RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 22, 2016 10:13:30 GMT 2
Πολύ όμορφο Άλεξ!!! Το κίτρινο τελικά του πάει... Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 22, 2016 17:27:55 GMT 2
Αλεξ, το κίτρινο με τα κόκκινα καθίσματα θα σπέρνει. Τρομερός συνδυασμός! Το βερνίκι, εγώ θα έριχνα άλλο ένα χέρι. Καλή συνέχεια φιλαράκι
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 22, 2016 21:48:54 GMT 2
Κούκλα!!!!! Το κίτρινο "γράφει τρελά" στο σχήμα του αμαξώματος!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 22, 2016 23:14:41 GMT 2
Πιστεύω και εγώ ότι το κίτρινο του δίνει μια πιό σπορτίβ αύρα. Γιώργο θα ξαναπέσει βερνίκι αλλά όταν καλμάρει λίγο ο καιρός. Να είστε όλοι καλά, ευχαριστώ!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Jan 24, 2016 21:45:51 GMT 2
Αλεξ δυναμικό come back. Η αλλαγή χρώματος δεν στερεί σε κάτι απο την αρχική λευκή επιλογή,μιας και τα παρελκόμενα (ζάντες,σαλόνι)δένουν μια χαρα με το κίτρινο του αμαξώματος Καλη και απροβλημάτιστη συνέχεια
|
|
|
Post by alex78 on Jan 27, 2016 9:41:52 GMT 2
Βασίλη χαίρομαι που σου άρεσε, να είσαι καλά φίλε!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 27, 2016 22:31:55 GMT 2
Αλέξη το χρώμα σου έστρωσε άψογα φίλε!
Πολύ μου αρέσει, όπως και ο χρωματικός συνδιασμός που είναι γνήσια τζαπανίλα!
|
|
|
Post by karolosh on Feb 7, 2016 20:20:11 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Feb 10, 2016 19:46:20 GMT 2
Αλεξ & Κάρολε ευχαριστώ. Τελικά μάλλον φαίνεται να ''ματιάστηκε'' το ταπεράκι μου και ήδη κάνει μπάνιο μέσα σε....τάπερ για ολικό reset. Λίγο πολύ τα γνωστά, με το που έπεσε το βερνίκι πάνω στο χρώμα κράκαρε το σύμπαν. Δεν ξέρω, ίσως να φταίει η παρτίδα των κίτρινων sprays που είχα προμηθευτεί απο το ίδιο μαγαζί, το λέω γιατί ακριβώς το ίδιο είχα πάθει παλαιότερα και με την Gallardo. Τέλος πάντων δεν μασάμε συνηθισμένοι πιά σ'αυτά προχωράμε δυναμικά, εξάλλου εδώ που τα λέμε είχε πέσει ένα κραξιματάκι στην πίτα για την επιλογή χρώματος.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 10, 2016 23:39:54 GMT 2
Όχι ρε φίλε, κι άλλη ατυχία!... Πραγματικά, το ματιάξαμε... Επειδή όμως εσύ έχεις αποδείξει οτι τέτοιες κακοτυχίες δεν μπορούν να σε πτοήσουν, κάνε ένα κουράγιο ακόμα, και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο από πριν! ... και κίτρινο, εννοείται!
|
|
|
Post by karolosh on Feb 11, 2016 12:05:01 GMT 2
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!Μην μασας Αλεξ!!!Ξαναδοκιμασε με κιτρινο,πραγματικα τα σπαει!!!!!Δοκιμασε κιτρινο απο την zero,εχω ακουει τα καλυτερα.
|
|
|
Post by alex78 on Feb 11, 2016 15:56:08 GMT 2
Όχι ρε φίλε, κι άλλη ατυχία!... Πραγματικά, το ματιάξαμε... Επειδή όμως εσύ έχεις αποδείξει οτι τέτοιες κακοτυχίες δεν μπορούν να σε πτοήσουν, κάνε ένα κουράγιο ακόμα, και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο από πριν! ... και κίτρινο, εννοείται! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!Μην μασας Αλεξ!!!Ξαναδοκιμασε με κιτρινο,πραγματικα τα σπαει!!!!!Δοκιμασε κιτρινο απο την zero,εχω ακουει τα καλυτερα. Παίδες ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Όταν μου φύγει η ξενέρα θα το ξαναπροσπαθήσω, η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει λίγο απο φόβο πλέον το κίτρινο. Να φανταστείτε είχα πάρει τρείς φιάλες και έχω μείνει με μία που δεν ξέρω αν πρέπει να την σουτάρω ή όχι... Τα zero με όλα αυτά τα videos που βλέπω δεξιά-αριστερά στο διαδίκτυο αρχίζω και τα συμπαθώ ολοένα και περισσότερο και μάλλον δείχνουν να είναι μονόδρομος.
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 11, 2016 17:49:54 GMT 2
Αλεξ, η χρήση αερογράφου, σιγά-σιγά, είναι μονόδρομος. Καλά τα σπρέι, πολύ βολικά σε πολλές περιπτώσεις αλλά μέχρι εκεί. Ο αερογράφος απογειώνει τις δυνατότητες σου και με λίγη εξάσκηση θα γίνει το δεξί σου χέρι σε όλες τις δουλειές σου. Καλή συνέχεια
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 11, 2016 19:15:48 GMT 2
Αλεξ, η χρήση αερογράφου, σιγά-σιγά, είναι μονόδρομος. Καλά τα σπρέι, πολύ βολικά σε πολλές περιπτώσεις αλλά μέχρι εκεί. Ο αερογράφος απογειώνει τις δυνατότητες σου και με λίγη εξάσκηση θα γίνει το δεξί σου χέρι σε όλες τις δουλειές σου. Καλή συνέχεια Ο Γιώργος τα είπε όλα και συμφωνώ 100%... Όσο για τις στραβές πάντα θα συμβαίνουν, και θα μας δίνουν πείσμα για να συνεχίσουμε!!! Φίλε πάμε μία από την αρχή, δεν θα του περάσει... Απόστολος
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2016 16:26:18 GMT 2
Ο κύβος ερρίφθη, η επόμενη επένδυση θα πάει σε ψεκαστήρι και κάνα αξιόλογο χρώμα.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 17, 2016 21:34:34 GMT 2
|
|