|
Post by manos13 on Nov 27, 2016 0:07:51 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 27, 2016 10:34:27 GMT 2
Άψογη δουλειά Μάνο, ως συνήθως. Συγχαρητήρια! Το μπλέ μεταλλικό καταπληκτκό! Απ' ό,τι έχω καταλάβει η ενασχόληση με τον κινητήρα δεν σε συγκινεί ιδιαίτερα. Κρίμα! Γιατί αν κρίνω από την ποιότητα της λεπτομέρειας που βάζεις στο εσωτερικό, θα περιμέναμε θαύματα και μπρος από το firewall...
|
|
|
Post by manos13 on Nov 27, 2016 13:01:16 GMT 2
Άψογη δουλειά Μάνο, ως συνήθως. Συγχαρητήρια! Το μπλέ μεταλλικό καταπληκτκό! Απ' ό,τι έχω καταλάβει η ενασχόληση με τον κινητήρα δεν σε συγκινεί ιδιαίτερα. Κρίμα! Γιατί αν κρίνω από την ποιότητα της λεπτομέρειας που βάζεις στο εσωτερικό, θα περιμέναμε θαύματα και μπρος από το firewall... Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σχόλια.Το συγκεκριμένο έχει κινητήρα αλλά με παίδεψε τόσο πολύ για να κολλήσω τους προφυλακτηρες που για κάποιον κουτό λόγο τους δίνει χωριστά η Aoshima, που για να έρθει ο μπροστινός στην θέση του κόλλησα το καπω μόνιμα. Έτσι ο κινητήρας έμεινα για ένα άλλο Skyline που έχω από την ίδια εταιρία. (Εάν καταφέρω να το φτιάξω σωστά)
|
|
|
Post by alex78 on Nov 28, 2016 1:12:46 GMT 2
Απο τα καλύτερα σου Μάνο! Εξαιρετικό το φινίρισμα και πολύ ταιριαστοί οι χρωματικοί συνδυασμοί. Υ.Γ. Ξενίζουν λίγο μόνο οι κάπως ''άκαμπτες'' ζώνες, επίσης αν δεν απατώμαι μπουριά και ζάντες μπήκαν άβαφτα...?
|
|
|
Post by nektarios on Nov 28, 2016 21:09:35 GMT 2
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και εξαιρετικός χρωματικός συνδυασμός!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 28, 2016 21:36:43 GMT 2
Χάρμα οφθαλμών είναι Μάνο!
Μπράβο!
Αγάπιος
|
|
|
Post by manos13 on Nov 29, 2016 0:13:54 GMT 2
Απο τα καλύτερα σου Μάνο! Εξαιρετικό το φινίρισμα και πολύ ταιριαστοί οι χρωματικοί συνδυασμοί. Υ.Γ. Ξενίζουν λίγο μόνο οι κάπως ''άκαμπτες'' ζώνες, επίσης αν δεν απατώμαι μπουριά και ζάντες μπήκαν άβαφτα...? Ευχαριστώ πολύ. Οι ζάντες είναι από το κουτί τους μαμά. Εννοείται ότι τέτοια γυαλάδα δεν μπορώ να την κάνω με alclad,το ίδιο και για τα μπουρια! Για τις ζώνες δεν γινόταν κάτι άλλο. Και εδώ μια φωτογραφία από τις ζάντες του κιτ
|
|
|
Post by manos13 on Nov 29, 2016 0:14:50 GMT 2
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και εξαιρετικός χρωματικός συνδυασμός! Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by manos13 on Nov 29, 2016 0:16:23 GMT 2
Χάρμα οφθαλμών είναι Μάνο! Μπράβο! Αγάπιος Ευχαριστώ πολύ. Και να σκεφτείς ότι το είχα για ξεπέτα. Από τύχη μου βγήκε καλούτσικο.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2016 13:52:14 GMT 2
Υπέροχο χρώμα Μάνο. Θα το προτιμούσα με μαγνήσιο ή μαύρο στις ζάντες, αλλά είναι προσωπική αισθητική. Μπράβο
|
|
|
Post by rous74 on Nov 29, 2016 14:24:06 GMT 2
Μάνο εξαιρετικό μοντέλο! Συνδυασμός χρωμάτων και φινίρισμα είναι όλα τα λεφτά!!!
|
|
|
Post by manos13 on Nov 29, 2016 18:15:03 GMT 2
Υπέροχο χρώμα Μάνο. Θα το προτιμούσα με μαγνήσιο ή μαύρο στις ζάντες, αλλά είναι προσωπική αισθητική. Μπράβο Ευχαριστώ φίλε Γιώργο. Τις original ζάντες τις έβαψα με alclad Black Chrome αλλά ήταν μικρές σε διάμετρο και έβαλα άλλες. Μου άρεσε τόσο η γυαλάδα στις επόμενες, που τις άφησα όπως ήταν. Εδώ μπορείς να δεις πως ήταν αρχικά :
|
|
|
Post by manos13 on Nov 29, 2016 18:16:55 GMT 2
Μάνο εξαιρετικό μοντέλο! Συνδυασμός χρωμάτων και φινίρισμα είναι όλα τα λεφτά!!! Ευχαριστώ πολύ. Ευελπιστώ να πλησιάσω το δικό σου επίπεδο στο μέλλον.
|
|
|
Post by rous74 on Nov 29, 2016 19:37:56 GMT 2
Μάνο εξαιρετικό μοντέλο! Συνδυασμός χρωμάτων και φινίρισμα είναι όλα τα λεφτά!!! Ευχαριστώ πολύ. Ευελπιστώ να πλησιάσω το δικό σου επίπεδο στο μέλλον. Το έχεις κάνει ήδη!!!
|
|
|
Post by pkout on Dec 7, 2016 21:05:05 GMT 2
Εξαιρετικό Μάνο με ωραίους χρωματισμούς. Επειδή το έχω στο στοκ, ο πίσω προφυλακτήρας σε προβλημάτισε καθόλου ήταν λίγο ανέμελος και στο δικό σου κιτ?
|
|
|
Post by manos13 on Dec 11, 2016 13:34:14 GMT 2
Εξαιρετικό Μάνο με ωραίους χρωματισμούς. Επειδή το έχω στο στοκ, ο πίσω προφυλακτήρας σε προβλημάτισε καθόλου ήταν λίγο ανέμελος και στο δικό σου κιτ? Ευχαριστώ πολύ. Θα έλεγα και οι δύο, ιδιαίτερα ο μπροστινός. Απλώς να προσέξεις το ταίριασμα με το το αμάξωμα. Μην βιάζεσαι να τα κολλήσεις και δώσε προσοχή στην σωστή θέση του μπροστινού προφυλακτήρα όσον αφορά το ύψος που θα κολληθει.Εγώ αναγκαστικά κόλλησα και το καπω ώστε να κάτσει σωστά.Έβαλα πρόσθετα κομμάτια πλαστικού από μέσα ώστε να τα κολλήσω ποιο σταθερά.Επίσης οι ζαντες του είναι με μικρή διάμετρο.Καλύτερα να βάλεις μεγαλύτερες π.χ. 20in. Aoshima.Πιστεύω να βοήθησα. Εδώ οι ζαντες του κιτ.
|
|