|
Post by Chris Fragkoulis on Sept 25, 2016 22:04:10 GMT 2
Αλεξ πραγματικα πρωτοτυπος!! ομορφη και αναλυτικη παρουσιαση και οπως προαναφερθηκε θα το ευχαριστηθει το διπλο προτζεκτ!! Καλες κατασκευες!! ΥΓ: Ρε συ μια ερωτηση μονο..που δν εκανε κανενας..νταξ το CR-Z καλα εκανες και το πηρες... το Prius ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ?? χαχαχαχαχαχαχαχαχα
|
|
|
Post by alex78 on Sept 26, 2016 18:17:30 GMT 2
Πολυ ωραια παρουσιαση! Εχω ενα ερωτημα ομως μηπως εχει σκεφθει απο τωρα την αποχρωσεις που θα βαλεις στο cr-z? Ευχαριστώ Κωσταντίνε! Θα γίνει λευκό όπως στο boxart, για το εσωτερικό δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Αλεξ πραγματικα πρωτοτυπος!! ομορφη και αναλυτικη παρουσιαση και οπως προαναφερθηκε θα το ευχαριστηθει το διπλο προτζεκτ!! Καλες κατασκευες!! ΥΓ: Ρε συ μια ερωτηση μονο..που δν εκανε κανενας..νταξ το CR-Z καλα εκανες και το πηρες... το Prius ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ?? χαχαχαχαχαχαχαχαχα Νομίζω το αδικείς φίλε, οι 2 πρώτες γενιές ήταν όντως χάλια αισθητικά, αλλά μετά το πράγμα κάπως έστρωσε... Δεν σου λέω ότι τρελαίνομαι κιόλας, αλλά αν το δω στο δρόμο θα ξενερώσω σαφώς λιγότερο απο ένα C4 λόγου χάρη....
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 27, 2016 8:58:55 GMT 2
Ρε συ μια ερωτηση μονο..που δν εκανε κανενας..νταξ το CR-Z καλα εκανες και το πηρες... το Prius ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ?? χαχαχαχαχαχαχαχαχα Την ίδια ακριβώς αντίδραση είχα όταν τα είδα... Όμως από κοντά το πράγμα είναι πολύ καλύτερο... Καλή κατασκευή φίλε!!!
|
|
|
Post by czt on Sept 28, 2016 18:31:21 GMT 2
|
|
|
Post by pkout on Sept 29, 2016 20:57:07 GMT 2
Πολύ πρωτότυπη ιδέα Αλεξ, να ασχοληθείς με κάτι γηίνο εξωτερικά αλλά με πολύ προχωρημένη τεχνολογία και περιβαντολλογική ευαισθησία. Καλές κατασκευές
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 1, 2016 12:33:14 GMT 2
Πολύ ωραίο project Άλεξ! Θα έχει πολύ ενδιαφέρον φίλε!
Υ.γ. ασε τα υβριδικά και πέτα πάνω στο cr-z εναν F-20C να γινουμε!χααχαχ!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 1, 2016 15:06:14 GMT 2
Ρε συ μια ερωτηση μονο..που δν εκανε κανενας..νταξ το CR-Z καλα εκανες και το πηρες... το Prius ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ?? χαχαχαχαχαχαχαχαχα Την ίδια ακριβώς αντίδραση είχα όταν τα είδα... Όμως από κοντά το πράγμα είναι πολύ καλύτερο... Καλή κατασκευή φίλε!!! Πέστα ρε συ φίλε, μην νομίζουν κιόλας ότι δεν έχω γούστο... Κωστα μου άναψες φωτιές φίλε, πολύ ανδιαφέρουσα η πρόταση σου, παίζει σοβαρά να γίνει υλοποιήσιμη.... Πολύ πρωτότυπη ιδέα Αλεξ, να ασχοληθείς με κάτι γηίνο εξωτερικά αλλά με πολύ προχωρημένη τεχνολογία και περιβαντολλογική ευαισθησία. Καλές κατασκευές Ευχαριστώ Παύλο, θα περιμένω με ενδιαφέρον τα σχόλια σου. Πολύ ωραίο project Άλεξ! Θα έχει πολύ ενδιαφέρον φίλε! Υ.γ. ασε τα υβριδικά και πέτα πάνω στο cr-z εναν F-20C να γινουμε!χααχαχ! Ευχαριστώ Άλεξ ''F-20C''...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 1, 2016 15:18:45 GMT 2
Ευχαριστώ Άλεξ ''F-20C''... Το μοτέρ του S2000. Έχει κωδικό F-20C
|
|
|
Post by czt on Oct 2, 2016 10:04:34 GMT 2
χερομαι που σε εβαλα σε σκεψη ! γιατι το συγκεκριμενο μοντελο οταν το ειδα στην εκπομπη μου αρεσε αν και οικολογικο!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 21, 2017 20:47:39 GMT 2
Ακριβώς δεκατρείς μήνες μετά βγήκαν επιτέλους από τη....ναφθαλίνη!
Αρχίζοντας με τα αμαξώματα δεν συνάντησα κάποιες δυσκολίες, έτσι αφού κολλήθηκαν όλα τα επιμέρους τμήματα πάνω τους στη συνέχεια τρίφτηκαν, επαναχαράκτηκαν, πλύθηκαν, ασταρώθηκαν, βάφτηκαν, βερνικώθηκαν και σας παρουσιάζονται...
Χρησιμοποίησα (απευθείας από την φιάλη) την σειρά των sprays της Tamiya Pearl Light Blue (Ts-58) και Metallic Orange (Ts-92) καθώς και το Β-513 της Gunze για βερνίκι.
Εκκρεμούν ορισμένες λεπτομέρειες στα αμαξώματα που θα γίνουν στην πορεία της κατασκευής.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 21, 2017 21:07:23 GMT 2
Κάλλιο αργά παρά... αργότερα! Τα χρώματα έστρωσαν πολύ όμορφα και... ομοιόμορφα παρά το οτι δεν είναι από τα πιο εύκολα! Καλή συνέχεια, και χωρίς... ναφθαλίνη!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 22, 2017 6:05:56 GMT 2
Αντε και να τα δουμε στημενα!!
το πορτοκαλι γ@@μησε... με βλεπω να τπ χρησιμοποιω στα κοντά.
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 22, 2017 8:31:34 GMT 2
Πολύ ωραία τα χρώματα Αλέξη! Μπαίνουν στη λίστα υποψήφιων χρήσεων. Υπάρχει όμως λίγο orange peel ή μου φαίνεται; Άντε, τώρα που τα ξανάβαλες μπροστά, καλά τελειώματα!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Oct 22, 2017 11:22:06 GMT 2
Πολυ ωραια βγηκαν τα χρωματα και το βαψιμο Αλεξη! Ισως βεβαια ενα γυαλισματακι να το θελανε.Μπορει βεβαια να με ξεγελανε και οι φωτο. Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 22, 2017 18:46:24 GMT 2
Έλα ρε Άλεξ! Διάβαζα προχτές τον καζαμία για να ξεχαστώ και τα θυμήθηκα. Ωραία βαψίματα και χρωματισμοί
|
|
|
Post by czt on Oct 22, 2017 20:45:22 GMT 2
the old top gear is coming
|
|