|
Post by gtziaf on Nov 9, 2015 18:20:21 GMT 2
Τίτλος Group Build : Japanese Tuned Cars Το Group Build αφορά οχήματα της Ιαπωνικής Αυτοκινητοβιομηχανίας σε Αγωνιστική & Πολιτική έκδοση (π.χ. IMPREZA, EVO, NSX, GT-R, CRX, SILVIA, RX-7 κλπ). Group Build Synopsis - Υπεύθυνοι του Group Build: Chris_SD, Alex78 - Κλίμακες : 1,87, 1/43, 1/32, 1/25, 1/24, 1/20, 1/16, 1/12 - Οχήματα: Αυτοκίνητα - Προϋποθέσεις Συμμετοχής : Μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε μοντέλο προέρχεται από την πατρίδα των σαμουράι - Συμμετοχή kit : Ημιέτοιμα, μισοτελειωμένα λαμβάνουν μέρος αρκεί αυτή τη στιγμή να είναι τουλάχιστον άβαφα ή απλά ασταρωμένα. - Χρονική περίοδος θεματολογίας : Από την ανακάλυψη του τροχού κι ύστερα - Κατασκευαστική διάρκεια : 15/11/15 - 15/04/16Εδώ βάζουμε γενικά σχόλια για το Group Build, θέματα, φώτο για έμπνευση, κατάλληλα κιτ και φυσικά... τη συμμετοχή μας.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 10, 2015 12:06:31 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Nov 10, 2015 13:42:58 GMT 2
Απλά τα σπάει! Παίζει copyright ή το τσεπώνω ελεύθερα;
|
|
|
Post by alex78 on Nov 10, 2015 13:54:35 GMT 2
Ωραίος Χρήστο, ότι πρέπει για να μπούμε στο κλίμα...
|
|
|
Post by freddieslotcars on Nov 10, 2015 16:00:19 GMT 2
Οι συμμετοχες μου: Μια απο τις δυο(χωρις να αποκλειο και την αλλη). και Παπαδημητριου-Πετροπουλος Version και με ζαντες δανικες απο το Subaru της Ηasegawa
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 10, 2015 17:55:27 GMT 2
Απλά τα σπάει! Παίζει copyright ή το τσεπώνω ελεύθερα; Θανο ελευθερα το χρησιμοποιεις αρκει να ειναι διακρητη η διευθυνση του forum
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 10, 2015 18:16:31 GMT 2
Κουκλί το μπανεράκι Χρήστο. Μπράβο Ερώτηση για τη θεματολογία. Τα γιαπωνέζικα αγωνιστικά επιτρέπονται κανονικά, ακόμη και τα group C?
|
|
|
Post by Sakis on Nov 10, 2015 19:47:48 GMT 2
Εννοείται αυτό Χρηστάρα.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 10, 2015 19:49:44 GMT 2
Γιωργο επιτρεπονται ολα τα αυτοκινητα (αγωνιστικα ή πολιτικα, stock ή modified) καθως και αγωνιστικα τυπου Group C, πρωτοτυπα κλπ αρκει να ειναι made in Japan !!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 12, 2015 0:40:50 GMT 2
Καλή αρχή παίδες!
Υπέρ αγαπημένη θεματολογία!
Με βλέπω για να πιάνω το Ιαπωνικό "Κουτάλι" !!
|
|
|
Post by karolosh on Nov 13, 2015 23:31:39 GMT 2
Να βαλω και εγω τις 2 συμμετοχες μου αφου εκει ηταν η μια ψηφος... και Kαλη αρχη σε ολους!!!! Υ.Γ Το banner απλα τα σπαει!!!!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 14, 2015 0:37:21 GMT 2
Και οι δικές μου συμμετοχές. Όχι φυσικά όπως τα δείχνει το κουτί.... ΥΓ. Μια μικρούλα παρατήρηση. Είναι ιδέα μου ή μήπως η θεματολογία είναι αρκετά φλου; Δηλαδή: Αν εγώ φτιάξω ένα απλό Miatάκι, ο άλλος το Impreza του McRae, ο τρίτος το GT One Le Mans του Tsuchiya κι ο τελευταίος το Takata NSX δεν είναι κάπως; Αν είναι έτσι τότε το όνομα Tuned Cars δεν κολλάει γιατί το μυαλό σου πάει σε βελτιωμένα πολιτικά οχήματα ή performance cars. Στη δική μας περίπτωση ταιριάζει Japanese Automotive Industry. Anyway, έτσι το ψηφίσαμε και έτσι θα γίνει απλά θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία σε ό,τι αφορά τη θεματολογία ώστε και να μπορούν όσο γίνεται περισσότεροι να συμμετέχουν χωρίς να ξεπαραδιαστούν για υπερ-εξειδικευμένο θέμα αλλά και να μην είναι τόσο γενικό και αόριστο. My two cents, τα φιλιά μου!
|
|
|
Post by rawshooter on Nov 14, 2015 13:28:04 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου Με αφορμή τα λεγόμενα (γραφόμενα) του Σάκη θα γίνω ίσως λίγο "κακός" ..... νομίζω οτι με τον τίτλο "tuned cars" αναφερόμαστε σε πολιτικά 4τροχα τα οποία έχουν εκτεταμένες ή μη μετατροπές και όχι σε αγωνιστικά 4τροχα. Με απλά λόγια μιλάμε για "καγκούρικα" αυτοκίνητα τύπου "Fast n' Furious".
|
|
|
Post by freddieslotcars on Nov 14, 2015 13:35:15 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου Με αφορμή τα λεγόμενα (γραφόμενα) του Σάκη θα γίνω ίσως λίγο "κακός" ..... νομίζω οτι με τον τίτλο "tuned cars" αναφερόμαστε σε πολιτικά 4τροχα τα οποία έχουν εκτεταμένες ή μη μετατροπές και όχι σε αγωνιστικά 4τροχα. Με απλά λόγια μιλάμε για "καγκούρικα" αυτοκίνητα τύπου "Fast n' Furious". Ισως εχεις ενα δικιο το λεει καθαρα:"Το Group Build αφορά οχήματα της Ιαπωνικής Αυτοκινητοβιομηχανίας σε Αγωνιστική & Πολιτική έκδοση (π.χ. IMPREZA, EVO, NSX, GT-R, CRX, SILVIA, RX-7 κλπ)."Αλλα δεν το αναφερει οτι δεν γινοντε δεκτα.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 14, 2015 14:15:41 GMT 2
Για να μην υπαρχει συγχυση, ο τιτλος ισως δεν αποδιδει σωστα τη θεματολογια, εχει δωθει ομως σαφης διευκρυνηση απο εμενα. Επιτρεπονται ολα τα αυτοκινητα (αγωνιστικα ή πολιτικα, stock ή modified) καθως και αγωνιστικα τυπου Group C, πρωτοτυπα κλπ αρκει να ειναι made in Japan !!! Εαν σας προβληματιζει θα αλλαξουμε τον τιτλο, ευχαριστω
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 16, 2015 8:53:21 GMT 2
Η δικη μου πρωτη κατασκευη θα ειναι η 3η γενια (MKIII ή NC) του δημοφιλους Mazda MX5. Στη συνεχεια θα ανακοινωσω τα επομενα μοντελα, εαν καταφερω και αποφασισω
|
|