|
Post by nektarios on Jan 22, 2017 14:43:17 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά! Τα κάρμπον τα ζηλεύω! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Jan 22, 2017 15:15:46 GMT 2
παρα πολυ ωραια δουλεια! οσο για το γαλλο οδηγο συμφωνω και επαυξανω μεγαλος οδηγος αλλα ατυχος να το πω κλπ. ως προς το κιτ ευελπιστουσα η φουτζιμι να ειχε κατι νεο χωρις θεματα προβληματα. ευελπιστω να το αλλαξουν και για εμας τους νεους
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Feb 7, 2017 0:24:03 GMT 2
Ευχαριστω πολυ κυριοι για τα σχολια!! Ξερω οτι αργω πολυ με τα απντειτς, αλλα ενεκα χρονου οπως εχουμε πει! Οχι τιποτα αλλο θελω να αρχισω και το Μ1 τεσπα, εχουμε κανει κατι στο φεραρι μας Στο κοκπιτ κολλησα δυο φυλλα πλαστικου πισω απο τα οργανα για να προσθεσω βαθος και να μπορεσω να βαλω και ενα καλωδιο για Τσαχπινιες!! Περασα τα καρμπον, μπηκε ενα μεταλικο συρμα για την κολωνα του τιμονιου, μπηκαν μερικα βιδακια, βαφτηκαν οι διαφοροι διακοπτες, μπηκε και ενα καλωδιο για τα ηλεκτρονικα του, περαστηκαν τα ντεκαλς και ειμαστε ετοιμοι Στο σωμα τωρα μετα απο το τριψιμο περαστηκε παλι με ασταρι Τριφτικε ξανα και περαστηκε με τρια χερια απο ζιρο παιντ προ 2004 Βερνικι λακα και ντεκαλςςςςς Βερνικι 2Κ δυο χερια Και μετα, το καθιερωμενο τριψιμο για να φυγει το σκαλοπατι απο τα ντεκαλς Και μετα αλλα δυο χερια 2Κ και ειμαστε ετοιμοι για γυαλισμα!! Ευχαριστω κυριοι για την προσοχη σας Οπως ειπαμε το 16 εφυγαν και αλλοι μουσικοι, μεσα σε αυτους ηταν και ο Paul Kantner Συνιδρυτης κιθαριστας και ψυχη των Jefferson Airplane Και βεβαια και ο Prince, με δυο τρια φοβερα τραγουδια R.I.P
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 7, 2017 10:14:34 GMT 2
Μπράβο Παναγιώτη, πολύ καθαρή δουλειά. Ωραίο φινίρισμα στο σώμα και λεπτομέρεια στο ταμπλό! Μόνο η στεφάνη του τιμονιού δείχνει κάτι μικροατέλειες, αλλά προφανώς είναι φθορά από τα χέρια του οδηγού ... Περιμένουμε τη συνέχεια πιο σύντομα αυτή τη φορά!
|
|
|
Post by pkout on Feb 7, 2017 16:59:36 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Παναγιώτη, μου αρέσει ιδιαίτερα το γυάλισμα Off-topic: Φαντάζομαι θα το γνωρίζεις, αλλά αν όχι, ο κύριος του avatar έρχεται απο τα μέρη μας το καλοκαίρι Καλή συνέχεια
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Feb 7, 2017 17:22:09 GMT 2
Κωνσταντινε, ειναι επιτηδες βαμμενο ετσι το τιμονι για να δειχνει την αγριαδα στο στεφανι και την φθορα, αλλα απ'οτι καταλαβαινω δεν ειναι και πολυ πετυχημενο ελπιζω στην επομενη
Παυλο με τον κυριο του αβαταρ εχω εξαρτηση!! δεν θυμαμαι καν ποσες φορες τον εχω δει, πρεπει να ειναι γυρω στις 10, απο το 1985 αν θυμαμαι καλα!!Δυστυχως οταν ειχε ερθει το 1982 με τους Birthday party ημουν 15 και δεν μπορεσα να παω, αλλα απο εκει και περα.... Τελευταια φορα ηταν το 2011 στην μαλακασα που ειχε ερθει με τους Grinderman!!
Δεν μπορω να περιμενωωωω!!!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 8, 2017 15:30:04 GMT 2
Πολύ ωραίες οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό, η διαδικασία στο αμάξωμα πέρα απο αψεγάδιαστη είναι σωστό σχολείο!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2017 21:49:18 GMT 2
Μια χαρά το αμάξωμα. Για τέτοιο χρέπι, το ότι έφτασες ως εδώ, είναι άθλος. Κι ο πίνακάς μου άρεσε
|
|
|
Post by nektarios on Feb 10, 2017 13:02:19 GMT 2
Πολύ ωραίος και λεπτομερέστατος ο πίνακας, αλλά και το βάψιμο μου άρεσε πολύ! Καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Mar 11, 2017 21:02:23 GMT 2
Καλησπερα!!! Ειχαμε μεινει στο γυαλισμα το οποιο εγινε με τριψιμο με 2000 και μετα με παστες απο την ταμιγια! Ακολουθησε μασκαρισμα για να βαφτουν οι κατω επιφανειες με semigloss black Μετα φτιαχτηκε το καθισμα, μπηκαν ζωνες απο την Τ2Μ και μπηκε στην θεση του Ετοιμασα πισω αναρτηση με κινητηρα, κολληθηκαν στο πατωμα και μετα κολληθηκαν τα δυο μισα Το επωμενο απντειτ λογικα θα ειναι το τελευταιο. Ειναι η σειρα του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ απ'ολους που εφυγαν μεσα στο 16 Το εργο του τεραστιο, Ενας αυθεντικος Δημιουργος, δεν αντεγραψε κανενα, απλα δημιουργησε!! Τι να διαλεξω ρε παιδια.... Hot Tramp I Love you So Thank you very much Ziggy!!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 12, 2017 12:29:28 GMT 2
Ωραία και καθαρή δουλειά Παναγιώτη... Μπράβο και καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 12, 2017 12:55:16 GMT 2
Αρρώστια Παναγιώτη. Φοβερό για το κιτ βάσης.
|
|
|
Post by pkout on Mar 12, 2017 16:56:06 GMT 2
Πολύ όμορφο και καθαρό αποτέλεσμα Παναγιώτη. Καλά τελειώματα
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 13, 2017 15:41:33 GMT 2
ΟΥΑΟΥ!
|
|
|
Post by Sakis on Mar 13, 2017 16:11:47 GMT 2
Πανέμορφο Παναγιώτη!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 14, 2017 16:25:38 GMT 2
Μια απορία Πάνο, την ''μύτη'' μπροστά για πιό λόγο τη διχοτόμησες...? Κατα τ'άλλα η δουλειά σου είναι υπεράνω κριτικής (τουλάχιστον δικής μου ), απλά θαυμάζω!
|
|