|
Post by Sakis on Oct 15, 2015 18:44:35 GMT 2
Επανερχόμαστε σε νέες περιπέτειες μετά από μακροχρόνια αποχή εξαιτίας πολλών παραγόντων και υποχρεώσεων. Έχοντας ήδη ανοιχτό το μέτωπο του cutaway project (το οποίο θα ενημερώνεται) και μελετώντας άλλο ένα εξίσου απαιτητικό που θα ανοίξει σύντομα, αποφάσισα να ξεκινήσω ένα "γήινο" project μιας και η ανάγκη να δω ένα ρημάδι μοντέλο να βγαίνει επιτέλους από τον πάγκο μου είναι επιτακτική. Το κιτ είναι η πολιτική έκδοση της 911 GT2 από την Tamiya στην 1/24. Οι λεπτομέρειες του κιτ παρατίθενται εδώ: Porsche 911 GT2 Road VersionΤο κιτ μεταφέρθηκε αυτούσιο από την αγωνιστική έκδοση οπότε πρέπει να εξαλειφθούν κάποιες λεπτομέρειες που δεν υπάρχουν στην "πολιτική". Μαζεύοντας υλικό αναφοράς έπεσα σε κάτι ολίγον τι πιο εξεζητημένο. Κι επειδή δεν με βλέπω ποτέ να φτιάχνω κιτ όπως το δείχνει το κουτί αλλά φαγουρίζομαι να βάλω την πινελιά μου, νομίζω πως θα το μιμηθώ. Ιδού η RWB έκδοση, το όνομα αυτής Στέλλα... Stella Artois Η διαστάσεις της έκδοσης της Tamiya ταιριάζουν πολύ οπότε υπόσχομαι να πειράξω μόνο το πίσω κομμάτι και να μην εμπλακώ με στοκαρίσματα κλπ στο υπόλοιπο μοντέλο. Έγινε μια πρώτη μελέτη του κιτ και κατά πόσο προσφέρεται για να μπει λεπτομέρεια του κινητήρα στο πίσω μέρος. Σύντομα θα υπάρξει update. Τα φιλιά μου.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 15, 2015 22:19:54 GMT 2
Σάκη θεματάρα φίλε!
Πολύ χαίρομαι που θα την δω σκρατσάτη αυτήν την δουλειά!!! Καλή υπομονή σου εύχομαι..θα την χρειαστείς!
Ανυπομονώ να δω Update!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 17, 2015 10:19:06 GMT 2
Σάκη καλημέρα. Πολύ ωραίο θέμα και κίτ, μας έλειψαν οι κατασκευές και τα σχόλια σου φίλε. Καλή αρχή και που 'σαι, μην χαθείς πάλι...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 17, 2015 17:44:20 GMT 2
Σιγά μην το έκανες ΟΟΒ Καλή επιτυχία φίλε μου.
|
|
|
Post by nektarios on Oct 17, 2015 20:34:39 GMT 2
Όταν άρχισα να διαβάζω την εισαγωγή του θέματος και είδα τα περί "γήινου" project, παραξενεύτητα, σκεπτόμενος "μα είναι δυνατόν να αφήσει μοντέλο απείραχτο"; Στο τέλος όμως, κατάλαβα οτι αδίκως ανησύχησα! Το θέμα είναι εξαιρετικό, και εύχομαι καλή επιτυχία! [Αν και προσωπικά θα προτιμούσα την street legal εκδοση, και μάλιστα στο φανταστικό σιελ που προτείνει η Tamiya, αλλά περί ορέξεως...].
|
|
|
Post by Sakis on Oct 18, 2015 0:53:38 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 18, 2015 10:08:24 GMT 2
Σακηηηη θα μας τρελανεις!!! Δυνατο θεμα μιας και εχω αγορασει το ΤΚ της C1 models για την RWB 993 \m/ ΥΓ: Η Stella ειναι 930, ενω η Super Musashi 993 Προσεχε γιατι θα σε παρακολουθω!!!!
|
|
|
Post by Sakis on Oct 18, 2015 10:34:14 GMT 2
Το ξέρω Χρηστάρα μου! Δεν θα κάνω κάποια RWB συγκεκριμένα, απλά θα μιμηθώ οπτικά κάποια στοιχεία. Το ΤΚ το θέλω κι εγώ κάποια στιγμή, ζηλεύω... Πήρες αυτό που δίνει προφυλακτήρες και φουσκώματα ή αυτό που δίνει ολόκληρο το αμάξωμα;
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 18, 2015 11:27:55 GMT 2
Και καλα θα κανεις...εχει κ@λαρα!!! Ολο το αμαξωμα ειναι
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Oct 18, 2015 20:12:14 GMT 2
Θανο καλη αρχη φιλε!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 18, 2015 23:25:57 GMT 2
ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ!! Πολύ όμορφο θέμα. Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 19, 2015 9:29:49 GMT 2
Καταρχάς να ομολογήσω "την αμαρτία" μου, ποτέ δεν ήμουν fan της Porsche.....δεν ξέρω όλες ίδιες μου μοιάζουν (αν εξαιρέσεις τις "924" / "944"), όμως πρέπει να πώ οτι διαθέτουν απο τα πιο "ενδιαφέροντα οπίσθια" στον χώρο των 4τροχών. Βέβαια θα παρακολουθώ την όλη κατασκευή σου με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί προβλέπεται ιδιαίτερα προσεκτική προσεγμένη (όπως άλλωστε όλες οι κατασκευές σου) αλλά και ταυτόχρονα ίσως μου αλλάξει γνώμη σχετικά με τους "μασκαρεμένους σκαραβαίους" Καλή συνέχεια λοιπόν (και δώσε "πόνο" )
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 19, 2015 23:15:35 GMT 2
"μασκαρεμένους σκαραβαίους" Λόγος για ισόβιο ban!!! χαχαχαχαχαχαχαχαα!!!! Σάκη ωραία φαίνονται τα πράγματα απο την κλειδαρότρυπα φίλε! 'Αντε να ανοίξουμε και την πόρτα!!! Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 21, 2015 9:54:51 GMT 2
Σκαραβαίος, σκαραβαίος....άκου με που ΣΕ λέω
|
|
|
Post by margaritisjb on Oct 21, 2015 18:50:16 GMT 2
Φιλε μου,χτυπησες θεματαρα! Η συγκεκριμενη Porsche ειναι ισως η αγαπημενη μου απο τις συγχρονες,ιδιαιτερα η εκδοση GT2. Αλλα μιας και που θα βαλεις πινελιες αλα RWB θα γινει ακομα καλυτερη! Η πρασινη της φωτογραφιας ειναι ισως απο τις αγαπημενες μου. Αναμενω Update!
|
|
|
Post by Sakis on Oct 22, 2015 21:07:48 GMT 2
|
|