andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on May 24, 2016 20:06:38 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσω μία GTA σε 1/1 είπα να την έχω σε 1/24. Το κιτ είναι το κλασσικό της ΤΑΜΙΥΑ με την προσθήκη του transkit απο την scale production. Δίνονται τα φουσκώματα σε ρυτίνη, κάθισμα (έγινε αντικατάσταση από δύο αγωνιστικά bucket), φτιάχτηκε από το μηδέν το roll cage και δεν χρησιμοποιήθηκαν προφυλακτήρες και άλλα που κάθε αλητάμπουρας συχαίνεται να προσθέτει βάρος στο όχημα. Τέλος, θέλω την επιείκιά σας γιατί με τα πολιτικά οχήματα δεν τα πάω και καλά (δεν λερώνονται τα ρημάδια..) Σας ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by nektarios on May 24, 2016 21:32:13 GMT 2
Ωραίος ο αλητάμπουρας, νοσταλγικός και καλοφτιαγμένος, με προσεγμένη λεπτομέρεια (μού άρεσαν ιδιαίτερα τα χερούλια των θυρών, φαντάζομαι οτι θα είναι σκρατσοδουλειά...) και περιποιημένο γυάλισμα. Μήπως θα μπορούσες να προσθέσεις και καμιά φωτό από την πίσω πλευρά, και ίσως και από το εσωτερικό;
|
|
|
Post by gtziaf on May 25, 2016 16:58:50 GMT 2
Πολύ ωραία ιδέα και υλοποίηση. Ζήλεψα και θέλω κι εγώ, έναν δικό μου αλητάμπουρα Και σε 1/1 δεν θα με χαλούσε Πως ήταν η εφαρμογή του τρανσκιτ Ανδρέα; Η θέση του καπό είναι πρόβλημα στο κιτ ή ατυχηματάκι κατά την φωτογράφηση; Όπως και να έχει νομίζω εύκολα διορθώνεται. Μια και λες για λερώματα, τα le mans λερώνονται οπότε δες εδώ : www.scalewheels-gr.com/thread/2172/mans-24h-2016-week-build
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 25, 2016 18:29:36 GMT 2
Μεγάλη αλητεία το αυτοκίνητο φίλε!
Φουσκωμένο, ζάντα πανέμορφη, χωρίς προφύλακτήρες...μουρλια!
|
|
|
Post by manos13 on Jun 7, 2016 14:13:47 GMT 2
Ωραια Alfa
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Jul 21, 2016 19:26:35 GMT 2
Πολύ ωραία ιδέα και υλοποίηση. Ζήλεψα και θέλω κι εγώ, έναν δικό μου αλητάμπουρα Και σε 1/1 δεν θα με χαλούσε Πως ήταν η εφαρμογή του τρανσκιτ Ανδρέα; Η θέση του καπό είναι πρόβλημα στο κιτ ή ατυχηματάκι κατά την φωτογράφηση; Όπως και να έχει νομίζω εύκολα διορθώνεται. Μια και λες για λερώματα, τα le mans λερώνονται οπότε δες εδώ : www.scalewheels-gr.com/thread/2172/mans-24h-2016-week-build Φίλε Γιώργο, η εφαρμογή ήταν καλή, αξίζει τα λεφτά της. Οσον αφορά για το καπό, είναι λάθος κατασκευατικό πιστεύω της εταιρείαςδιότι από κάτω έχει το φίλτρο αέρος το οποιο ότι και να έκανα έβρισκε (κακώς που δεν το έβγλα εντελώς)
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 23, 2016 8:36:31 GMT 2
Πολύ όμορφη και "personalized" κατασκευή Ανδρέα! Μήπως το καπό διορθώνονταν με λίγη "θερμική" επεξεργασία (ζέσταμα με σεσουάρ ή βραστό νερό και μετά προσεκτική αύξηση της καμπυλότητας μπροστά αριστερά με το χέρι); Λέμε τώρα... Κρίμα που δεν μας έδειξες το WIP (κυρίως για τα φουσκώματα...)
|
|
|
Post by alex78 on Jul 23, 2016 16:32:20 GMT 2
|
|