|
Post by rous74 on Oct 17, 2016 12:42:44 GMT 2
Καλησπέρα, Επανέρχομαι με ένα ακόμα μοντέλο που τελείωσα πρόσφατα και δεν είναι άλλο από το Honda nsx της Tamiya στην 1/24. Ένα εξαιρετικό κίτ με πλήθος κομματιών, λεπτομερέστατο κινητήρα και εσωτερικό. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα ελαστικά τα οποία προσπάθησα να αντικαταστήσω αλλά τελικά βρήκα ρεζέρβες μόνο για τα μπροστινά. Επίσης αντικατέστησα τα δισκόφρενα και τις δαγκάνες με άλλα της Hobby Design. upload gif from url
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 17, 2016 13:12:38 GMT 2
Πολύ όμορφη η κατασκευή Ανδρέα!
Η χρωματική επιλογή αναδεικνύει την σιλουέτα και η ζάντα δένει άψογα. Ίσως να ήθελε λίγο εντονότερο wash στην γράμμωση, αλλά αυτό είναι δικό μου γούστο...
Πεθαίνω για την λεπτομέρεια στο ταμπλο!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 17, 2016 13:58:27 GMT 2
Πολύ όμορφη η κατασκευή Ανδρέα! Η χρωματική επιλογή αναδεικνύει την σιλουέτα και η ζάντα δένει άψογα. Ίσως να ήθελε λίγο εντονότερο wash στην γράμμωση, αλλά αυτό είναι δικό μου γούστο... Πεθαίνω για την λεπτομέρεια στο ταμπλο! Σ'ευχαριστώ Αλέξανδρε! Για το wash το σκέφτηκα και εγώ αλλά ήταν αργά (ειδικά συγκρίνοντας της φωτογραφίες με αυτές της California που είχα φτιάξει παλιότερα....) Όσο για λεπτομέρεια στο ταμπλό το έκανα για να "σπάσω" λίγο την τεράστια χαλκομανία του ηχείου (μιας και δεν είχα κάποιο βελτιωτικό) οπότε ένα προσπέκτους του nsx μέσα στο nsx ήταν νομίζω μια καλή προσθήκη...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 17, 2016 18:25:17 GMT 2
Ανδρέα, τι λέμε πολύ πολύ καλό. Το σημαντικό είναι ότι φαίνεται από μακρυά, ότι το διασκέδασες και είναι και η ουσία. Δεν είναι ανάγκη όλα μας τα κιτ να έχουν 300 καλώδια και 35 βελτιωτικά Η ιδέα με το περιοδικό, πολύ καλή! Τα λάστιχα είναι παρόμοια με της Aston; Πιθανόν εγώ να άφηνα του κιτ, αφενός γιατί δεν μου φαίνονται τόσο άσχημα, αφετέρου για να μην υπάρχει η διαφορά με τα μπροστινά που έχουν ανάγλυφα τα στοιχεία τoυς, στο sidewall. Αλλά εσύ είσαι μερακλής με τα ζαντολάστιχα , οπότε φαντάζομαι ότι έχεις παραγγείλει αφτερμάρκετ σετ. ΥΓ. Όταν ανακοινώθηκε το κιτ, κι εγώ το άσπρο είχα προτείνει στον Νεκ, για όταν την φτιάξει. Της πάει τρέλα. Πολύ ωραίο και πάλι.
|
|
|
Post by rous74 on Oct 17, 2016 18:48:20 GMT 2
Ανδρέα, τι λέμε πολύ πολύ καλό. Το σημαντικό είναι ότι φαίνεται από μακρυά, ότι το διασκέδασες και είναι και η ουσία. Δεν είναι ανάγκη όλα μας τα κιτ να έχουν 300 καλώδια και 35 βελτιωτικά Η ιδέα με το περιοδικό, πολύ καλή! Τα λάστιχα είναι παρόμοια με της Aston; Πιθανόν εγώ να άφηνα του κιτ, αφενός γιατί δεν μου φαίνονται τόσο άσχημα, αφετέρου για να μην υπάρχει η διαφορά με τα μπροστινά που έχουν ανάγλυφα τα στοιχεία τoυς, στο sidewall. Αλλά εσύ είσαι μερακλής με τα ζαντολάστιχα , οπότε φαντάζομαι ότι έχεις παραγγείλει αφτερμάρκετ σετ. ΥΓ. Όταν ανακοινώθηκε το κιτ, κι εγώ το άσπρο είχα προτείνει στον Νεκ, για όταν την φτιάξει. Της πάει τρέλα. Πολύ ωραίο και πάλι. Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ!!! Τα λάστιχα είναιστη φιλοσοφία της Aston Martin όπως σωστά μάντεψες! Η διαφορά μου χτυπάει και μένα γι' αυτό σύντομα θα μπούν άλλα στους πίσω τροχούς!! Το πιθανότερο είναι πάντως να φτιάξω στο μέλλον ένα ακόμα με πιο πολλά καλούδια...
|
|
|
Post by nektarios on Oct 17, 2016 21:05:26 GMT 2
Φίλε Ανδρέα, το να γράψω εγώ οτι ένα Honda είναι εξαιρετικό, φαντάζομαι οτι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία, σωστά; Πάντως μού άρεσε πολύ, και σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω σαν Ref. Μάλιστα, αν το είχες παρουσιάσει και σε w.i.p. θα μού ήταν εξαιρετικά χρήσιμο! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το εξής: Το κιτ κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα (τουλάχιστον σύμφωνα με τη δική μου πληροφόρηση), έγινε διαθέσιμο για pre-order πριν από λίγες μόλις ημέρες, και το έχω ήδη προπαραγγείλει, αλλά φυσικά δεν ήρθε ακόμη. Εσύ πώς κατάφερες και το απόκτησες τόσο νωρίς ώστε να το έχεις κιόλας ολοκληρώσει;
|
|
|
Post by rous74 on Oct 18, 2016 5:42:09 GMT 2
Φίλε Ανδρέα, το να γράψω εγώ οτι ένα Honda είναι εξαιρετικό, φαντάζομαι οτι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία, σωστά; Πάντως μού άρεσε πολύ, και σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω σαν Ref. Μάλιστα, αν το είχες παρουσιάσει και σε w.i.p. θα μού ήταν εξαιρετικά χρήσιμο! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το εξής: Το κιτ κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα (τουλάχιστον σύμφωνα με τη δική μου πληροφόρηση), έγινε διαθέσιμο για pre-order πριν από λίγες μόλις ημέρες, και το έχω ήδη προπαραγγείλει, αλλά φυσικά δεν ήρθε ακόμη. Εσύ πώς κατάφερες και το απόκτησες τόσο νωρίς ώστε να το έχεις κιόλας ολοκληρώσει; Νεκτάριε καλημέρα, Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Το αγόρασα από το Hiroboy το οποίο σε αντίθεση με τα άλλα e-shop το είχε ήδη in stock. Από κει και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα....
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 18, 2016 8:55:16 GMT 2
Ανδρεα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι για τα μοντελα που παρουσιασες, ειναι τυπικα αψογη δουλεια δικη σου, Αυτο που με εχει εντυπωσιασει ειναι η σελιδα σου στο φεισμπουκ, απο εκει νομιζω μπορει να καταλαβει κανεις την ποιοτητα που εχει η δουλεια σου, οχι γιατι θεωρω οτι ειναι πιο δυσκολα αυτα ή τα αλλα μοντελα και μπλα, μπλα μπλα, ολα εχουν την γοητεια τους και την δυσκολια τους, απλα ειναι τοσο απλο, εντελει για σενα να φτιαχνεις τα ΠΑΝΤΑ τοσο καλα και ευκολα, που εμενα προσωπικα με εχει εντυπωσιασει !
τα συγχαρητηρια μου !!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 19, 2016 8:02:38 GMT 2
Ανδρεα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι για τα μοντελα που παρουσιασες, ειναι τυπικα αψογη δουλεια δικη σου, Αυτο που με εχει εντυπωσιασει ειναι η σελιδα σου στο φεισμπουκ, απο εκει νομιζω μπορει να καταλαβει κανεις την ποιοτητα που εχει η δουλεια σου, οχι γιατι θεωρω οτι ειναι πιο δυσκολα αυτα ή τα αλλα μοντελα και μπλα, μπλα μπλα, ολα εχουν την γοητεια τους και την δυσκολια τους, απλα ειναι τοσο απλο, εντελει για σενα να φτιαχνεις τα ΠΑΝΤΑ τοσο καλα και ευκολα, που εμενα προσωπικα με εχει εντυπωσιασει ! τα συγχαρητηρια μου !! Παναγιώτη σ' ευχαριστώ πολύ για τα τόσα άκρως κολακευτικά σχόλια που μου γράφεις! Χαίρομαι που σ' αρέσει η δουλειά μου! Πάντα θα προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα άσχετα αν κάποιες φορές δεν τα καταφέρνω. Μ' αρέσει να καταπιάνομαι με αρκετά πράγματα γιατί έτσι δεν προλαβαίνω να βαρεθώ... Ευχαριστώ και πάλι!!!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 19, 2016 8:07:20 GMT 2
Και για μην ξεχνιόμαστε και μια φώτο που τράβηξα χθές σε γαλάζιο φόντο... [url=https://postimage.org [/url] images
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 19, 2016 9:08:56 GMT 2
Ο μαύρος φόντος το κανει πιο "κακό"...γαλάζιος αναδικνύει τις καμπύλες του πιστεύω!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 19, 2016 17:58:45 GMT 2
Ο μαύρος φόντος το κανει πιο "κακό"...γαλάζιος αναδικνύει τις καμπύλες του πιστεύω! Το ίδιο πιστεύω και εγώ Αλέξανδρε!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 19, 2016 18:28:21 GMT 2
Ανδρέα θεματάρα φίλε! Υπέροχη δουλειά στα πάντα υψηλά standars που μας έχεις συνηθίσει. Θεωρώ το λευκό του ταιριάζει απίστευτα όμορφα, αν πάντως ασχοληθείς κάποια στιγμή και με δεύτερο βάψτο μπλέ (ρίξε μια ματιά σ'εναν Ιάπωνα στο AF και θα με θυμηθείς). Αν διαθέτεις φωτό απο εσωτερικό και σασί θα ήμουν ευγνώμων, καθώς αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι το 1ο που παρουσιάζεται στην Ελλάδα και ένα απο τα πρώτα 5 σε διεθνή φόρα και μια γενικότερη εικόνα θα βοηθούσε πολύ... Επίσης λίγα λόγια για τα χρώματα...? Για φόντο προτιμώ το μπλέ.
|
|
|
Post by rous74 on Oct 19, 2016 20:43:02 GMT 2
Ανδρέα θεματάρα φίλε! Υπέροχη δουλειά στα πάντα υψηλά standars που μας έχεις συνηθίσει. Θεωρώ το λευκό του ταιριάζει απίστευτα όμορφα, αν πάντως ασχοληθείς κάποια στιγμή και με δεύτερο βάψτο μπλέ (ρίξε μια ματιά σ'εναν Ιάπωνα στο AF και θα με θυμηθείς). Αν διαθέτεις φωτό απο εσωτερικό και σασί θα ήμουν ευγνώμων, καθώς αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι το 1ο που παρουσιάζεται στην Ελλάδα και ένα απο τα πρώτα 5 σε διεθνή φόρα και μια γενικότερη εικόνα θα βοηθούσε πολύ... Επίσης λίγα λόγια για τα χρώματα...? Για φόντο προτιμώ το μπλέ. Αλέξη σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου και για την πληροφορία σχετικά με την μπλέ εκδοχή του NSX. Χρωματικά επέλεξα το λευκό της Tamiya (σε σπρέι το οποίο έκανα μετάγγιση) Το βερνίκι είναι το αχώριστο πλέον από μένα B-513 της Gunze (και αυτό μετάγγιση από τη φιάλη σε μπουκαλάκι για χρήση με τον αερογράφο). Για τις φωτογραφίες που αναφέρεις βρήκα μια από το εσωτερικό... screen shot on pc
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Oct 20, 2016 8:42:06 GMT 2
Άλλη μια εξαιρετική δουλειά Ανδρέα! Παρενθετικά,το βερνίκι και το χρώμα μετά τη μετάγγιση απο τη φιάλη χρειάζονται περαιτέρω αραίωση;
|
|
|
Post by rous74 on Oct 20, 2016 9:11:03 GMT 2
Άλλη μια εξαιρετική δουλειά Ανδρέα! Παρενθετικά,το βερνίκι και το χρώμα μετά τη μετάγγιση απο τη φιάλη χρειάζονται περαιτέρω αραίωση; Καλημέρα Δημήτρη, Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Εγώ δεν αραιώνω ποτέ το B-513. Έχει κατά την γνώμη μου την τέλεια αναλογία. Για τα σπρέι της Tamiya ισχύει το ίδιο. Αν όμως μιλάμε για Zero paints χρώματα, το πιθανότερο είναι να χρειάζονται περαιτέρω αραίωση...
|
|