|
Post by gtziaf on Jul 13, 2016 13:59:57 GMT 2
Ο θρύλος των αγώνων DTM, η εκπληκτική Alfa Romeo 155 V6 Ti, από το γνωστό, πρόσφατα επανεκδοθέν κιτ της Tamiya, αποτέλεσε το κατασκευαστικό διάλειμμα στην τιτανομαχία... Το 1993, πρώτη χρονιά της Alfa στο θεσμό, οι Nicola Larini και Alessandro Nannini, για την εργοστασιακή ομάδα, κέρδισαν το πρωτάθλημα των κατασκευαστών και των ομάδων, ενώ ο Larini πήρε αυτό των οδηγών. Ένα ονειρικό 3/3 για το ντεμπούτο της 155. Μέχρι το 1996 η Αlfa κέρδισε συνολικά 38 αγώνες DTM! Το απαραίτητο WIP μπορείτε να το βρείτε εδώ...Αντί επιλόγου και σχολίων για την κατασκευή, που νομίζω είναι επαρκώς καλυμμένη στο WIP, θέλω να ευχαριστήσω τον συλλέκτη που μου εμπιστεύτηκε την κατασκευή της, για τον ενθουσιασμό του στην παραλαβή και τις υψηλής ανάλυσης επαγγελματικές φώτο, που πλαισιώνουν την παρούσα παρουσίαση. Φυσικά το παρόν δεν ήταν εφικτό, χωρίς της συμπαράστασή σας, τα σχόλια, τις ιδέες και τις παρατηρήσεις σας. Να είστε καλά.
|
|
|
Post by alex78 on Jul 14, 2016 12:29:16 GMT 2
Εμείς σ'ευχαριστούμε για το οφθαλμόλουτρο που μας χάρισες καλοκαιριάτικα! Απο τα ομορφότερα και πιό ερωτεύσιμα αγωνιστικά που κυκλοφόρησαν ποτέ!! Τυχερός ο παραλήπτης...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2016 12:25:04 GMT 2
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Jul 19, 2016 15:32:58 GMT 2
Εγω σε ευχαριστω για το πολυ ομορφο αποτελεσμα Γιωργο. Και αν τα εφερε η πραγματικοτητα διαφορετικα, παντα η σκεψη μου γυρνα: Ασπρα φιδια και σταυροι σε κοκκινο φοντο.-
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 20, 2016 9:25:44 GMT 2
Να είσαι καλά Παναγιώτη.
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 20, 2016 12:20:19 GMT 2
Μαζί με τον συλλέκτη απολαμβάνουμε και μεις... Άλλη μια φορά μπράβο Γιώργο για τον συνδυασμό ταχύτητας και ποιότητας και σ' άλλα με το καλό!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 21, 2016 9:10:53 GMT 2
Και σε άλλα με το καλό... Αυτό ξαναπές το, φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ και πάλι
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 22, 2016 7:03:48 GMT 2
Από τη μία ο Ανδρέας με τη Stratos, από την άλλη εσύ φίλε με την 155 πάτε να με ξεκάνετε καλοκαιριάτικα! Εξαιρετική δουλειά Γιώργο, όχι πως περίμενα και κάτι διαφορετικό... Μπράβο φίλε!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 24, 2016 10:56:21 GMT 2
Παρα πολυ ομορφο! Μπραβο
|
|
|
Post by manos13 on Jul 24, 2016 11:33:00 GMT 2
Τελοια κατασκευή. Πολλά μπράβο!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 25, 2016 9:57:00 GMT 2
Ευχαριστώ παίδες να είστε καλά.
|
|
|
Post by czt on Aug 4, 2016 11:27:06 GMT 2
Πολυ ωραια δουλεια Γιωργο μπραβο! Ευτυχως που υπαρχουν ακομα ανθρωποι που συννεχιζουν τις συλλογες τους εν καιρο κρισεις. Φοβερη νοτα δροσιας! (Το αυτοκινητο εχει 250000+ χλμ? προβληματα αν εχει και τι εταιρεια ειναι?) Επισης μια ερωτηση επι του θεματος σε βαση θα το βαλεις για να το δωσεις σωστα? πως σταθεροποιουμε το μοντελο για αποφυγη ατυχηματων?
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 5, 2016 10:27:27 GMT 2
Πολυ ωραια δουλεια Γιωργο μπραβο! Ευτυχως που υπαρχουν ακομα ανθρωποι που συννεχιζουν τις συλλογες τους εν καιρο κρισεις. Φοβερη νοτα δροσιας! (Το αυτοκινητο εχει 250000+ χλμ? προβληματα αν εχει και τι εταιρεια ειναι?) Επισης μια ερωτηση επι του θεματος σε βαση θα το βαλεις για να το δωσεις σωστα? πως σταθεροποιουμε το μοντελο για αποφυγη ατυχηματων? Ευχαριστώ Κωνσταντίνε, να είσαι καλά... Η βάση είναι αυτής της wave για 1/24. Φαίνεται λίγο και σε κάποιες φώτο στο πρώτο ποστ. Με το τζάμάκι μοιάζει κάπως έτσι: Για τη στήριξη, κόλλησα δύο παξιμάδια στο μοντέλο, τρύπησα τη βάση και στο τέλος το βίδωσα προσεκτικά. Θα το δείξω και στην Aston Martin, πιο αναλυτικά οπότε μείνε συντονισμένος. ΥΓ. Το αυτοκίνητο είναι μια alfa romeo GT, εξού και το προστάρισμα στο συγκεκριμένο θέμα . Είναι σκυλί (φτου να μην την ματιάξω), καθώς αφενός είμαι καλός πελάτης της Εγνατίας οδού, αφετέρου έχει κάνει όλες τις μετακομίσεις μου, μεταφέρει την οικογένεια, κλπ. Δεν έχει προβλήματα πέρα από το λαδάκι που χρειάζεται συμπλήρωση. Τώρα κάποιες ηλεκτρικές σαχλαμαρίτσες, είναι πταίσματα. Και μετά από τόσα χρόνια που την έχω, εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος μαζί της. Αυτό νομίζω λέει πολλά
|
|
|
Post by czt on Aug 5, 2016 13:45:03 GMT 2
Πολυ ωραια Γιωργο! Την aston που ξεκινησες τι παρακολουθω ανελυπως διοτι ειναι ενα απο τα λιγα V12 που κυκλωφορουν και ειναι και πολυ ομορφο αυτοκινητο. Επισης τι βαση απο που τι προμηθευτικες. Χερομαι οταν διαβαζω για πανεμορφες ιταλιδες να δινουν απολαυση και αξιοπιστια.
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 8, 2016 10:40:56 GMT 2
Επισης τι βαση απο που τι προμηθευτικες. Από το hobbyeasy, αλλά έχουν όλα τα γνωστά καταστήματα και πιθανολογώ και τα Ελληνικά, μιας και βγάζουν ακριβώς παρόμοιες η Belikits και η Trumpeter, που αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας.
|
|
|
Post by jvolume on Aug 18, 2016 15:35:33 GMT 2
|
|