|
Post by konstantinf on Feb 16, 2016 0:17:27 GMT 2
Πολύ πετυχημένο το χρώμα. Μπράβο! Καλά τελειώματα...
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 16, 2016 17:34:59 GMT 2
Στράτο το χρώμα πολύ καλό, όπως και το βερνίκι. Σίγουρα το βερνίκωμα παίρνει ένα χέρι ακόμη, αλλά θα πρότεινα να το ολοκληρώσεις έτσι και στο επόμενο ρίχνεις λίγο περισσότερο. Τώρα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι στα τελικά στάδια και όλα θα πάνε καλά... Καλά τελειώματα
|
|
|
Post by grimstr on Feb 27, 2016 18:53:11 GMT 2
Αγαπητοί φιλοι καλησπερα μετα αρκετό καιρό βρέθηκε μοντελιστικος χρόνος για να ολοκληρώσω την Porsche 911GT3. Με τις συμβουλές σας διαπίστωσα σε αυτο το μοντέλο οτι έγινε καποια πρόοδος , αυτη είναι και ουσία στο χόμπι μας: να εχεις την χαρά της δημιουργίας να καλυτερευεις έστω και απο την προηγούμενη φορα. Βεβαια απέχω πολυ απο αυτά που βλέπω εδώ στο forum αλλα εχω μπροστά δρόμο. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι το παρακατω και είναι κάπως αξιοπρεπές ( τα λάθη του τα ξέρω και είναι παρακαταθήκη προς διόρθωση για το επόμενο). Αυτη τη φορα αφού κάνω φωτογράφηση μέρα θα το βάλω μάλλον και στα τελειωμένο.
Αυτα λοιπον και ήδη το επόμενο μοντέλο αναμένεται προς παραλαβή: Lamborghini Aventador LP700-4 50th Anniversario σε 1/24 της Aoshima
πρωτη φορα θα δουλέψω Aoshima εχει και P/E κομμάτια θα χρειαστεί τα φώτα σας. Καλο Σαββατοκυριακο Στράτος
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 28, 2016 9:55:16 GMT 2
Μπράβο Στράτο, πολύ ωραία και καθαρή δουλειά με εμφανέστατη πρόοδο σε σχέση με το προηγούμενο. Συγχαρητήρια! Περιμέμουμε τώρα την Aventador. Την έχω φτιάξει σε 1:8 και είναι χορταστικό αυτοκίνητο!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 28, 2016 18:34:55 GMT 2
Πολύ καλή Στράτο. Χαώδη βελτίωση φίλε μου. Μπράβο! ΥΓ. Μην ξεχάσεις να τη βάλεις στα completed. Το αξίζει... ΥΓ2. Όσο αφορά τη Λάμπο τώρα, που σκέφτεσαι για συνέχεια, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα-δύο ακόμη πιο χαλαρά μοντέλα και να την πιάσεις μετά. Η Aventador είναι ένα πολύ ωραίο κιτ, αλλά έχει πολλάαα κομμάτια και ορισμένες δυσκολίες. Σίγουρα θα την ευχαριστηθείς καλύτερα, αν έχεις φορτώσει λίγο ακόμη εμπειρία. Αυτό φυσικά είναι προσωπική πρόταση και σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να επέμβω στον πάγκο σου. Όπως και να έχει, ότι αποφασίσεις θα είμαστε δίπλα σου
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 11, 2016 12:50:13 GMT 2
Μπραβο πολυ ομορφο! Το σημαντικο ειναι οτι πετυχαινεις ωραια φινιρισματα που ειναι το πιο βασικο κομματι σε μοντελα αυτοκινητων, τα υπολοιπα θα ερθουν με την εμπειρια
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 21, 2016 18:42:21 GMT 2
Πολυ ωραιο εγινε φιλε μου, Μπραβο!!
|
|