωνσταντίνε και Πάύλο χαίρομαι που σας άρεσε. Κωνσταντίνε, πρωτιά δεν υφίσταται, καθώς δεν είναι αγώνας. Παρέα φτιάχνουμε ένα "κοινό" θέμα. Παύλο δεν είναι κάτι τραγικό, ούτε ρομπότ ούτε τίποτα. Απλά με πετυχαίνεις σε φάση όπου έχω πολύ ελεύθερο χρόνο καθότι άνεργος. Δε θα με συνηθίσεις έτσι, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Είχα να πιάσω κίτ από πέρσυ. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 23, 2016 15:16:45 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 23, 2016 22:46:30 GMT 2
Εξαιρετική Αγάπιε...
|
|
|